Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Senki nem mondta nekik, hogy nem 1. fokozatba kell motorozni tiltáson? van azon váltó is.
A videón is látszik, mennek mint állat
http://www.youtube.com/watch?v...

Na jó félre a viccet, remélem senki nem vette komolyan

Látszik ezen a videón is, hogy nem sétagalopp a pálya sem
Sajna előfordul, hogy nem bírja a vas, ha úgy hajtják mint ők
Sajnálom őket, jól mentek
Bízom benne a többiek végig tudják csinálni
Dewedember,hírek?
Estét
Jaja,fasza Nem tudom ,hogy bírják,kemény nagyon
kapnak rendesen a gépek ha igy behalnak...olvastam Salminen is kinyirta a teknikát...

meg ez a kipufog keveréses sztori Istivel hogy videoval kell bizonyitani hogy nem vett igénybe külső segitséget..
én is akartam indulni a regimenten, és nekem se szoltál, mert geci vagy ...az is lehet hogy az én nevemben mentél...
elöttetek fog elmenni a metro... tiszta amerika..
én mint németes nem értem az ájdontsztender kifejezést...
szatymazi megdonaldszot együtt adják át a szatymazi metróállomás központal .
fuu jo sok foto van azon a lapon... rendes terepet oda raktak ....
Jó is vóna is Hun van a többi regényíró,má olvasnám az irományaikat. Pisti bátyó gípe hengeres a fejes lett,megunta a gép Nádoros a Tomi-é is megállt,Mosmá a többi,menjen amíg lehet,me minnyá vége
hály.

te is itt vagy te szíípség...
hát te terjeszted tovább . . . .
hát olyanaokat hogy én ...miattam nem idult a rúf of afrikán a garham dzsárwiksz..mert volt egy kimaradt nevezésük valakiknek akik.. én nekem szóltak hogy szoljak grehemnek ez ügyben ..mert dzsárvit nem érték el..én meg nem szóltam grehemnek nem adtam át az üzenetet..mert mint üzenetközvetítő csúfos kudarcot vallottam és igy én indulam az ő nevezésével...mert én olyan vagyok....

kodnevek.. graham dzsarvisz ..=szali.
rúf of afrika= redzsinemt 13.

ezzel nem kodolt üzenettel jöt tegnap eská..hogy ez igaz-éÉ...miattam nem indult szali a redzsimenten..mert nekem szólt valaki hogy szóljak nek ihogy induljon és én meg nem szóltam neki hanem sutyiba kimentem és az ő neve alatt én mentem...
és ezt valaki terjeszti rohadtul...valamilyen teri az is...
csak nem értem...
kinek van köze hozzá hogy én ki helyett indultam...csak az iz nor nak meg az mpi-nek mert ők miattuk indultam ott ..és szalinak az egészhez köze sem volt..egészen tegnap reggelig
mikor eská a szuper detektiv ...serlok bolmsz..neki ált és kigobozta a szálakat...(a biliviharkelőtőkereső egység)
ha igy is lenne szalin meg a tsávoón kivül..aki nincs is. azon kivül senkinek sem semmi köze hozzá...vagod..te terjeszőleghatoló kissé szappanopera keltő fórumolvasó titoktrecskás...
de kérdem én..mire is lenne ez jó..hogy ilyen hülyeségeket terjesztel rólam.. .ály dont ánder sztend..németeseknek fordítom.. nem értem én ezt...
ehhez képest a jóban rosszban szappanopera egy gyengén szerkesztett gagyi szindarab

eská kibogoztad már honna indilt a bilicunami?
ha sikerült ...a szatymazi mekdonaldszba örökös vendégem leszel
jahh kérem aki idáig alszik...
Jó reggelt
estét
4-dik speciálon még benne van 5-dik ben már nincs
Hali!
Nem tudja valaki mi történt Isti mesterrel?Nem találom a mai táblázatban,de meg az ősszesitetben sem
Szerintem az már teljesíthetetlen volt ott is, ahol cimbáljátok a motort, nem véletlen megy felfelé csak kézi erővel,
el se tudom képzelni, mi lehetett feljebb
Komoly, hogy itt a E.K.Zsoci felment külső segítség nélkül?

Ez a kurva, hogy derült ki? Csúnyán nézett, amikor kurva anyáztad a motort?
Igen,gyakorlatilag engem vett végig, valahogy a videó nem adja vissza a szint különbségeket kiderült,hogy a kurva náluk is az! Kb ahol abbahagyta a videózást onnan volt nagyon meredek kár, hogy nem fért rá több ennek a tetején ment szét a Jager motorja!
Láttad magad a videón?
Regiment 13, amikor segítesz feljutni egy srácnak és ő neked
Köszi az infót
Kis kiegészítő infó:
P.Ádám E1 kategóriában az 51.ik a 3.napon, összetettben a 47.ik a kategórián belül
Mi van Viktor a szappanopera nem játszódik tovább,most már látom nem csak te írod, rólad szól! A lelkes hölgyeknek is dobjál valami magot, csak a "titokolvasóknak" akik nem is titkosak!
Nem a fotósom :-)
Zol334, aki a fotókat csinálja, egyben az enduro-vilag.hu tulajdonosa, ő kint van. Sajnos én nem jutottam el :-(
A fotók bal alsó sarkában megtalálod a sorszámot, az alapján beazonosítható a kép.