Nem vagyok fanatikus,de végignéztem,amit belinkeltél jutub-on,on-board-ot,jézusom........ Erzberg-et és Romaniacs-ot is komázom,de amin 3 part volt,mire felment,az gáz,ultragáz
Én nagyon nem engedem a motor vagy a szerszámok közelébe,mert akkor nem tudok csinálni semmit.Egy percre nem lehet levenni róla a szemet,mert akkor tuti valami galibát csinál!
Hááá bazmeg ilyet még nem is hallottam! Ma olajoztam én is,de fingom sincs hogy mennyit kentem rá. Baszki déw az eszem megáll hogy te miken agyalsz! Motorozok már egy ideje,párszor levegőszűrőt is mostam már,de ilyet hogy mennyit kell rátenni? Nálam ez most kibaszta a biztosítékot! Szerintem durvább,mint a laptoppal szerelés!
bakker dév...ez
állat..
az biztos hogy nehéz volt de túranyomvonalnak.. a világ jegjobbja lesz.!
szépen kiirogatom hol tudunk lemenni vizért meg tankolni (mert mikor kiszáltam ..a tp előtt voltam..csak akkor én nem tudtam azt hittem a race 1/4nél vagyok..kuplunkg már az egyes cskpont végén behalt...ivóviz is elfogyot fingom sem volt hogy nem 12cp van mint a telószárra ragasztva csak a fele..igy a tp 1 előtt fordultam ki a nyomból..lehetett vagy 100mre ..és ott ivóviz is volt.. jó fajta patakviz .
szerintem még az idén be is barangoljuk.
Amikor itt volt NagyR, vagy Te+S.K. csak pislogtam, hogy hoppá, tényleg más dimenziókban motoroztok
ahol leszopom magam, ti ott pikk-pakk végigszáguldoztok.
Majd elnézek egy ilyen videót, hogy a helyen S.K-t aki pikk-pakk nálam, úgy kell húzni vonni, akkor tudatosul bennem, hogy jesszus, milyen lehet az a hely, ahol ti is elvéreztek
Tovább gondolva, hogy a Zsoca meg ezt megcsinálta, akkor a tudásszint különbség olyan hihetetlen űrbéli távolságnak tűnik magamhoz képest, hogy el se tudom képzelni
Tavaly, amikor még nem jött velem senki csak helyi srácok, azt gondoltam kicsit jobb a helyzet, de amióta megtapasztaltam, miket tudtok ti, meg ebből következtetve a profik, azt mondom, sehol nem vagyok még
ha ezt a buksi feljárót ..sk és nagy err nem nézi be..simán ott állnak a dobogón!
ha pedig a racéba nem rakják be..akkor viszont tény és való hogy a legkeményebb de még bemotoroztató extrémendúrót csinálják meg!
mert az biztos hogy olyan hosszú lefelék..és olyan hosszú felfelék nincsenek sehol a környéken...2200m..
déván is hosszú fasza fel lék voltak..de itt..itt gigahosszúak...mocskos meredek végestelen végig...
E magdi már nem ir..
rám haragszink nem is szalira...
valszeg szalit épp most lálykolja a fészbukszon
ebe a túlnehézbe bele lehet können futni..2008ban is 2010ben ios a romaniaxe onez volt...most meg nagyon belefutottak a redzsimentesek..
pedig az első nap volt ez.és olyna ideális..ám kissá poros..de nagyonfogós nem szétesés talajjal szopják le magukat...
ott az az idióta aki kijelölte a nyomot.. volt értelme majd jövőre mikor a 120 helyett csak 60 nevező lesz..akkor látja a paraszt hogy vót értelme..
az hog egy hegyoldalt.3és fél óra alat csinálsz meg úgy hogy valaki vagy több valaki is húzza vonja a motorod..az nem extrém endúró..az hülyeség..
mert azhogy néha rányúl a motoros társ és egy két helyen felsegit..az bőven belefér az extrém enduróba..de az hogy folyamatosssan vonnák húzzák..egy hegyoldalt...hát az faszság.
meg is látszik..2-3 profi aki megcsinált a többiu az a nagyon keméyn expertesek-s.k. és tása nagy ra nagy küzdelem hevében a fele varsenynéál befejezésre kényezrült mert lejárt az a limitidő amikor még visszaengedjék öket az erdőbe...na annak aztán volt értelme?
a tibigyerek meg nagyon okos motorozással szépen befejezte.. az A kategória dobogója alá állt oda 4diknek .
mikor az ész diadalmaskodik az agyament helyek felett.
mert a verseny szabájai szerint...tibi az a kategória legjobb magyarja ha jól nézem...
Skacok nálatok a légszűrő mennyi olajat vesz fel egy pacsmagolásra általában?
Eddig sprayztem, most olajoztam először, kb. 0.7dl-t beszívott, átcsavargattam, de nem csöpögött belőle, mindenhol be volt kenve. Ez normál mennyiségnek számít?
