Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és a klubcsapat már beért,gratula mindenkinek....
6 nap alatt csak a mért részen 7 óra 25 percet mentek.......az biza kemény........
Hahó!

Itt felénk is csak vágják az erdőket,de telepítés az csak duma.....nő a dzsindzsa a tarvágáson ennyi......s még ezek pofáznak hogy tönkrevágjuk az erdőt.

Amíg voltak Cereden versenyek,a következő évben már nem látszottak a nyomok....ennyit a károkozásról.
Jó, akkor helyesbítek. Addig amíg én használtam (4 év), addig nem forrt meg. De az a nagyobb vízpumpa az tényleg nagyobb volt. Nem csak a lapát, hanem egy 9 mm vastag kiemelő alátét volt a fedél alatt, és 9 mm-rel nagyobb volt a lapát is. Szerintem az a lényeg, hogy a meleg víz minél gyorsabban eltávozzon az égéstér környékéről...
soha NE mond azt hogy SOHA...
látum csikusz kezdesz megvilágosodni....

itt a bakonyban már igen durva a helyzet fele erdők hiányoznak, magasles viszont anyi nő ki a földböl mint atom....

belegondolok lehet az lesz a jövő hogy a méreg zőldek a motorosokal szövetkezzenek hogy maradjon valamennyi állat ,és erdő ,még 10-20 év mulva is.....
ÉS EZ MOST NEM VICC ....volt..még ha annak is tünik...

bár jobban bele gondolva dehogy akarnak bármit is megmenteni a zöldek, szarnak azok az állatokra, meg a fákra, erdőkre, csak a lové ami miatt rámozdulnak dolgokra....
Én 540-es hengerrel, termosztát nélkül, nagy vízpumpával, és engine ice nevezetű hűtőfolyadékkal használtam a KTM-et. Soha nem forrt meg...
Na,a nézelődős motrizás megvolt Erre se menek ki soha többet Annyi őz van ,mind nekem akart ugrani,az erdők fele derékban kivágva,kb 18 magas les épült meg 4 etető(amiket láttam félóra alatt) állatcsalógatónak 1 hét alatt Most akkó ni természet ellen vagyunk(ami nem fedi a valóságot),de az állatokat megmentjük a kilövéstől,me elzavarjuk Most akkó ki a köcsög aki odacsalja megölni azt nem ad nekem a húsbú(tehát kiközösíti,vagyis ellopja)vagy aki ettől megvédve elzavarja?
Nem értem én ezt.
Haza is jöttem a faszomba,me mind velem akart jönni potyautasként oldalról
110 kilós nagy batár ? A Mamutnak még a kis húga se lehetnél !
vick..vót.
de hogy is... tudom,aki terjesztette rólam annak mi a baja velem..csak a haverjai azok nem értik az embert , miért terjeszt ilyen buksiságokat
a transzalpos haverrel meg jóban vagyunk..csak nem hajtunk együtt mostanság...akár csak gonzóval sem ..pedig az is 1/2 1házi..és mégsem..
anyáááám..... te mennyi marhaságot össze tudsz irni...

most tényleg azt akarod kiharcolni hogy itt mondja meg valaki hogy mi a bajuk embereknek veled..?

mindezt egy alig olvasott forumon...
akik személyessen nem is mernek ..ne is keressék az öszefüggést az irásaimban.. akik meg ismernek ők tudják miről van szó..a titokolvasóimmal együtt
te voltál a kiválasztott....melyik filmbe is volt ez
pedig én is mentem volna..csak én túl sokat segitettem ..meg minden..mert amúgy meg nem tudom én miért nem .
a sok ingyen szerelés miatt
vagy mert nem ugatam be nekik az erdőbe ha nem jöttek
pedig a transz fesztita ..engem is érdekelt volna

