Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Titok

P.Ádám telóiba mit raktál? Magyarok között ő ment mind2 nap a legjobban, majdnem egy perccel a többiek előtt
Gondolom az E1 is ugyanazon a nyomon megy, mint a többi kategória
Csókolom Növöget a törpe

micsoda nagy már ez a kis tündérke
Jó gondolat, s a pénz milyen szerepet játszik ebben?
Fiam: Minden fórumozónak küldesz egy 20ast apád pénzéből, és akkor Világbéke lesz?
Én ilyen telóval küldöm oviba Ez okos telóóó,mindent tud,üt-vág
a világbéke

S mi lenne az értékrendje tetején? Mi a legfontosabb?
Most keltem fel
adjak gyereknevelési tanácsokat?
1hónap alatt bűnözőt faragnék belőle egy rettentő rémet aki teljesen antiszociális és megborítanám az eddigi értékrendjét és világnézetét is
De a suliba senki sem basztatná!(Nemis járna)haha
Ha nem hív az jó, nincs baj

A gond a telóval, hogy már minden hülyeséget tud, és arra cseszik el az idejüket/figyelmüket
ebből a szempontból teljesen megértem Ronist, hogy ezért nem akarja, de a haszna miatt egy régi egyszerűt adhatna neki baj esetére. Persze Kinder sajna ezzel sem lesz beljebb sokkal, mert akkor meg majd azért cikizik, milyen gagyi mobilja van bár ez már egy apró trükkel orvosolható
Látod, NagyR dolgozik rajta, pedig neki már az úton forgatás is megy
Mi meg leálltunk vele, pedig még a sima forgatás se megy.

Egyszerűen gyakorolhatod a zorrót, nem menj fel egyenesen, hanem állj meg félúton és onnentól ziki-zaki, csak elgyertyázok zakó ne legyen
fiamnak van mobilja de minek...elvitte a 3 napos kirándulásra is,vártam hogy majd felhív,minden oké-e de olyan jól érezte magát hogy eszébe se jutottunk itt a suliba egyáltalán nem vihetik,mondjuk ez nem is hülyeség
Szerintem nem baj, ha van a gyereknél mobil és ha baj van, fel tud hívni, persze a hülyeségért seggbe rúgnám...
Pl ha lett volna nála a táborban már első nap tudott volna szólni, hogy apa baj van, nem?
Azt a részét értem, hogy hülyeségre használják sokan de ezt talán meg tudod beszélni vele
Szép napot!

Kezdő apukáknak nem jó a laptopos megoldás
Vagy megy a kölyök otthagyja a balhét és szól az ovónéninek módszer, de jobb, ha üt vág és rendet teremt 1x, utóbbi tuti működik, többet nem fogják piszkálni. Ha túl nagy a fizikai különbség, kölyök helyett rendet rakhatsz a hangoddal, ha már a bunkó kölök szülője nem teszi meg a kérésedre sem. Ha esetleg ez után a szülő meg ellened fordul, hogy mi jogon neveled a te gyerekét, őt is le lehet rendezni. Kb. ennyi lehet a működő protokoll bár én nem vagyok apuka
én mindig kutyázom...most is itt fekszik egy a lábamon..
ahoj poplacsek..
AHOJ!
tegnap voltam kutyázni,jaj de jó volt
magyar barátaink itt laknak nem messze,a feleség vizsgázni ment valahova jó messzire és a kutyákat elvállaltam.majd mennek haza 1 hétre,akkor is én leszek a kutyafelelős
keverék mind a kettő,még Magyarországról hozták őket de nagyon imádjuk ám mindkettőt.megszokták a napi kétszeri sétát,én szívesen viszem őket.
najah... németországnak vannak olyan részei ahol egy évben 296 napot esik az eső, mint pl Roseheim környéke... de svájban van ennél még nagyobb éves esős nap szám is...

mondjuk ez enduronak, krossznak csak jo...

