Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tök jok benne ezek a retro részek... MZ Zschopau...
Jaja,de a lényeg,hogy mennek
néztem a start listát kettővel utána rajtol Salminen rögtön utána Cervantes.... lehet kis nyomás rajtuk mikor jönnek hátulro ezek a rakéták fénysebességel.....
8:16-kor indul a Solymosi Gyuszóóóó
egy kis promo igy reggelire.. 2012 ISDE.

http://youtu.be/QrrMMfwilDg
micsoda fasza nagy tankod van..
23 év után ujjra Németországban az ISDE Szászországban, Sachsen tartomány ex DDR.. hajrá fiuk...

azért beszarok hogy már ez is redbull...

érdekesség képpen , tudtátok hogy a red bull a világ egyetlen olyan cége aki a bevétele kb 70-80%-át vissza költi extrém versenyek szervezésére, szponzoráciora....

pedig gyüjtögethetnék a lovét egy bankszámlára is mint bármelyik gyogyszergyár vagy giga konszern.... de nem bazze ezek elocsolják extrémkedésre....
Tegnap:
Jaja,má rajtolt,ha igaz
nade six days-en ma van az első nap ha jol tudom?
2 nap izgulmány után,ma jön a harmadik és megy tovább Ádám 7:57-kor rajtol Hajráááá fiúk! Kemény lesz Ma 300 km
tegnapi motorozásbol az lett. estig fát vágtam...

nade majd ma bepotolom itt a kisdombon a chiken line nyomon elkapirgálok egyet
ezen nincs mit köpködni...

al kaida sejtek.. remélem a cia nem olvassa ezt a forumot mert akkor rámozdulnak viktorra , és nem lesz hiány qvantanamo-n tűzoltoban.
Dee van egy Megforr ott mind
Köszönjük NA így akkor büszkén elmondhatom mindkét emberem 2012 bajnoka lett A céljaink megvalósultak,lehet köpködni
nincs egy elado yahamád? állitolag sose forr meg....

várj csak jut eszembe egyszer vettünk egyet ott nálad... és az mégis megforrt... akkor az hamis chinai termék lehetett..
gratula...
Káffé,szintén
patyi bácsi... akkor a világ legjobb motorja a sose megforrro jahama...

erősen fontolgatom veszek egyet, vagy legalább rakok egy matricát a motoromra...
kávé.
édes apám dől a fa!
kajakra?
nem magára!