Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kegyetlenek ezek a szövegek én már csak G-Style írásai miatt olvasom a fórumot ja meg a képei miatt
hát te kész vagy gyerek... látom már valami füves cuccal gyogyitgatod magad...
Igazam hát!
Ezzel nem arra célzok ,hogy maradj buta mint a tök de megbaszhatod a diplomádat ha nincs min2 meg 2anyanyelvi szinten hadovált nyelv meg 5éves szakmai tapasztalat meg protekció hahaha bekaphatják
ha nem keresel havi netto 3kilót min akkor baszhatod de inkább 5-6kiló kéne hogy maradjjon a jó részre is külömben megbaszhatod csóró maradsz v csak szenvedsz v mehetsz ki USA ba fucking constraction ba de az se élet v EU baszopni de az meg izaura rabszolgasors v itthon maradsz azt beállsz birkának beee havi szarér hugyér +1 hisztis sárkány aki megőrjít v befordít ha fullos azt meg nem tudodfenntartani lekoccol v az életed is ráköltheted de ha nagy a répád akkorvan esély hogy marad már ha használni is tudod de az is majd elhizik ,sárkány lesz ,lakáshitel motor elad offon leszel mennek az évek megöregszel rákos leszel megdöglessz azt hulla leszel!
na de ne szaladjunk ennyire előre elötted az élet még minden szép és jó lehet csak ne szokj rá a cocainra...
van jó kis 525 hard zoozeee bácsi megszereli majd ha széjjelhullik(bár csak nem) kilopja az alaktrészt a hóna alatt...ha jó leszel még nevére is vehet azt odaköltöztet magához duhajkodni v ő csak majd szereli a szarokat te meg hordod a muffokat fel elötted van még sok kurvázás,ivászat ,candida fertőzés),motorozás miegymás csajokra nagyon ne költs 50%hogy megállnak inkább menj biztosra dobd ki azt a 10est max 2xnem mész ki motorozni azt elkapsz valamivadállat 30ast attól még tanulhatsz is ! a végén meg majd visszajön a tudás szóval a lényeg szarj bele mindenbe motorozzál szórakozzál mindenre basszál nekem egy okos tapasztalt hardendurós mondta BB the king of the hiollsazt mégse hallgatok rána mind1 szóvl nyúzd az 525 ötmeg csajozz!
de csak a jókat
Akkor megint baszhatod! Legalább kenegesd ha már nem pihenteted!
Nem vettem semmit, de ma felcipeltem egy 40 kilós Storage-ot (számítógépes cucc) :) a másodikra. Szóval eléggé nem pihen a vállam, de majd meggyógyul. Botond meg kőkemény!
Na akkor nálatok mennyivel jobban menne? Azért nem engedem össze veletek,mert annyira lealázna benneteket,hogy otthon rögtön összevagdalnátok nagyflexel a motorokat!

Vállad? Vettél olyan krémet amit mondtam?
valami jobb opció nincs ?mondjuk valami szórakozás?)))
lecsusztál itt nálam a jo kis favágásrol... azon kiélhetted volna magadat...
Fáj még mindig de nincs mese ma este má megindulok...
1hete döglök semmi lét nem kerestem ez igy tré meguntam az itthoni ivást meg computerfejüsködést ideje valami élményt v pénzt csinálni
atya gatya.. sokat feküdtél az ágyban hogy beszerelmesedtél belém... csak semmi buzulás...
szia BB
stét..
a sulis dolgoban meg nagyon igazad van
Harc azéletbenmaradásért)kb..
néha sportlolok is
Milyen küzdősportra jársz még az endúrón kívül?
Vagy arra mész H-SZ-P 20-21:20 ig?

Egy telefont ettől függetlenül adhatnál neki
Nekem is volt kisiskolás koromban pár eset, amikor jól jött volna, lemaradtunk a buszról, na akkor GO gyalog haza, otthon, meg szétizgulták magukat hol a gyerek, nem jött a busszal
LITTLI CSUKÁNAK,RMXDÉVIDNÁJTNAK,
littli G 1998 kb ilyenkor suli helyetti időtöltés )))
BB ismerd fel a helyszínt littli suzuki
Mi a tanulság?NA
Legközelebb ne küld lágerbe a gyereket max szanáld le van málam 0,5ös Sanax Frontine, Dornikum,de kis mennyiségbe Kwetamint is lehetne a kkaójába adni azt elpihenget mig te szórakozol!YEE
Ugyis hyperaktiv v irasd be v küzdősportra jöhetne hozzánk H-SZ-P 20:00-21-20ig azt meg is edződne meg lefáradna de akkor be kell hozni meg oskolás meg másnap suli bla bla bla
vegyé neki motort azt jóvan!
a tanároknak kellett volna jobban oda figyelni, és nem hagyni éjszakára a kb 25 fiut akik különböző koruak egyedül....

biztos csak igy tudtak egymással kurni meg berugni a nevelők hogy éjszakára leszarták a gyerekeket...
Dew.. direkt kikötötték szabályként hogy egy gyerek se vihet a táborozásra telefont hanem majd a nevelőket megkérik aztán este felé az ő mobiljárol haza telefonálhatnak a gyerekek amelyik akar...

majdnem minden nap felhivott a táborbol, de nem merte igy elmondani mikor ott állt melette a nevelő, meg még vagy 20 gyerek a telefonra várva, hogy egy terror táborba küldtem nyaralni...
http://www.sportmotor.hu/motor...
hahahahahahaha nem te vagy?
Mondjuk a franciák se tudom milyen titkot vetettek be.
Van pl. ez a MEO gyerekük, sose hallottam még a nevét, ez biztos az én hiányosságom, de a CERVANTES-t meg a SALMIEN gyereket is percekkel veri
Köszi a linket
Én próbáltam a vezeték nélkülit de nem volt jó!