Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is ez a motul van benne.Sokat szerintem nem ér,és ráadásul mikor kiforralja (természetesen csak akkor,mikor sokat várok a bolt előtt a kenyérre) olyan büdös,mint a kutyaszar!
A forralassal kapcsolatosan,akarmit is csinalsz vanak motor tipusok amelyek pikk pakk fozik fel az agyukat (KTM)Nem tudom a kis japok mit rajzolgattak anno es mit is tudnak (amit a KTM meg csak ventillatorral old meg,es meg azzal sem rendesen)de az en 250 yzf-nek meg nem sikerult felforrni a motorjat (most jonnek a nagy kommentek,hogy igen mert te nem is kinozod,meg hogy huvosebb van feletek..)pedig kinozom en oly annyira,hogy sokszor a faradsagtol majd hanyom ossze magam,tolom ,kinozom,rugatom,es higyetek el itt is vannak 34 fokok es akkor is telyes bedobassal huzom a gazt...meg a tulfojoba sem kerul semmi..(bocsi nekem olyan nincsen mert nem kellett )..es nem is allitom meg minig hogy huljon,hanem hagyom hogy forogjon a motor...es a sok eses miatt a hutom is volt egy parszor meglikadva,es egy cella is ki van veve belole...

A teli motorozaskor mindig az volt az erzesem,hogy hideg a motor,sokszor egy kartont beraktam a fel huto ele hogy nem kinlodjon a hideg miatt..(-25 fok)

Tudom ,hogy mindegyik motornak meg van a sajatosaga,a + es - de arra megoldast kell talalni ..nagyobb vizpumpa,nagyobb hutofelulet .Sajnos az uj cuccok annyira ki vannak szamolva szamitogepes programokkal,amelyekbe nem bizhatsz 100%Vitazhatnank itt sok mindenrol de en ugy vagyok az egesszel,hogy ha elmegyek motorzni akkor lehgyen olyan a motorom,hogy ne keljen lessem mikor fozi az agyat,vagy mikor forrik kia fekbol az olaj...legyen 100% es elvezzem a motorozast,mert ha a picsa hatatol haza kell taszitsam (ha haza tudom)akkor inkabb ott hagyom.

A gaz legyen veletek
persze hogy csinálom ezt a sós dolgot is,de alifha enyhít a fájdalmon...fülcsepp,svédcseppantibiotikum és semmi...az éjszakát alig bírtam ki,kivetett az ágy pedig egy jó nagy szunya elkélne már nekem is..fene ezt a koránkelést... szal mindjárt irány debrecen kenézi füll-orr-gége... mekkora egy fasz ez a doki az is látszik abból,hogy beutalót írt ,közbe meg nem is szükséges a beutaló füll-orrr-gégészetre...
Újszilvás tegnap,sokan voltak kint
Jobb felső sarok,ott a válasz
Szerintem jól állnak,vagyis fekszenek most
Korábban nekem is a motul termék volt benne, mint az itthon elérhető legjobb(nak hitt) termék. Nem oldotta meg a problémát, ezért pénzkidobás.

http://www.youtube.com/watch?v...

kb a 2. perctől mutatja, hogy amíg a vízalapú folyadékod 95 foktól gyakorlatilag buborék formájában próbálja levenni a hőt a hengeredről, és leadni a radiátornak, 98 fok környékén megszűnik létezni, mint hűtőfolyadék.

A hűtő hatásfokát javíthatod a ventillátorral, de a folyadékrészecskék kb 1/5-e érintkezik a hengerfallal, meg a hűtőd falával.

Szóval a vízalapú folyadék olcsó, az átag igényeket kielégíti, de ha a fizikai határain túl nem tud létezni.

Olyan mintha gyorsan be akarnál rúgni, aztán likőrrel próbálkoznál a házipálinka ellenében.

Szóval próbálkozzál valami erősebbel:-)

http://www.youtube.com/watch?v...
nézd meg gonzót.. ő is egyszer felfdte magát és azóta hasznos iró tagja lett nm csak olvasó társaságunknak
most még a remény tsillagát is villogtatja a forrásgondos xtre&uroknak
csikusz mászterusz.
isdén hogy állunk...mesélj.
mikor lesz vége...mikor jönnek haza a filyúkák
mert hat napos ..de honnan is számolják azt a hatot
szóval köszi bálint.

