Erre se menek ki soha többet
Annyi őz van ,mind nekem akart ugrani,az erdők fele derékban kivágva,kb 18 magas les épült meg 4 etető(amiket láttam félóra alatt) állatcsalógatónak 1 hét alatt
Most akkó ni természet ellen vagyunk(ami nem fedi a valóságot),de az állatokat megmentjük a kilövéstől,me elzavarjuk
Most akkó ki a köcsög aki odacsalja megölni azt nem ad nekem a húsbú(tehát kiközösíti,vagyis ellopja)vagy aki ettől megvédve elzavarja?
, miért terjeszt ilyen buksiságokat
túl sokat segitettem ..meg minden..mert amúgy meg nem tudom én miért nem
.
fesztita ..engem is érdekelt volna
..de nem szólok és ezért kibaszok a valakivel..aki amúgy meg azt sem tudja miről van szó, mert nem is akart menni a valaki.. senkivel... sehova
és a legutolsó hibáim egyike a trilanon is...csak ezt még nem közölte le az emtéÍ
vagy nem tom
pedig 110kilós nagy batárt cipelt a patakban a sziklák közt törtem nekik az utat
...
...pedig még épp csak elmúlt 11
.
transzalpinába
és majd vasárnap este jön vissza...ha visszajön egyáltalán...sokk élménnyel...de mivel a volt 0,5 1házi haverja vitte aki nagy titokolvasó és kő kemény rálydel..ezért csak annyit fog irni gyagyás hogy:
mert attól még....
Nyomjad,menek ki én is,de egy drefektet mekkell csijálni.
és mától nekiállok pihenni aktívan....hullára dolgoztuk magunkat... már sixdays indulás előttől...most még lommel... meg az egyebek...de ma teleszarom ....max.én egykerekezgetek magamnak....de még ma azt se ..... talán ..esetleg se...
6 nap alatt csak a mért részen 7 óra 25 percet mentek.......az biza kemény........