Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

odahaza most van a vénasszonyok nyara?
itt 14-16 fok volt ma...
Saarburgban voltunk össznépi bobpartyn meg csavargáson.jó volt az is
Jó menetelt kívánok
hogy hogy nem ,jön vissza a 30 fok a héten.
stét...
halihóóó
jól van,látom azért motorozgattok helyettem is
Motoroztam ma. A koldrexet meg a többi ilyen szart meg leszarom.Semmivel nem lettem jobban tőlük,pedig már otthagytam a gyógyszertárba vagy nyolcezret.
hát nem tom. ha zsiráf nem húz le nagyon akkor lehet megveszem az alaplapot. legalább azzal beljebb leszek. én szeretném ha lenne rendes gyujtásom. és azt mondta bálint is hogy nem nagy ügy megcsinálni hogy forgassa aksi nélkül is rendesen. ha ezt nem tudja valaki hitelt érdemlően bizonyítani akkor nem lesz rajta exc gyújtás. zsiráf te tudsz erre valamit referálni?
ja és lene egy első lámpás fejidom is rajta végre. aksi semmikép nem lesz beletéve az az egy ami egészen biztos.

holnap meg gyertek . alig várom h induljunk. 7 kor már kimegyek a ház elé.
szali..utána jártam...
alaplap 40ezre a lendkerékkel együt.
használt hűtőventi.. egy 20as..és akkro még az nem forog.
egyenirányitás.. az egy 10es...ekkor már forog ..de alapjáraton csak kicsit.. ilyenkor a krisztiáné is forr..az akumlátorosok már nem!
szóval még egy aksi bele vagy 7ezer.. valami könnyű mert különben rábaszol +5kilót...az meg minek ugye..szóval..
majd 80rugó és már lehet tök jó lesz a géped...

viszont ha úgy érzed ezt kell tenned akkor ezt kell tenned
hály bály bobály.
csikusz.. téháeniksz..most már látom...
tehát már vége

hűtésről annyit...febi fagyálló 1:1 csapvizzel... és tényleg később rottyan meg a verda.
nagyobb vizkerék és mégtováb birja...
de az igazi a hőleadó felület növelése...
mert a lyakszi féle ipszilonyzéj is azért nem forr meg..mert már vagy 2profi és egy mester szerelő is mondta az az egy 4t amin nincs ventillátor és mégsem forr meg.. a ktm 9 sejtes hútőlye hejett a kis 250esben meg... 12 sejtes a hűtő!azt mondják képes arr a hogy ha megkinzod és utéán a lapjáraton jár ..visszahűti magát!(na azt azért kétlem de az elképzelhető hogy nem főzi szét magát..a kettő ötven egy 30% erősebb hűtővel mint ami egy 500ason van!
na itt lesz nálam is a tuning...a 40%növelt hűtőfelület és majd meglátjuk....
Van egy exc alaplapom hozzá, ha érdekel...
Hajtás felétek? Élmény volt valami?

Felénk állatok hada, láttunk vagy 10 kisvaddisznót is, mondta is társam, húzzunk innen a picsába, mert ha megjelenik az anyukájuk, bajba leszünk
Arról lehet tudni valamit, hogy mennyi hőt szállít el az a lötyi a víz alapú cuccokhoz képest?
OK, hogy magasabb fokon forr el, de lehet fele annyi hőt se visz el mint a víz amikor még nem forr, akkor meg nem sokat ér
Szép napot!

Tegnap 90km, ma 25km, tegnap semmi bajom, most meg meg vagyok halva nem mindegy hol megy az ember
Ma már voltak meglepetések az elől 12es kerék miatt bár lehet közrejátszott a sikamlós talaj is
szerintem elég meggyőző az a kondéros példa. látszik hogy megse rezzen a kotyvalék . viszont azért attól kuláznék hogy ezzel a 170 fokos löttyel leforrázzam magam:) nyilván leolvadna a csontig a hús a kezedről. még a százfokos is lekapja húsig ha úgy adja.

kurva eget ebbe a buzi sx be. lehet az összes hűtőscuccra szánt pénzen vennem kéne egy exc gyujtást meg lendkereket oszt felbasznék két robogóventit . azt is megusznám egy 50 esből kb.

viszont azt a 2mm es plexit csúnyán kiröhögtem.
szerintem érthető drogonzó leírása mi mit fejt ki.
kicsit én is sokalltam a 300 fokot de a veboldalon láttam hogy fárenheitbe van megadva a 370 .
rögtön gondoltam hogy az jóval kevesebb kb a fele celsius.