Választ
Kösz a jótanácsot már megtörtént de baszhatom az alsó csigolyáim közt nagyobb a hézag mint az átlagembernek és éves szinten 1x ált becsipődik és az 1-1,5hét kínszenvedés lehet injekcióztatnom meg minden szóval ki kell pihennem addig baszhatom bár most mindent eladtam ugyhogy motorozni sincs mivel max qwadozni tudnék kimenni egyedül szar unalmas meg azért nem kell a motorral összehasonlítani ... ha nem fáj annyira holnap kimegyek nyílt vízre süllözni mert BB is sirt hogy enne valami jó halat azt össze kéne fogdosnom a karácsonyi süllőket
mondjuk az tutti hogy ezt a nyomot csak gyalog szallagozták ki , de egy regimentes szervező sem ment fel rajta motorral...
elég rutintalan egy szervező brigád...
alap dolog hogy egy pár jobb képességü pilotának be kell motoroznia a nyomvonalat, ha ők felmennek küzdelmek árán akkor a mezőny nagyobbik részének tutti kihivás lesz...
és akkor még főleg románban bele kell kalkulálni az esőt is, ami ey full nehéz zorros nyomot a gyakorlatilag teljesithetetlen kategoriába tesz azonnal.. fernandezék is jártak igy jopárszor...
Adtam neki egy 10-es kulcsot,aztán mire észbe kaptam leszedte az összes patkófék pofát a bicikliről!
állat..
az biztos hogy nehéz volt de túranyomvonalnak.. a világ jegjobbja lesz.!
szépen kiirogatom hol tudunk lemenni vizért meg tankolni (mert mikor kiszáltam ..a tp előtt voltam..csak akkor én nem tudtam azt hittem a race 1/4nél vagyok..kuplunkg már az egyes cskpont végén behalt...ivóviz is elfogyot fingom sem volt hogy nem 12cp van mint a telószárra ragasztva csak a fele..igy a tp 1 előtt fordultam ki a nyomból..lehetett vagy 100mre
szerintem még az idén be is barangoljuk.
ahol leszopom magam, ti ott pikk-pakk végigszáguldoztok.
Majd elnézek egy ilyen videót, hogy a helyen S.K-t aki pikk-pakk nálam, úgy kell húzni vonni, akkor tudatosul bennem, hogy jesszus, milyen lehet az a hely, ahol ti is elvéreztek
Tovább gondolva, hogy a Zsoca meg ezt megcsinálta, akkor a tudásszint különbség olyan hihetetlen űrbéli távolságnak tűnik magamhoz képest, hogy el se tudom képzelni
Tavaly, amikor még nem jött velem senki csak helyi srácok, azt gondoltam kicsit jobb a helyzet, de amióta megtapasztaltam, miket tudtok ti, meg ebből következtetve a profik, azt mondom, sehol nem vagyok még
http://www.regiment13.ro/hu/cu...
Felnyomjátok egy GPS-be és lehet hajtani
ha pedig a racéba nem rakják be..akkor viszont tény és való hogy a legkeményebb de még bemotoroztató extrémendúrót csinálják meg!
mert az biztos hogy olyan hosszú lefelék..és olyan hosszú felfelék nincsenek sehol a környéken...2200m..
déván is hosszú fasza fel lék voltak..de itt..itt gigahosszúak...mocskos meredek végestelen végig...
Csórikám, felküzdötte magát, aztán egy gyertya és kezdhette elölről
Nekiment újra, vagy kikerülte ő is?
rám haragszink nem is szalira...
valszeg szalit épp most lálykolja a fészbukszon
ebe a túlnehézbe bele lehet können futni..2008ban is 2010ben ios a romaniaxe onez volt...most meg nagyon belefutottak a redzsimentesek..
pedig az első nap volt ez.és olyna ideális..ám kissá poros..de nagyonfogós nem szétesés talajjal szopják le magukat...
ott az az idióta aki kijelölte a nyomot.. volt értelme
az hog egy hegyoldalt.3és fél óra alat csinálsz meg úgy hogy valaki vagy több valaki is húzza vonja a motorod..az nem extrém endúró..az hülyeség..
mert azhogy néha rányúl a motoros társ és egy két helyen felsegit..az bőven belefér az extrém enduróba..de az hogy folyamatosssan vonnák húzzák..egy hegyoldalt...hát az faszság.
meg is látszik..2-3 profi aki megcsinált a többiu az a nagyon keméyn expertesek-s.k. és tása nagy ra nagy küzdelem hevében a fele varsenynéál befejezésre kényezrült mert lejárt az a limitidő amikor még visszaengedjék öket az erdőbe...na annak aztán volt értelme?
a tibigyerek meg nagyon okos motorozással
mikor az ész diadalmaskodik az agyament helyek felett.
mert a verseny szabájai szerint...tibi az a kategória legjobb magyarja
Programot az tudok rá írni, de kéne hozzá hardver is
Felraktam szerelővassal, remélem nem lesz vele gond
Skacok nálatok a légszűrő mennyi olajat vesz fel egy pacsmagolásra általában?
Eddig sprayztem, most olajoztam először, kb. 0.7dl-t beszívott, átcsavargattam, de nem csöpögött belőle, mindenhol be volt kenve. Ez normál mennyiségnek számít?
Választ
mondjuk az tutti hogy ezt a nyomot csak gyalog szallagozták ki , de egy regimentes szervező sem ment fel rajta motorral...
elég rutintalan egy szervező brigád...
alap dolog hogy egy pár jobb képességü pilotának be kell motoroznia a nyomvonalat, ha ők felmennek küzdelmek árán akkor a mezőny nagyobbik részének tutti kihivás lesz...
és akkor még főleg románban bele kell kalkulálni az esőt is, ami ey full nehéz zorros nyomot a gyakorlatilag teljesithetetlen kategoriába tesz azonnal.. fernandezék is jártak igy jopárszor...