lehet ott is voilt olyana mellékitalálom az hüklyeségeket hogy én kibaszok valakivel úgy hogy nekem szólnak a valaki helyett hogy szóljak már a valakinek ..mint üzenő fal fungcionálnék ..de nem szólok és ezért kibaszok a valakivel..aki amúgy meg azt sem tudja miről van szó, mert nem is akart menni a valaki.. senkivel... sehova
csak itt lehet az össze függés..lehet eská is azért nem ir többet mert kiderült a gyerekei az én gyerekeim pedig akkor még nem is isemertük egymást..de az összefüggésewk túl méllyre nyúlnak vissza harólam van szó....akkor 1000évre visszamenőlegessen én vok a hibás.. annó az az idióta előd is miattam lett álmos és aludt el ezen a takony helyen és a legutolsó hibáim egyike a trilanon is...csak ezt még nem közölte le az emtéÍ
a hibás itt van..dobáljuk meg kövel...
bálinyó.
az a igazság..a ventillátor a tökéletes megoldás.. ez igaz ..de egyenlore 80ezerért még akis is kéne bele...és ugy is van hogy felforralják a ventisset is...
egyenlőre ez a tunnyinghűtő ez kevesebb mint a flébe van...és van itthon két hibátlan gyári hűtőm taratalékba..amit ha pénzé akarnék tenni...akkor 0 forinton lennék...az átalakitást nézve...de egyenlőre itt pihentetem a garagéba...majd később eladom vagy nem tom
mint mondtam.. a legutolsó menetben ...mindenki megfort kivéve az sx 5nyuszi ötöt nagy vizkerékkel pedig 110kilós nagy batárt cipelt a patakban a sziklák közt törtem nekik az utat ...
a kis kéktélyek meg mögöttem ott gőzöltek mind....lefőzték a foresztes telyát...azt hitték tea délután van ...pedig még épp csak elmúlt 11 .
és ezekután néztek hŰŰ..lyének hogy minek vettem hozzá a nagy hütttőt..csak szali értette a tsiziót...a jelenlévők közül....
vinnem is kell neki a gyári hűtőmet mert meg akarja nézni mi a különbség a sx 250 és az sx 525 hűtők között..mert van...és ha rát tudja egyszeűen mokolni a hűtőket akkor neki is lesz szuperhűtő...mondjuk már ő is rendeli a folyadékot..csak most épp nem ér rá mert elmentek petrozsénybe... a transzalpinába és majd vasárnap este jön vissza...ha visszajön egyáltalán...sokk élménnyel...de mivel a volt 0,5 1házi haverja vitte aki nagy titokolvasó és kő kemény rálydel..ezért csak annyit fog irni gyagyás hogy:
jó volt nagyon ..de többet ne irhatok..de az biztos, hogy ha sokat futkározik meg súlyzózik valaki az kevés ehhez az endúrózáshoz mert attól még....
szóval itt a nagy transzalpina beszámoló..pedig az ide...nekünk mindösszesen 330km ami azért ..nincs messze...de persze oda nem mehet akár ki csak a kiválasztottak..akit a 0,5 egyházi kiválasztott
jajj és a cső végére a hűtő elött még egy ventillátort is kéne rakni a csőnyilásra ugy még nagyobb a fuvallat....

hihhetettteleeeeenn mennyi eszem van.... lehet levédetem 40 ezerért az eszemet is... mint gondolatokban bővelkedő emberi szürke állományu sejthalmaz... vagy ilyesmi..
annyira okos tengernyi eszem van, most megyek le is védetem 40 ezerért ezt az ötletemet
Az aza
Köszönöm,miszter xxx
amugy kitaláltam a tuttit ...mert okos vagyok azér-eeee...

mivel a legjobb és egyetlen megoldás nemhaladásos forráskor ,a mesterséges menetszél... magyar nevén ventillátor... ezért egy vékony fémcsövet vissza kéne vezetni a kipufogo végétöl.... a hűtőkig.... na azon mindig jön mesterséges menetszél
Köszönöm! Nyomjad,menek ki én is,de egy drefektet mekkell csijálni.
nekem van itt egy qvad hűtőm rakd rá azt is, akkor nem forr majd a csoda masinád...

vagy kérdezzük inkább szalit erröl a soha nem forro szuper nagyvizkerekes kötömöröl...
az a szuper anyag amit a szigeti misi is hozott őzbörgbe.. az annyira jó hogy demzsótinak már hozzák is....
ugyhogy mindenki azon van hogy a gépe ne prüszköljön...
ha valaki tud japóra..1.5...1.7 sapekot ne tartsa magába honnan tudok olyat szerezni...
íbélyen van 20dolcsiért 1.6os.. de az mire ideér ..az már nagyon drága...
lyaúreggel béláim az Űrban.

sok boldog névnapot a mihályoknak..
a telós misinek ..a szigeti misinek..meg az összes misinek....
lehet meg is borotválkozom........

iszom is 1 kávét
..
Isten éltessen csika ....

és persze minden Bélát is!

jó reggelt .....
jó hírek ......jól kialudtam magam mert este leeresztésként feltöltöttem az arcom szeszesitallal és mától nekiállok pihenni aktívan....hullára dolgoztuk magunkat... már sixdays indulás előttől...most még lommel... meg az egyebek...de ma teleszarom ....max.én egykerekezgetek magamnak....de még ma azt se ..... talán ..esetleg se...
Úgy legyen