Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

További szép estét, leléptem
Ja.
Tervezed jövőre is?
31:06 tól elírtam, bocsi
Igen.
A Dévai nekem egy hangulatos kis verseny volt.
Nem vagyok egy versengő típus.
Az volt életem első versenye, és a tudásomhoz mérten akkor pont megfelelő volt.
Szerintem jó volt a szervezés.
Ésszerűen.
Részemről az A ról beszélek azokról láttam videót, de sok helyen állítólag a B is ott ment mint az A, lehetett látni a szalagozáson is.
Azt hiszen DEVAn voltál te is?, az se volt sétagalopp, de legalább teljesíthető, Ricsiék végigmentek rajta
Belegondolva, valószínű hülyeséget írtam , hiszen, ha kivinnénk pihenten/frissen ide a VBn induló srácokat, csak erre a szakaszra mondjuk ami ezen a videón látszik s tudnák nem kell menni másutt, szerintem ők is megcsinálnák ugyan úgy mint mondjuk az első 3 rájder valószínű benne van a dologban, hogy ez már az 5. nap, amit végigcsináltak de nem tudom , nem értek hozzá, majd pl. a magyarok elmesélik , meg Csika kiokosít

Csika, vagy vlaki: Lesz Ádám beszámoló a VBről? Vagy HUN beszámoló a VBről valahol?
Igaz.
Én az én állás pontomból néztem a témát.
AZaz a hobbi kat.
Az is kemény volt?
Mert amiről a szóbeszéd szól,az gondolom az A kat.
Ők a profik.
Nekik tudni kellene.
Persze akkor mutassa már meg a rendező,hogy miként is?
Megutáltatni nem fogják szerintem mert ide már csak olyan megy, aki tudja, hogy ő motorozni akar , max. azt érik el vele, hogy kevesebben lesznek jövőre ezen a versenyen
Lehet elmegy egy két őrült, aki meghallva/látva, hogy ez mekkora szopó azt mondja azért is , lesz aki elmegy, mert kihívás , meg lesznek sokan, akik azt mondják ilyen hülyeségre inkább még1x nem...
Ismét magyarok ISDE
http://www.youtube.com/user/he...
29:56-tól kizárásos alapon Cs. Ákos
30:06-tól P.Ádám
Rögtön utána S. Gyuszi

S végre megleltem
36:54-től T. Laci

Többen sajna nincsenek már ezen a napon

Elnézve a franca rájdereket, minimális féktávokat vesznek csak, látszik, hogy berobbannak a kanyarba, azt meg tempósan úgy veszik be mint a szél , s egyenesben is letekerik a fülét rendesen, lehet "csak ennyi" a titka a VB győzelemnek?
Nagy okosságot nem látok benne,hogy leszopatjuk őket alapon kijelölök egy útvonalat.
De ők tudják.
Vagy megszerettetik az endurózást az emberekkel,vagy megutáltatják.
http://www.youtube.com/watch?v...
7:49-nél a technika? Mit csinál, elfogyott a szerelővas?
kicsit meleg, nem?
Sima ventillátor és meg van oldva kár hogy aranyárban adják, meg kell hozzá egy csomó szar nekem mondjuk csak egy fesszabályzó kéne elé, de Szalinak
Hol horpasztod te be a rezót a kukoricásban?