. egyébként a rózsaszín febit is 170 fokosra irja a teknikai adat. ez biztos mégjobb lötty de azért 5000 ft ra jön ki literje még bszer áron is.

azt nem értettem hogy négy doboz fél gallonost ad 100 dolcsiért vagy 4,5 gallont? mert egyik sem rossz ,de a 4,5 gallon az meg kurvasok liter szóval az nem reális. inkább a 4 db félgallonos üveg. úgy irja 4 half gallon.... én vennék ilyet bele az viktor féle nagyhűtővel és egy kisventilátorral. és akkor azt élvezném hogy egész nap reszelek egy szemét hegyoldalba föl le... muhahaha

na ha valaki betársul én beneveznék egy ilyen pakkra. kéne még 3 részvényes. mindenki kapna fél gallont az kb 1,8 liter. az bőven elég egy darabig ugy hogy közben utána pótolgatja az ember a veszteséget mert gondolom ezt vizzel nem lehet felhigitani.

ha van jelentkező akkor indítsuk el a dolgot. angliából be tudom hozatni ha valaki talál kereskedőt arrafelé.
Szia!
Arra a kommentedre ment a taps! Szóval nem értek egyet Jaxyval
szeva... mit fűznél hozzá a tiéd sose forr meg gondolat menethez...
Sziasztok
fülfájos betegágy kislányos banda... na kimegyek fát vágni, utána meg szétkapratom ezt a szaros kisdombot...

persze elötte leengedem a folyadékot a hűtöböl, és leveszem még a hűtőket is ..mert az enyém sose forr meg.... akkor meg pláne nem,mert nem lessz mi forrjon.
Doktor ur... vitába szállnék veled ... ugyanis ez a forrásos hőfokos dolog amit leirtál mind igaz egy lábosra a tűzhelyen....

de a motoron lévő hűtőrendszer hogy Jamie Olivéres konyhai hasonlattal éljek egy KUKTA!

és mint olyan tulnyomásos rendszer , lefujo sapkával, már eleve magasabb hőfokon rottyan, ezt tudod növelni a hűtősapka nyomáspontjának növelésével...
és akkor még benne van a pakliban hogy a mostani antifreezes jo minőségü hütő lötyik is vagy 125-130 fokon kezdenek el qavitálni, vagyis gázosodni... és ugye alapbol tilos a motorba sima vizet önteni amit mondasz szoval manapság már senki nem jár azzal.

likört meg a kislányok isznak, itthon csakis pálinka van.... ha jimmi is azt tolná nem a szaros koldrexet.. már régen motorzana..
birom ezeket az enyém sose forr meg tipusu dumákat....

jokat szoktam rajtuk mosolyogni..merthogy tök komolytalan...

a recept a következő.: - nyári meleg, végy egy katlant amiben még soha senki nem járt, nincs kitaposott kis országutacska enduro ösvényke.... annak is egy sziklás patakos farönkös legalját, és ott indulj el felfelé... a többi már csak pilota függő...de ha nulla tempo, és elég küzdős a rész akkor mindenki megforr, elöbb vagy utobb ....
ezt max kicsit kinyujtani lehet plussz patronokal, hőleado felszin növeléssel, szuper lötyivel nagy sapka, ventillátor, plussz rutinos pilota.... de van amikor már ezek is elfogynak és fő a tea...ennyi.
morgen
Vatta ecsém vatta Soszor néznek hülyének,de muszáj nekem nekem is,kis huzat azt annyi Ha meleg van nincs baj,gyütt a hideg,vatta