valami hézagolás, vagy csapágy bajnak kell ott lenni...
jajj te... hát tudom már az a baj hogy fokszvágeny...
na kisegitelek igy reggeli kávéhoz egy jotanácsal inygé... hogy lásd mekkora barátok vagyunk és dübőrög bennem a segiteni akarás...
mercédeszt vegyél tezsvirem, mi tesok mind azzal járunk kimegy a világbol és termeli a diselt
háde dikmán-e tezsvirem, neked hogy lenne mán-e te aranybogaram tündérszzál... még a titkos kék pirula dobozombol is megkinállak hogy nálad is legyen ereje a lenyugvo napnak, aztán sorba állitjuk ezt a sok nyafogo puhafaszu fiatalt, és megmutatjuk nekik mlyen a lenyugvo nap ereje...
utána megcsináljuk őket háturuuuuu
az utolso mondat az a durván beelőzük őket extrém helyen hátulrolt jelenti... mielőtt még a buzik felizgulnának és bejelölnek a félcbukon.... csak azért irtam...
A találka hely meg olyan volt mint a méhkas.Csak rajzottak oda a motorosok mindenfelől! Mentünk le egy szurdokon,na az olyan volt,mint amikor a spektrumon mutatják az afrikai gnúkat a folyónál.Egymás hegyén-hátán a motorosok,mindenki pöfögtetett egyhelybe tipródott!
elveszett zééé... najo akkor nagy gratula neked ,az okr-timnek, a husabergnek, anyámnak -apámnak, a felkelőnap házának, DE legfőképpen neked, szerelők gyöngye..
amúgy visítva szereltünk ...aztán beszívva se voltunk
utána bejárattuk a motorokat is ....az is szép volt
sajnálom, hogy a két motor a többieknek megadta magát .....de hát ilyen az élet meg a szponzorok.... nem a fiúkon múlott...
de tény ha nem szopjuk be a 19 órát akkor első ötben benne lett volna a magyar csapat.....
de azért keményen végígnyomtuk az a lényeg...jövőre olaszországba majd ....
jo reGGelt amúgy....
látom elvagytok fainul.... míg halálra dolgozom magam reggeltől estig már-már 3 ember helyett ......vissza kéne olvasnom ...ez már nem titok ha bemondom...
vik rendeltem neked olyat amit kértél csak sajna mai napig nem jött és hétvége....számlán rajta ezért hétfő valószínű itt lesz ...ha nem oldottad meg akkor küldhetem is...13 euro.... + post & package
ma reggel aludhattam volna eccer 5 perccel tovább de már hajnalba kalapálásra ébredek.... utca el volt palánkozva ilyen építési terület szerűen és éjjel szétdöntötték a fiatalok ......azt teszik össze éppen az éjjeliőrök....vicc ...na mindegy szopjanak le...
ja kocsik is kaptak...
micsoda szerencse a bajban hogy az enyémet tegnap este szétszedtem és nem áll itt....
annak meg hogy hétvégén is szerelhessek kilukadt a váltója...
bolygókeréktengely csúszik át váltóba és kiesztergálja kuplungházat....micsoda öröm...de ma tipusmódosítok.....a kurva anyját a vw nek... régen az oroszokat szidtuk....
lyaúreggelt mind1kibe.
szali..nem tudom lyaú ötel e ez..részedről..hog ilyneeket irkálsz....
mert ha hazaajönnek a csángásból akik engenkitagadtak a csángásból..mert elvettem töled azt amit nem is kaptál ..és ezért én el sem tudtam venni..tudod a regimentes téma.. szóval ha megtudják..hogy te még szeretsz is..velem hajtani...hát kitagadnak téged is...
csináljuk úgy hogy mikor ott vagyok csak nézz az ellent-kező irányba...és akkor megmenekülsz a haraguk elől...amit én is azért kaptam mert te nem tudtál kimenni miattam..képzeld ha te is azért kapsz ilynet mert te meg még szeretsz is velem hajtani ...hát összeömlik a fejükben a ki és miért haragszik kire is
szóvla nyomj egy szkippet a fészbukszomra és akkor barátok maradhattok
valami hézagolás, vagy csapágy bajnak kell ott lenni...
