Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hály...brályen

déw a görgök közé beteszed a tolómérőt a hádtcsÓ részeével
és mérsz egyet...a belső szemek között illetve a külső és a belső szemek között...általában 0,2-0,3mm a difi a két mérés között.. ha a kissebbet méred akkor beszélünk egy nyelven...és fontos hogy óringes legyen mert oot a csapkopásból adódó láncnyúlásnak nevezett mellény-elvtanilagozással nem kell foglalkozni.(mert a lánc ha nyúlik ..akkor már régen rossz..mert akkor szakad is )
szóval ha a kissebbik érték eléri a 7,2... vagy a nagyobbik a 8,0mm akkro már nagyon közel a vége...a 8,0 azt én már láttam did láncnál...ami azért tényleg kissé eghsztrém.. de a 7,2ig az teljessen üzembiztonsággal működik

szpály... a 116tagos az a 12-50nél már épp kopott láncal is még teljessen megfeszithető....a matek úgy van hogy ahány foggal elöl növelsz annyival hátul csökkented és kész..tehát egy 14-48as az is tökéletes a 116 tagossal..de a 114tagos is még épp jó...nincs túl elöl a kerék....de ha 14-50 akkor kötelező már a 116tagos lánc..mert a kerék akkor már nagyon elöl van...de ettől függetlenül azért még jó ..de mondom oda inkább a 116tagosat rakd.
13-47 is a 114 tagossal jó....
amire figylj.. inkább kétszer vágj mint egy szer is mérj..mondja a jó burkoló 4dik doboz ámsztel után...
láttma én már race előtt kissé felhevülten láncot cserélni embereket.. úgy hogy rövid lettt az új lánc...volt ám agyalás...
kijavitható ha betoldasz egypatentszem nélküli lánctaggal..de minek kockáztatni ..nEEm
a kipufogó gáz van neki visszavezetve, azt fújatja a hűtőkre, nem olvastad?
Háj Bálint. Milyen ventillátort raktál a gg-re és hogyan szerelted be mert az enyém valamiért nagyon hamar melegszik.
de hol a motor?
Hol méritek ezt a méretet?
Mi van rajta most?
Illetve megnézed, mennyit lehet még állítani a hátsó keréknél.
Aztán nagyjából kiszámolgatod Zarándol ki is szerkeszti neked pontosan

Piros nincs?
Szép napot!
Kissé borús/esős őszies az idő errefelé, igaz endurós időszak elejét jelző
Ebédre itt az 5. rész
http://www.youtube.com/show/en...

Jó morgent
jahh csokolom a drága kacsoját...

mondjuk nekik a nyári szünet joval rövidebb... gondolom azért vannak ilyen giga őszi szünetek, hiszen alig kezdődött el az iskola...
oktober 12.-ig? az nem semmi..
jó reggelt
irány a munk,vár a gyár...akarom mondani a hotel
itt 12-ig őszi szünet van a suliban,irigylem ezeket a kölköket
mondjuk veszel egy 5-10 szemel hosszabat mint ami most rajta van és kiszedsz belőle amenyi kell...

ezen a bolygon mindenki ezt csinálja..

csak a nagyon kockák vesznek pont akkorát, aztán ha rövidebb szivnak jo nagyot a toldásal...
na joreggelt motorba nőt beszámito luzer banda...

van pfizer kék pirulám ki kér?
Most miért bántod? Neki is van,csak be kell vennie hozzá a kis kék pirulát!
Én nem szenvedek nő hiányban.Nem én akarok nőt beszámolni a motoromba.Nekem elég az a kettő ami van!
Valami ilyesmi,csak nagyobb haja volt,és nem járt ilyen görnyedve!
és most a nap kérdése azt honnan tudom h a gyári 14-48as áttételhez hány szemes lánc kell?
Nekünk még van az..a merevedésünk ami neked már csak emlék
maradtak a hő hullámok meg az állandó vizelési inger...Te lenyugvó nap
na kicsit setét lett mindjárt megeredt a nyelvetek

a csaj valószínűleg szabadnapos a cirkuszból és azt láttad hogy épp edz..a randaságra gyúr..illetve reklámozza a produkcilyó
amúgy meg lehet hogy egy lyaúképű marzslakó volt csak földinek meg randa..tudod..mind a marzsi anikő

nem értem.. 550ért lehet venni ezer verdát..mit vergődik az ember attól fél hogy ne ...verd- át
odamész és még komoly évjáratot is kaphatol annyi léért...akár már 1990 utánit ...
amúgy meg beszéld le az embert ...legyél hozzá őszinte(mondjuk akkor a barátságnak is vége ... és megspórolsz neki sok sok pézetet...
ez most jimminél és ktmakinál aktuális.... ők szenvednek nő hiányban...
nem úgy van hogy:egyszer megvadulok én...ha nem kapok csajt
egyszer megjavulok én,
és jo leszek majd...
Azt mondják akik látták jimyt hogy az arcába fésült haj azzz előnyösen állt neki