ameg dévenk is egy 50 100alékos köszi..a többiek meg m,enynenek a faszba ahogy zoo-lika mondaná...kotzsög az egész banda..meg most már e-magdi is ezt mondja(gyanci hogy most is figyel csak nem mer ideirni)

sanya hát tej is itt vagy...
te is racervagy.. vagy nem te is fényképész vagy.. mondj már valamit hú ár lyú...egy pár szóban...thnx
a kilencmillió olvasó közül még egy aki kilép a fhénybe
na ez jó.
dekoros bolt van nálunk is és a méter szer mázsvél méter..az még bőven belefér...
rikitől vettem a szemcsit és még az jó de a plekszhisze már szar..+2000ft egy plexi..ami azért nem örök élet.
alig használom..mert ha elöl megyek nem kell bár sokszor lehet hibázom..de viszont sokat imátkozok..ami azért fontos mert nem csak a szememet védi...mondjuk pont vizforrás ellen nem volt jó ezért is újitok megent ...
szóval ha azért ez is kacolódik..meg opálosodik pedig ovatossan takaritom..szérazon sosem törölgettem..stb stb tbc.
szóval ha egyszerűen nem reped ha kap egy ágat..akkor jó...ja és 2000ezerből ki tudok hozni 3ezret
Viszek képeket .
Hogyne mennék,holnap dől el bajnok lesz-e az emberem
Holnap Nyársapát-ra jössz?
amugymeg ahogy mondani is szokták a puding probája az evés...
én elhiszem neked, bár személy szerint nem hiszek ezekben a szuper lötyikben...

nekem is van itthon Motul Mocool, van is a motorban, arrol azt irják hogy 15 fokkal csökkenti adott folyadék hőmérsékletét.. namost mivel eleve szuper fagyállo van benne+ ez a Motul cucc elvileg soha nem kéne megforrnia....de simán megforralom ha akarom...

szerintem egy jo megoldás van a ventillátor....

aztán van amikor már az sem elég...
Az usa-ban mindekinek működött, Májknak és a bandájának, G Style-nak és a brigádjának, Az erzbergeseknek tavaly, meg nekem azóta.

Mike jelenleg yz250-el, használja, szóval nincs probléma a 2t-nél sem.
megnéztem az enyémnek VERILATE 100 a neve és 1 milis...viszont sokkal nagyobb volt a tábla anno, de hogy mennyi azt már nem tudom pontosan...
dekorácios boltban rendeltem már vagy 5 éve 1 milis plexitet, ha jol emlékszem vivak...volt vag 300 ft az 1X1,5 méteres tábla még van belőle pedig osztogattam rendesen....

elég hamar karcolodik , de 5 perc kivágni és nem sajnálom kidobni ha már karcos..
ja a 190fok si elég hogy szétkúrjon minden oringet a 2tnél.. de az igaz hogy lehet 140 fok feőlés ne msi melegedne..emrt a hűtés mindég adott lenne és a 140 fokon meg már olyan intenziv a hőleadása a hűtőnek a környezet felé hogy simán elképzelehtő hogy tényleg nem melegedne tovább viszont forrni sem forran..de ez mind csak fikcilyó..a thények ..a tények fél héttől fél nyolcig vannak..a tévé kettőn
Bocsi, emlékezetből írtam, 300-ra emlékeztem, tényleg nem mindegy.
Láthatod a hozzállásomról, hogy milyen gátlástalanul próbálom rátok akasztani ezt a kabátot, évek óta:-)

Remélem nem gondolod komolyan, hogy felmegy a lehetséges maximumig a hőmérséklet.

Fizikából elméletben és gyakorlatban is gyenge vagyok.

Szerintem kb úgy kell elképzelni a hatékonyság növekedését, mintha durván, és hasraütve háromszor annyi folyadék lenne a rendszerben, hatékonyabb hűtővel.

Szóval nem mehet fel magas hőfokra.

Nem a magas forráspont a termék előnye, hanem, hogy nem buborékosodik 100 fok környékén, és ennél a hőmérsékletnél is ugyanannyi hőt szállít el a falakról mint a víz pl 70 fokon. Azaz folyadék érintkezik a hűtőtérrel, és a hűtővel, nem pedig gáz halmazállapotú vízgőz, ami ennél a hőmérsékletnél rohamosan elveszti a hőszállító képességét, mivel gyakorlatilag megszűnik folyadéknak lenni.
csak szolok hogy 375 farenheit az 190 celsius...és nem 300.

nem mindegy.
látom Doktor te valami viszont elado termék menedzsere vagy ennek a szuper lötyinek...

már csak az a kérdés mit szolnak a 2t hengerfejben az o-ringek ehez a 300 fokhoz a többi tömitésröl nem is szolva....
és hol szerzem be?
ez a kérdés ...válaszatok.