kezdj el krosszozni meglátod megszereted az esőt....merthogy esni is fogsz jo sokat....legalább használod az neu rucit...
mi is felnőttünk ugy hogy nem adtak mindent alánk a szüleink, és mégis kialakult az egészséges értékrend...

játszottunk amivel tudtunk, de ma már pl. egyedül az én gyerekemnek, meg mégegy gyereknek nincs az osztályban mobilja, és emiatt le is nézik rendesen hogy csicska vagy meg hasonlo duma...
van olyan gyerek aki az apja levedlett mobiljaival még üzletel is az iskolában, 3-5 ezer ft-ért adja őket, aztán a multkor is már engedélyt kért a gyerek had vegyen tőle egyet, mondtam..NEM!

de akkor miért nem adok neki egyet a fiokbol ugyis tele van régi mobilokal amik jok csak nincs benne kártya, az anyjátol minden születésnap, névnapra azt probál kunyerbálni az pedig meg is vené neki... lofaszt 14 éves koráig nem kell mobil ki a fenét hivogatna? engem..? feleslegesen ..hát azért nem fogok fizetni...

basszus volt olyan sztori hogy ora közben hivoggatta az egyik miss barbi osztálytársát a saját anyja... hogy mi az ebéd... tanárnő meg elvette a telefont teljesen jogosan, erreföl még a szülő ment be cirkuszolni hogy képzelik ezt ő akkor hivja fel a saját gyerekét amikor akarja....
én most csak gyereknevelős meg kirándulós fórumozó lehetek mert itt csak esik és esik és esik......motorozás nuku
Flohmarkton viszont vettem egy motoros ruhát magamnak,Alpinestar-t,ami annyira tetszett mindig csak sajnáltam érte a 6-7-800 eurot újonnan.na ez 150 volt,nem estek benne,kis kopások vannak rajta de az semmiség de már csak jövőre tudom használni szerintem
bár aztán viktor is szét aggodja magát hogy megruházák a kind-et...

erröl van nekem is sztorim elmondom ha már gyerek forum lettünk...

pár éve elküldtük a gyereket nyári táborba, nem akart menni, de rábeszéltük hogy az tutti jo dolog meg ilyenek...

na mikor leszált a buszrol ujjatlan poloban rövid gatyában... tiszta kék-zöld volt, nem kicsit...hanem az a tényleg nagyon durván verzio, a karjai végig mélyzőld-kék árnyalatokban...

kiderült kifogott egy nagyobbakbol állo terrorista brigádot, akik minden nap elverték papucsal, ugy hogy két gyerek lefogta a karjait.... reggelire igy ébresztették..stb... mivel hogy tanárok mind külön szobában aludtak, és egy szobában a fiuk, egy másikban a lányok... rendkivül okos...

na rendeztem olyan csunya világot, másnap raportra ült az intézmény vezetőtöl kezdve az összes szarházi magát gyermek nevelőnek nevező üres picsa....

ráadásul kiderült hogy ők látták hogy baj van, de nem akarták a kretén nagyobb fiukbol állo gyerek bandát haza küldeni nehogy az ő szüleik emiatt majd cirkuszoljanak....inkább hagyták terrorizálni a többi kisebbet és elfordultak...

a gyerek ugy élte meg az egy hét tábori nyaralást, hogy napközben a tanár egy méteres közeléböl nem mozdult el hogy ne bántsák, de reggel,meg egész éjszaka kapott ami belefért....

azota nem akar menni nyaralni.
na az a "nincs" dolog ez tényleg beválik...
Magyarlandban mindig az volt,ha én valamit nem vettem meg a gyereknek mert nem úgy viselkedett vagy tanult,akkor ment a Mamához,ő persze sajnálta és megvette neki.na de itt nincs a Mama,itt ráfázott a nagy legény ha én azt mondtam nincs számítózás,akkor játszott a Mamánál,tök felesleges volt a bünti
tutti biztos... ne aggodjon anyuka...