És csak azért gúnyolódsz,mert TE NEM LÁTTAD! A haverom majdnem belehajtott az árokba,mikor meglátta! Kár hogy csak titokolvas ide,biztos megerősítene ő is!
És ha most azt mondanád,hogy láttál már csúnya nőt,akkor nem,nem láttál!Én is láttam már rondát (sőt nem is rondát hanem RANDÁT),de ez a rondaság új dimenzióját nyitotta meg előttem!Simán elmenne valami cirkuszba.Nem is értem hogy miért nem a mutatványosokkal járja az országot!
Kevés kevés,de ennyi van! Ma láttam egy olyan nőt,ha azt beszámolnád,kipótolnám neki az 50 ezret! Annyira csúnya volt,hogy nem is értem kiskorába hogy nem csapták agyon szívlapáttal! Nem mertem lefényképezni,mert kiégett volna a telefonomon a kijelző! Nem volt öreg,de olyan igazi kibaszottul bűn ronda! Szegénnyel jól kibaszott a természet!
te viktor csak szolok hogy a 7,2 az már a vége, attol mert még nem hajigálja le a görgőket ,az már csere érett , merthogy zabálni fogja a lánc kerekeket...
1 milla az nem 550.Segítek,a windózba van beépített számológép,azzal kitudod számolni,hogy az 1 milla mennyivel több mint 550.Ha esetleg nem találod,akkor van itt számítógépzseni titokolvasó,az majd segít jópénzér!
az enyém is eladó...
kicsit többé mint a duplájáé..amié vettem...én tankoltam is már bele vagy 200liter benyát és az 450nel számolva is...90rugó..lánc lánckerék.. néha olajcserék...szóval ráköltöttem már vagy 100...1000retugyhogy.. milla körül már viheted is
az a neve hogy rinca vagy runca? vagy lehet rnca . a lényeg. egy embernek életében egyszer el kell ide mennie. lehetőleg motor nélkül. viktor . a jobbos hütöd lehet eladtam. majd csütörtökön mék haza
kicsit többé mint a duplájáé..amié vettem...én tankoltam is már bele vagy 200liter benyát és az 450nel számolva is...90rugó..lánc lánckerék.. néha olajcserék...szóval ráköltöttem már vagy 100...1000retugyhogy.. milla körül már viheted is
mesemondók...valamit csináljatok ite na thábortűznél..különben felállok... lehugyozom a tüzet oszt ülhettek tovább a setÉtben
vagy ez valahol a délalföldön van...kishunhalacskásnál
kicsit hosszú.... de minden szó érthető...mind a 3
Ha valaki tud jelezze! 500 max 550 ezerig.Több pénz nincs.