Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi a képeket van kint fotósod? Vagy honnan vannak?

Melyik a 69es kép?
Felrakott lábas egykereket először sima úton, ha már megy, utána próbálhatod sziklás patakmederbe is

Nekem egy nagy bajom van az egykerék gyakorlással, marha sok benzin elfolyik a picsába kéne a karbi túlfolyóra valami tartályt tenni és visszaöntözgetni
Hív a Bakony vár a GG
Csika!
Tudod mi lett tegnap a Markó Pisti motorjával?
ébresztő kispajtások... hiv a vasut vár a máv..
Jó reggelt!
Szép reggelt
na megyek is mert tegnap a gyerek bringájóból kivettem kivürről 16db királydinnyét ...meg a mikor kiforditottam a külsőt akkor még kerekenként is ugyan ennyi tüskét..ugyhaogy a közel hatvan lukat nem áltam neki foldozni lehet nem vagyok elég kitartó ..de az enyém is estére defektes lett ugyhogy...azt azért most reggel nem tudom máshogy megoldani..irány a garage..de abban elöl hátul találtam 3-at
bálint a papucsos sztori fasza...
kb az egész tanái kart békatalpal agyaltam volan szarrá..h láták is a nyomokat és végis hagyták..csak annyit kérdeztem volna..ha az kell a nagy labancok szociális fejlődéséhez hogy jól elpapucsozzák a gyereket akkor ez még belefér..de akkor legalább olyan művelt emberek lesznek belőlük is mit az egész a tanári kar
hály. bály bobály.
egyszerűen megy az úton forgás is..meg ez a lassú lógatott lábas egykerék.. mit gyakrooljak rajta,?
a zorró gyakorlása.... azt a sziklás kövesben kell ahol meg neki forditom a motort és pikk pakk felmegy..ott nem fogok zorrózni
zsockó is mondt ajó az a zorró..de ha felmegy egyenesbe akkor minek .
mennyire igaza van.
a többi is csak azért zorrózott mert nem birtak magasabbra menni...
amúgy az új feljáró tetején kellett nekem is meg szalinak is ..de oda a többi..ahol már érdemes egyáltalnán elkezdeni és nem visszagurulni...oda a többiek még fel sem láttak

dszi .
te egy nagy mágus vagy egy igazi art...művész te vagy az lályf árt
ha a táradalom ilyen egyénekből állna..kb 1 7 múlva vh lenne...de élveznék ami van

tegnap délután ment az asszony a gyerekért..és az ovodavezetőnő behivta...hogy vártam apukát..de nem jött ...(az asszony kimagyarázta mért:-)aztán mondta neki hogy a férjével beszéltem és hogy milyen szépen elmagyarázta..és tényleg a férje igy meg úgy ...mondom mondjad mégegyszer...na akkor azt mondja paprikásodó fejjel..nehogy azt hidd már hogy ezt is te oldottad meg ..pedig ..de
hogy azóta a 8 3évest elszeparálják a kiscsoportosok közé és igy a nagy bengák nem tudják öket homokba fürdetni..meg szétköpködni...
milyen idióta gondolataik vannak egy pici apró kis telefonbeszélgetés után hát hogy ez eddig..senkinek ..az eszébe sem jutott
negyed akkora udvar a 30 gyerekre 4 ovónő...nem pedig egy óüriaási farma ahol a gyerekek szana szét az ovónők meg a tér közepén trécselnek és vagy a 8van gyerekre van az a 3-4 beszélgetős ovónő
Azért a 69-es kép sok mindent elmond...

Már a 2. nap is finom tud lenni és még csak most jön a java...
Jaja a 6 nap az elsődleges cél
Ha tuning,legyen benne vagy 2 deci puding
anniyt irtatok.. tök qÚlok vagytok..
holnap megpróbálom elolvasni miután berakta ma tunning hűtőt...
Miért furcsa ez? A csaj a női élversenyzők egyike, a magyarok meg többnyire a célba érésre hajtanak csak...
nemtom hogy a csajok is ugyanazon a speciálon mennek-e,de nagyon fura hogy az első több mint fél percet ad a Markó Pistinek.....
Ezen behaltam....
Halihó!

Hát a Meo gyerek már többszörös világbajnok s ne is annyira gyerek már...
igazán jó helyen él akinek a háza mögött ilyen kis fal nőtt ki a földből...igaz tájvédelmi,de szembe vele már lehet csapatni
lááátod,ezek is kroccmotorokkal enduroznak! hát csak jók ezek oda is
Köszi az infót, maradok a kanócos verziónál. Lehet meg kéne próbálni a hátsó kerékről venni a jelet...