Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szali..szépek a képek.. de ...
egyszer eljönnél karánba.. tudnád hogy az nem csak szép de az a zordság amit motorral is meg lehet mászni nem csak gyalog
mondjuk ha nem veszem el a nevezésed akkor ki is tudtál volna menni oda
mondjuk pont a legszebb részeket nem látni a racén...de azt majd ha elmegyünk megmutatom
de majd talán legközelebb...
Én meg csak azért megyek pályára,mert néha ott szoktam átöltözni meg otthagyni a kocsit! Akkor mostmár értem. Mi csak kirándulunk,aztán a sok kilóméterbe hamar elkopik a lánc.Mondjuk én cserélgetni se szoktam,már csak azért se,mert itt nincs homok,meg amúgy is lusta vagyok ilyenekre.Megyek,azt ha elkopik eldobom.
Az mondjuk lehet,hogy itt állandóan a sárba forog,azért kopik olyan hamar? Öööö nagy a sár a bolt előtt!
pályára csak ritkán megyek.. havi egyszer amúgy meg zarándolunk...és ott nem fogynak a láncok az eghsztrémben.
pedig hidd el az a lánc..még a pampera adta 2010öszén...j óü jop május óta tartalékba van..cska pályára haszsnálom mert azt egye a homok..de nem nagyon fog rajta az idő vas..illetve homokos foga.
mondjuk én nem vagyok racer és csak pici gázon mék az 5 huszon öttel...még fél gázt sem húzok soha
és az tutti az ikszes did az többet bir mint az rdo sárkinyomis 520as cz lánc.
Itt mán én is voltam
Mi csak kirándultunk,mert mi turisták vagyunk,nem versenyzők. Élveztük a madarak csicsergését,a lehullott avar ropogását,a friss levegőt.
dzsimmi.
mesélj... te merre jártál...
mert itt mindenki csak a sülthalra vár..meg a mese megamegmond-óra a tűz körül...de az most eddig nem jött még..lassan leég a tűz és elfogy az erdő..ugyhogy úljön be középre valaki oszt meséljen...különben....

szali...hol vagy..te perozsény szépe...
mezsélj... az hogy jó volt meg többet nem mondhatok és hogy hiába gyúrtok az kevés ehhez a sporthoz..azt ne ird azt tudjuk..mesélj többet...
.azt másfél évet ment a bergben meg lassan fél évet az 525ön...és még 7,2mm...ez a tartalék láncom most......

Hogy a tökömbe mentek ennyit egy lánccal? Nekem a DID ATV egy szezont bírt ki,aztán kuka.
Ilyenkor szoktam azt megkapni hogy :azért,mert hülyén mész!
Jó estét!
Meghegesztik
annyiért korrekt...
nekem a nagykeres aki szegeden áruljha.. az mondta az ó gyűrűsre hogy 21ezer..az ikszesig el sem jutott mert akkor már ezt hallhatta...píí..píí..píí.hahaha

nekem ez a vx2es van és eltelt már bele jó pár hónap de még mindég 6,2mm(5,8cal jön ki) és kb 7,8-8,00.. nolcnál kezdi el ledobni a görgőket..azt azért nem várom meg...
most atv-s lánc van rajta..azt másfél évet ment a bergben meg lassan fél évet az 525ön...és még 7,2mm...ez a tartalék láncom most......
de ha olyan jó árba vagytok a czvel az akkor nagyon jó...
a lánckerék az szuperpocok..vagy mi?
a jt azt most nézem nagyon hamar elnyalódik... most csináltattam hozzá szuperpocok utángyártott c-60 edzetfogút... az kb két láncot kibir ..ha nem többet.
eddig is oloyan volt a bergen csak egyszerűbb volt amúltokr a botba veni jt...egyszerűbb de felét sem biró megoldás volt ..
Estétet.Kapart ma mindenki?

Lánchoz csak annyit,nekem eddig az X gyűrűs DID nem nyúlt le.A többi mindegyik,mint a gatyagumi!
nemtom de nekünk cereden a homok ette a did-et mint a cukrot....s nyúlt rendesen.....
a cetkát meg inkább lecserélem mondjuk két szezononként mert nem nyúlik semmit.....s persze nem kell annyit cserélni a kis meg hátsó lánckerekeket......ez sem két forint.
itt van egy láncokkal foglalkozó cég az hozza a láncot... a sima 12 az x-ringes 15 péz....de jó neked a did is....
hály.
a cz lánc... a jó öreg cz lánc...
kicsit olcsóbbé van itt a díálydí yx2 mint a cz orm..sima óringes...
a did meg x es..plussz élettartamra.. a vx2 a sokkal tovább is birja.
ugyhogy a cz már nálunk nagyon leirta magát...
köszi szépen esetleg ha arra járok akkor meglesem :)
Enduro Klub
csatlakoz a klubhoz :)
mi pár éve czetka lánccal járunk,kicsit jobban hernyósodik a did-től de az öthuszönöt elbírja....és nem nyúlik semmit.....
hali..rikizuzda tudsz valami láncot ajánlani az 525re?(árasitva ha lehet)
Törött segédvázzal lehet vmit kezdeni?
Jó napot! Menjetek hajtani , már akinek akad nafta!
elfelejtette letaposni... aztán van mikor ugy ráragad a peremre hogy jajjjj

azért ugrál rajta mint egy kiskecske...
Dewid ez a kipufogocsőböl visszavezetős hűtés csak ,viktorosan fogalmazva vick akart lenni...
kaffé
Úgy legyen
zsótihegy.
csanád majd mesél nek a a B nyomról..első nap 6.23at m,ent úgy hogy 80ból 21dik lett...második nap 4és fél óránál...kiszáltak mert kissá ugy érezték neki ez sok..az A és B nyom között 2 azaz kettő darab 500m szakaszkülönbség volt...amit sok A nem is vállalt be.. szóval.. lyaú erős kis race volt.. talán kissé túl erős is..ha 58ból 6 értékel volt az Aban....
viszont a sok közös nyom miatt meg a Bsek voltak szétcsúszva mert a lefeléket ugyan úgy megkapták..
vébélys beszámoiló...
csikuszmászterusz bevágja amit szokott áditól...én meg leülök csoresszal egy órásra és rittyentek isde neketek egy olyna beszámolót .amiben benne lesz a:
jó a rossz a csúf a gonosz fostoska a 7fejű páfrány a büdösszájú csipkejózsika...
a fehér lovon vágtató lófaszú lovag...és barátalyi...
lessz ott hadd el hagyd...meg féktárcsagörbitő táltos meg minden...csak legyen csilisbab meg tej annál a tűzniél hogy jó hosszan tudjak mesélni nektek