Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

baszod pont kávéztam,..
gondolom kuplungra is jut olaj ...

valami hézagolás, vagy csapágy bajnak kell ott lenni...

jajj te... hát tudom már az a baj hogy fokszvágeny...

na kisegitelek igy reggeli kávéhoz egy jotanácsal inygé... hogy lásd mekkora barátok vagyunk és dübőrög bennem a segiteni akarás...
mercédeszt vegyél tezsvirem, mi tesok mind azzal járunk kimegy a világbol és termeli a diselt
na béláim megyek is meghegesztem amit elfelejtettek a németek.... aztán erről is le lesz a gond....

majd jöttem és visszaolvasok....menjetek motorozni addig.... és képeket tegyetek ide nekem....csőőő

addig itt egy szép punci nektek....
háde dikmán-e tezsvirem, neked hogy lenne mán-e te aranybogaram tündérszzál... még a titkos kék pirula dobozombol is megkinállak hogy nálad is legyen ereje a lenyugvo napnak, aztán sorba állitjuk ezt a sok nyafogo puhafaszu fiatalt, és megmutatjuk nekik mlyen a lenyugvo nap ereje...
utána megcsináljuk őket háturuuuuu

az utolso mondat az a durván beelőzük őket extrém helyen hátulrolt jelenti... mielőtt még a buzik felizgulnának és bejelölnek a félcbukon.... csak azért irtam...
nem ment el semmi amúgy...kocsi megy faszán csak folyik olaj ki a kuplungházon keresztül a földre..
ez ilyen tipushiba ezeknél a szériáknál........

csúszik ki a bolygókeréktengely a difiből ide - oda tök laza lett és ahova bele tud érni azt esztergálja....és eccercsak megunod...
nahh jahhh...
zenés felár van a gratulációkhoz ?
Hály szerelőfőbéla!
Anyuka nem volt, egy darab se!

A találka hely meg olyan volt mint a méhkas.Csak rajzottak oda a motorosok mindenfelől! Mentünk le egy szurdokon,na az olyan volt,mint amikor a spektrumon mutatják az afrikai gnúkat a folyónál.Egymás hegyén-hátán a motorosok,mindenki pöfögtetett egyhelybe tipródott!
na ez a szopás marinéni.. mondjuk ehhez valami csapágynak el kellett szálni hogy ilyen irányba tudjon mozdulni a tengely....
elveszett zééé... najo akkor nagy gratula neked ,az okr-timnek, a husabergnek, anyámnak -apámnak, a felkelőnap házának, DE legfőképpen neked, szerelők gyöngye..
32 .. na ez is egy szép szám, főleg ha van hozzá egy ennyi idős fincsi anyuka...

amugy ez csak ezért lehetett mert az Ákos jo srác, mindenki birja a buciját, és senki nem akart kimaradni ebből a titok hajtásbol..
morgen kslányok, punci bélák, és titok olvasok,

szép az idő, aki nem kamu motoros az huzzon motorozni kifelé....
járatásképpen óvatosan a light-osba .....vártuk a vonatot, hogy ráugorjunk és kivigyen a six days-re
Ha tényleg ezen múlott a sokkal jobb helyezés, akkor.............:-(
jajj köszönjük ...az orkok nevében is

amúgy visítva szereltünk ...aztán beszívva se voltunk

utána bejárattuk a motorokat is ....az is szép volt

sajnálom, hogy a két motor a többieknek megadta magát .....de hát ilyen az élet meg a szponzorok.... nem a fiúkon múlott...
de tény ha nem szopjuk be a 19 órát akkor első ötben benne lett volna a magyar csapat.....
de azért keményen végígnyomtuk az a lényeg...jövőre olaszországba majd ....
jo reGGelt amúgy....
látom elvagytok fainul.... míg halálra dolgozom magam reggeltől estig már-már 3 ember helyett ......vissza kéne olvasnom ...ez már nem titok ha bemondom...

vik rendeltem neked olyat amit kértél csak sajna mai napig nem jött és hétvége....számlán rajta ezért hétfő valószínű itt lesz ...ha nem oldottad meg akkor küldhetem is...13 euro.... + post & package

ma reggel aludhattam volna eccer 5 perccel tovább de már hajnalba kalapálásra ébredek.... utca el volt palánkozva ilyen építési terület szerűen és éjjel szétdöntötték a fiatalok ......azt teszik össze éppen az éjjeliőrök....vicc ...na mindegy szopjanak le...
ja kocsik is kaptak...
micsoda szerencse a bajban hogy az enyémet tegnap este szétszedtem és nem áll itt....
annak meg hogy hétvégén is szerelhessek kilukadt a váltója...
bolygókeréktengely csúszik át váltóba és kiesztergálja kuplungházat....micsoda öröm...de ma tipusmódosítok.....a kurva anyját a vw nek... régen az oroszokat szidtuk....

""hűű de jól érzem magam....""
Ezek szerint te csöndben tetted a dolgodat.

Nem verted a port, nem verted a habot, nem hangoskodtál, nem voltál lármás piaci kofa:-)

Úgyhogy nem tudtam a cselekedeteidről.

Megkésve bár, de törve nem, utólag gratulálok.
szép és nekem nem is gratuláltok ez se esett ketté hanem kétté
lyaúreggelt mind1kibe.
szali..nem tudom lyaú ötel e ez..részedről..hog ilyneeket irkálsz....
mert ha hazaajönnek a csángásból akik engenkitagadtak a csángásból..mert elvettem töled azt amit nem is kaptál ..és ezért én el sem tudtam venni..tudod a regimentes téma.. szóval ha megtudják..hogy te még szeretsz is..velem hajtani...hát kitagadnak téged is...
csináljuk úgy hogy mikor ott vagyok csak nézz az ellent-kező irányba...és akkor megmenekülsz a haraguk elől...amit én is azért kaptam mert te nem tudtál kimenni miattam..képzeld ha te is azért kapsz ilynet mert te meg még szeretsz is velem hajtani ...hát összeömlik a fejükben a ki és miért haragszik kire is
szóvla nyomj egy szkippet a fészbukszomra és akkor barátok maradhattok
viktor. amíg menni jót lehet veled ,nincs min aggódnod. csak gyer szépen a ház elé időben és rajt. létszámnak nekünk elég lesz a 20 tized része is.
Oké.
Lehet,hogy a jövő hétvégére megindítom magam.
csak semmi buzulás... by torrente
Túl a barátságon:-)