jajj te... hát tudom már az a baj hogy fokszvágeny...
na kisegitelek igy reggeli kávéhoz egy jotanácsal inygé... hogy lásd mekkora barátok vagyunk és dübőrög bennem a segiteni akarás...
mercédeszt vegyél tezsvirem, mi tesok mind azzal járunk kimegy a világbol és termeli a diselt
majd jöttem és visszaolvasok....menjetek motorozni addig.... és képeket tegyetek ide nekem....csőőő
addig itt egy szép punci nektek....
utána megcsináljuk őket háturuuuuu
az utolso mondat az a durván beelőzük őket extrém helyen hátulrolt jelenti... mielőtt még a buzik felizgulnának és bejelölnek a félcbukon....
ez ilyen tipushiba ezeknél a szériáknál........
csúszik ki a bolygókeréktengely a difiből ide - oda tök laza lett és ahova bele tud érni azt esztergálja....és eccercsak megunod...
A találka hely meg olyan volt mint a méhkas.Csak rajzottak oda a motorosok mindenfelől! Mentünk le egy szurdokon,na az olyan volt,mint amikor a spektrumon mutatják az afrikai gnúkat a folyónál.Egymás hegyén-hátán a motorosok,mindenki pöfögtetett egyhelybe tipródott!
amugy ez csak ezért lehetett mert az Ákos jo srác,
szép az idő, aki nem kamu motoros az huzzon motorozni kifelé....
amúgy visítva szereltünk ...aztán beszívva se voltunk
utána bejárattuk a motorokat is ....az is szép volt
sajnálom, hogy a két motor a többieknek megadta magát .....de hát ilyen az élet meg a szponzorok.... nem a fiúkon múlott...
de tény ha nem szopjuk be a 19 órát akkor első ötben benne lett volna a magyar csapat.....
de azért keményen végígnyomtuk az a lényeg...jövőre olaszországba majd ....
látom elvagytok fainul.... míg halálra dolgozom magam reggeltől estig már-már 3 ember helyett ......vissza kéne olvasnom ...ez már nem titok ha bemondom...
vik rendeltem neked olyat amit kértél csak sajna mai napig nem jött és hétvége....számlán rajta ezért hétfő valószínű itt lesz ...ha nem oldottad meg akkor küldhetem is...13 euro.... + post & package
ma reggel aludhattam volna eccer 5 perccel tovább de már hajnalba kalapálásra ébredek.... utca el volt palánkozva ilyen építési terület szerűen és éjjel szétdöntötték a fiatalok ......azt teszik össze éppen az éjjeliőrök....vicc ...na mindegy szopjanak le...
ja kocsik is kaptak...
micsoda szerencse a bajban hogy az enyémet tegnap este szétszedtem és nem áll itt....
annak meg hogy hétvégén is szerelhessek kilukadt a váltója...
bolygókeréktengely csúszik át váltóba és kiesztergálja kuplungházat....micsoda öröm...de ma tipusmódosítok.....a kurva anyját a vw nek... régen az oroszokat szidtuk....
""hűű de jól érzem magam....""
Nem verted a port, nem verted a habot, nem hangoskodtál, nem voltál lármás piaci kofa:-)
Úgyhogy nem tudtam a cselekedeteidről.
Megkésve bár, de törve nem, utólag gratulálok.
szali..nem tudom lyaú ötel e ez..részedről..hog ilyneeket irkálsz....
mert ha hazaajönnek a csángásból akik engenkitagadtak a csángásból..mert elvettem töled azt amit nem is kaptál ..és ezért én el sem tudtam venni..tudod a regimentes téma.. szóval ha megtudják..hogy te még szeretsz is..velem hajtani...hát kitagadnak téged is...
csináljuk úgy hogy mikor ott vagyok csak nézz az ellent-kező irányba...és akkor megmenekülsz a haraguk elől...amit én is azért kaptam mert te nem tudtál kimenni miattam..képzeld ha te is azért kapsz ilynet mert te meg még szeretsz is velem hajtani
szóvla nyomj egy szkippet a fészbukszomra és akkor barátok maradhattok
Lehet,hogy a jövő hétvégére megindítom magam.