Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csokolomok...

fuuu erröl én is mesélhetnék mennyi kretén német gyerekel találkoztam már... a nagy jolét meg a fullos elkényeztetés mindent megadás ide vezet egy idő után....

amugy régota mondom ... szerintem a "nincs"-nek nagyobb a nevelő ereje mint a számolatlan "van"-nak
amúgy meg olyan büszke vagyok rá
hétvégén egy verset meg kellett volna tanulnia de a suliban maradt a vers....hétfőn 1 nap haladékot kapott,hogy keddre megtanulja.nehéz vers volt,hosszú is...meg ugye először lefordítottam neki hogy mégis miről szól,hátha úgy könnyebben megy neki.
tegnap pedig elmondta a suliban hibátlanul,csak lesett mindenki hogy igen,nem lehetetlen na most már csak lesz ebből a gyerekből valami,eddig az év eleje elég döcögősen ment
http://www.sportmotor.hu/motor...

kis eset tanulmány...
ez van amikor az ember szolni mer hogy ugyan NE motorozzanak már valakinek a vetésében a földjén....aztán azt még ide rakva reklámozzuk is ....

halleluja, vajon akkor miért is utálnak minket terepmotorosokat....
nálunk is így volt,most a suliban is...a gyerek úgy jött haza a suliból hogy az alkarja össze volt harapdálva,de nem kicsit....bementünk a suliba hogy hát ezt azért nem kéne hagyni,erre azt mondták hogy a fiam nem adhatja vissza,szóljon ha valaki bántja.na ebből meg az lett hogy mindenért a tanárhoz megy nyivákolni....
Bendegúzt egyszerelkapták a "nagyok" a mosdóban hogy na most megverik....Ő meg bemosott mindegyiknek egyet,na azóta kuss van azóta ő a Big Ben megmutatta hogy tud ő is veszélyes lenni.most ő a szkanderbajnok,eddig verhetetlen,tartanak is tőle de nem baj...ezek a német gyerekek olyanok mint az állatok,ezeknek a szép szó nem használ,igaz otthon is,utcán is,suliban is nekik mindent szabad
Beszélek is vele
tommi felejtős bekever az elektromos rendszer, a madzagos jo.
hasta la vista bejby... vissza térek...
Állítólag tükörrel illesztgették:-)
CTR-ALT-DEL-el megsemmisiti az ovodát....
a megoldás... rá kell kötni a gyerekre a laptopot.... majd Dewid megcsinálja...

otthon ülsz, nyomsz egy F1-et és alszik a gyerek... F5-re olyat bever a dadusnak mint atom... F9 -re a terminátor hangján osztja a többi gyereket a homokozo szélén... vannak még opciok....
Tényleg teszek ráááá
" Én teszek rá kamerát bammeg, csak ki nézi vissza mindennnap? "

na ezen szakadok.. figyelj többet tegyél a fejére mert a gopro nem tud 360 fokban venni...és ugye ha hátulrol lökik el...
átmentünk bölcsi-ovi forumba....

elég éles váltás a hűtőrendszerek, és a motorozás után...

lehet hogy viktor igy akarja kiugrasztani a titok olvaso csajokat....hogy szolaljanak meg... pár csecsemő kori képet felraksz biztos a siker...csak nehogy a te gyerekori képeidet rakd fel... pici shrek mászni tanul meg hasonlok...
köszi szépen! átgondolom ,hogyan tovább.
még kellene egy lendkerék is. plusz egy megoldás ,hogyan lesz jó akku nélkül.
morgen..
A fiadtól még mi is félünk... Mondjuk már jobban motorozik mint az apja!
Nálunk másfajta probléma volt tavaly,vigyázzba állítottam az óvónéniket meg a vezető óvónőt is,azóta nincs velük probléma.Néha le kell őket baszni tisztességesen,aztán akkor egy ideig rendben vannak!

Most olyan gond van,hogy C típusú anyuka azért nem viszi a gyereket óvodába,mert egy csoportba járna a fiammal. Mondtam az asszonynak,nem gond,legalább már korán megjegyezték a nevét!
Használt már valaki vezeték nélküli kerékpár komputert motoron?
Működik, vagy zavarja a motor elektromos-mágneses rendszere?
Az előző szerkezet - ami vezetékes volt - beadta a kulcsot, így pótolnom kell a hiányt, de nincs itt a környéken tapasztalat ezzel kapcsolatban...
Stílus tanulmány:
Alternatív megoldás a fotocellák közötti kacsaringó hatékony leküzdésére...
1.nap 100.kép
http://www.enduro-vilag.hu/gal...
ISDE 2012
Folyamatosan bővül!
én asszem ezek tudatában elköttetem magam
nicht one cumcum vánilien zaft
mennyi bajtól is megmenteném magam
45 az új ára, én 20-ért odaadom.
zsiráf.

mennyi az alaplap?
http://www.sportmotor.hu/motor...
motorszállitás...csak leptoposoknak