Hát ha csak a hivatalos részét nézzük a dolognak akkor szerencsénkre volt egy Mams- szabályokban elég járatos segítségünk, ő irányított minket, ezért sem verseny volt hanem edzőnap. Volt locsolás is, ne kérdezd h hogyan abba nem voltam beavatott, pedig tűzoltó kocsi csinálta. Mákunk volt azzal h el mert indulni egy országosan elismert srác, aki a Mams-al is jóban van, így aztán mi sem féltünk h esetleges szankciók lennének ellenünk. Pálya munkák, gallyazás, dózerolás és a dédelgetett álmok h milyen jó is lesz... egyszer ajánlom mindenkinek.
szevasztok endurosok...de jó a talaj még itt az alföldön is a homokon...de tegnap újehyeln megnéztem ,ott is jó
dew! mit számolgatod azt a dl-eket... ne tocsogjon az oljaban de legyen rajta mindnehol..én még belülről is öntögetek rá aztán frankón szétnyomkodom... ennyi még egy műtőssapi rá azt csoki...
viktor. holnap nem tudod eldobni a családi napot? esetleg hétfön még jó lehet nekem is, ha minden kötél szakad. amúgy a talaj az überfasza lesz. a mátra környéke pont ideálisan be van áztatva. bár a zaránd nem sok esőt kapott. pont elment felette. azis lehet lófaszt se!
csőváz.
tegnap voltam szécsény nevü kis faluban. hatvan után nem messzi. ahogy letértünk az m3 ról és mentünk felfelé a hegyek közt eszméletlen jó helyek voltak az út mentén! fasza partfalak meg bányaszerűségek és közepes hegyek. csupacsupa kurvajó helyek! irígylem akik arrafelé laknak. holókőnél lefotóztam azt a hollós emlékművet. na pl arrafelé is végig kibaszott jó helyek. egy pár kisbánya falain mintha motornyomok lettek volna. szét voltak járva a feljárók. tiszta románia feelingje volt az egésznek.
Szeva,küldök kávét egy kis busszal Szintén zenész,minél jobban fáradt vagyok annál inkább nem tudok aludni A hétvége OB, ma edzés remélem itt is elhozzuk a bajnoki címet
szia csika főtelómágusistenbarátom..(szólíthatlak barátomnak ?) mizu ? nem bírsz aludni ?.... ma lehetett volna végre nekem is kicsit dögleni ....de kidobott az ágy...beszarás...
héten meg múlthéten elhavazódtunk rendesen... úgyhogy fáradt is vagyok mégse tudok aludni....
és ami a legrosszab hír ma reggel..... nem az hogy meghalt az anyósom...neeem...
hanem hogy elfogyott a kávé...le kell ugorjak a bótba most...
déw demzsóti eská....
9:19nél valaki épp állitja fel a motort aminek az első kereke be van akadva egy kar vastagságú fához...ki lehet az még nagyokat is nyög...mert a marhálya pont ott esett el úgy hogy az elsőkerék és a sárvédő közé beált a fa ..és az istennek sem birtam felfelé húzni...mondjuk azért is estem el mert nem birtam már tartani fékkel ..és nekidöltem a hegynek... http://youtu.be/3mqKOdiTKdY
lyakszi
na ez azt ekhsztrém..end..úró...
sárba mekkora szopás a hegynem ez a big bálna úr isten..
azért hóba ott voltak ám a szögek és nem egycentisek...hanem vagy 2
ezekkel be lehetne járni a világ útjait...azért az erdőben meghagynám az 525-t
dew! mit számolgatod azt a dl-eket... ne tocsogjon az oljaban de legyen rajta mindnehol..én még belülről is öntögetek rá aztán frankón szétnyomkodom... ennyi még egy műtőssapi rá azt csoki...
Ha érdekel küldetek nagyfelbontású fotót.
tegnap voltam szécsény nevü kis faluban. hatvan után nem messzi. ahogy letértünk az m3 ról és mentünk felfelé a hegyek közt eszméletlen jó helyek voltak az út mentén! fasza partfalak meg bányaszerűségek és közepes hegyek. csupacsupa kurvajó helyek! irígylem akik arrafelé laknak. holókőnél lefotóztam azt a hollós emlékművet. na pl arrafelé is végig kibaszott jó helyek. egy pár kisbánya falain mintha motornyomok lettek volna. szét voltak járva a feljárók. tiszta románia feelingje volt az egésznek.
g szedjed a diclacot de ne tul sokat. jó .
héten meg múlthéten elhavazódtunk rendesen... úgyhogy fáradt is vagyok mégse tudok aludni....
és ami a legrosszab hír ma reggel..... nem az hogy meghalt az anyósom...neeem...
hanem hogy elfogyott a kávé...le kell ugorjak a bótba most...
déw demzsóti eská....
9:19nél valaki épp állitja fel a motort aminek az első kereke be van akadva egy kar vastagságú fához...ki lehet az még nagyokat is nyög...mert a marhálya pont ott esett el úgy hogy az elsőkerék és a sárvédő közé beált a fa ..és az istennek sem birtam felfelé húzni...mondjuk azért is estem el mert nem birtam már tartani fékkel ..és nekidöltem a hegynek...
http://youtu.be/3mqKOdiTKdY
na ez azt ekhsztrém..end..úró...
sárba mekkora szopás a hegynem ez a big bálna úr isten..
azért hóba ott voltak ám a szögek és nem egycentisek...hanem vagy
ezekkel be lehetne járni a világ útjait...azért az erdőben meghagynám az 525-t
http://youtu.be/aTvYAcJOx3s