Kiégetéssel nem vékonyodik/gyengül el az anyaga?
Finom pálya
Szerintem a videókat elnézve már nem extrém volt, hanem sok-sok szopás bár lehet ezek azt hitték majd megy a Jarvis, meg ezek és azt akarták, hogy ne sétagalopp legyen nekik
Láttam személyesen, hogy megy S.K. extrémben itt nálam, pikk-pakk, ott meg cimbálták egymást és meg voltak halva
már fényes nappal is, csak így?
Lassan lehet tényleg 9mmessel kell szaladgálni nappal is az utcán, mert simán megtámadnak
A regiment 13 tényleg nagyon nehéz volt?
Nem volt időm felkészülni sem és elmenni sem.
GRAT az ISDE-s srácoknak
Sajnálom a 2 lehalt motort, de függetlenül ettől mindenki jól ment
Jó estét!
SOHA többet csak "szívesség" ügyfélnek, max. 30 perces meló, ok én hülye fasz vállaltam, oldjuk meg szombaton, hogy hétfőn tudjon dolgozni. A kurva anyját, 17-21 is a szarjával szoptam
Még barátnak elmegy, de így
patyi..0,8al milyen helyeken lehet elmenni olyan sokkal ...
én déván..0,2 vel mentem.. azt moindták a stratnál..defektes..megrugóztatam ..nem az mondom csak lapos...mondjuk szét is baszta a gumit hamar..mert az oldalbütykök is túlontúlk sokat kaptak.. és 3 hónap után ki lellett hajutani mert az öldalbütykök 70% letört..enek ellenére még azért tökre jól tolt..mert kenda
azóta nem csinálok ilyen hülyeséget..0,5 kezdem a napot és kb mikor beállitom hogy a patakban a sziklákon is jól mennyen felfelé..kb 0,4 marad benne...a 0,3 már veszélyesen defektelős dolog.mert nagy batár vagyok.. igaz maminak még a kis unokálya sem lennék...
http://kapos.hu/hirek/kek_hire...

Somogyország....én így szeretlek,Golf 6 R32:)
na hály evribodri

látom zsiri újr itt van ..irásban is...
és volt nek isx 540nye..hát örök tezsvirré fogadlak...nagy vizkerékkel
nekem 3mm rel van kiemelve..és az már 50%os pluszt ad...elég is...a berg is 50%sal volt...az is jó lett.
a 9mm az mekkor a volt 300%os
már ez a nagy vizkerék is olyat tol a vizen plusszba hogy nem merném már nagyobbra csinálni..mert félnék hogy a lóerőt nem a kisfogaskeréken adná ki hanem a vizpumpatengejen

bálintnak hiába is mondod..neki nem jut el a zagyáig csak az hogyha a felületet vag az áramoltatot levegőt nem növljük a hűtés akkor nem javul...
pedig de...az összes tuning cég a vizkeringési sebesség növeléssel kezdi.. és utána jönnek a nagyobb hűtők.. ha csökken a sebesség és nő a terhelés...
bergre eladtam már vagy 8-10et és a kátélyemekre is 2ttőt...mindenkinek bevált eddig .

jakszi.
nyugodj meg az 7és fél óra mért idő az csak az ami alapján azt mondják hogy ki az ügyessebb..azért össz időben mentek vagy..40órát ami azért nem kevés...
de én most is azt mondom egy igazi endúróban minden idő számit.. azelején lenyomom a stoppert és mikor beért a célba akkor meg meg mondom hogy ennyi időt ment..szarás hugyozás evés esés...pihengetés....minden benne legyen...
mondjuk ez olyan romános lenne
romános mint ahogy mi is szeretjük.

na nem birtam a véremmel és kiléptem a pályára megent....rutinosabban tervezett menet volt nehog kifogyon a benya..mint a múltkor..kicsihijján
de elég is volt... a végére 40percet roboghattam.... jól ki is szivott..kb úgy érzem most magam mint egy jól sikerült egynapos zarándolás után...
jó letompultam a kaja után és most csak nézek ki a fejemből
hátul 30-35X8-as kapupánt... 8.8-as acél, +alátét + anya..
10-es furoval elő fursz belevered. warning: csak jo gumikbol szabad csinálni..a bütyök lapátolja a havat, a szeg és a csavar szurja a fagyott talajt fasza stabilitást csinál..
ocska ledobott gumibol el se kezd...

elöl 5-ös önmetsző csavar a bűtyökböl ne álljon ki 1 max centinél többet..., szintén csak jo gumibol, vagy újbol, és elég előfurni a felével mondjuk 3-al...hogy szoruljon mikor belehajtod...

mindegyikbe kell plussz gumi ruha a belsejébe, és jo keményre kell fujjni 1-1,2 bár....

nincs mit 6 ezer...

látom nem laksz messze ha erre jársz Balatonalmádi felé mutatok párat... persze az többe lesz..