Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

első az egészség! nekem is fülgyulladás miatt maradt ki 1 hétvége,de nem is bánom...ideje is hogy újra összetalálkozzunk egy jó kis hajtásra...legalkalmasabb helynek a régit gondolnám ahol megismerkedtünk! valamit majd alkotunk!
Ja ez úgy értelmesebb,hogy 2 hétig basztam elmenni az orvoshoz,ittam a pálinkát és a forraltbort,hogy majd meggyógyulok.Semmi javulás,sőt.
Aztán írta fel a 14 napi gyógyszeradagot,hogy el ne patkoljak.
Van, aktív órák vannak benne.
2 hete már,hogy arcüreggyulladásom van.
Orvos írt orvosságot 2 hétre valót,addig nem motorozok.
Utána mindent beleadok és majd szólok.
Oké?
20 fő az nem kemény, hanem semmi értelme !
akkor intézz valami nagybányai motorozást Raduékkal vagy akárkivel és megyünk oda 3an! vagy legalábbis én elmennék 1edül is!

mia pálya? van már vagy 30óra a ktm-be?
Annyi ember már kitesz egy motoros találkozót,nem egy endurócsapatot.
Le kell ülni és iszogatni ,nem motorozni.
Ennyi emberrel
Igyekszünk Kösziii Minnyá menni kell továbbos kípzísre me elszaporodtak a levegős telók,azt most kivesézik a gyenge pontjaikat,furmányaikat nekünk.
Szegény vass áki egyszer szervezett egy túrát,aminek a híre elterjedt mint a futótűz.32-en verődünk össze.Elcsaptuk a társaságot kétfelé,de még úgy is mocskosul sokan voltunk.Azt mondta az ákos,soha többet nem szervez semmit!
na igen.. ez az elismerés...
ooohhhmáj gád jézuska... 20 emberel motorozni...

soha... ilyenkor szoktam elköszöni és megyek egyedül a saját tempomban, hátra se kell nézni hasta la vista béby...
Osztódjunk és akkor fasza lehet a menet
robur kihátrál.. mert pugha pöcs és nem birjná elviselni azt az ideg feszültséget amig mindenki felér... valszeg öngyilkos lenne.. pedig türelmes és mocskossul toleráns ..
de azért nem képes arra hogy 100évres álmot aludjon az első domb tetején mint csipkejózsika..várná hogy az utolsó rálydelt aki feléren a dombtetőre....hogy ..megcsókolja és akkor a kiráylfi a fehér lófasszal újra inditaná a 6napos 350es ..és gó tovább....
csak attól fél..addigra az innyektorba belekövesedne a benzin... 100év hosszó idő
persze.. a vadászokkal..
lezsirosztad...
hogy lesz 20 motoros.. trófeákat lehet gyűjteni...csak lesbe kell hogy álljanak a zorrós feljárók tetején...

amúgy ahol 19 motoros elfér ott a húsz már nem számit...
alegnagyobb csapat amit egybetartottam egy óránál továb az 11 fő volt...nem kis munka...8 főig ha mindet ismerem és tudom mikor kinek hogy..akkor esetleg...
20..az kemény lesz
Napot,jobbat!
robi nem megy,mivel nagy tömeget nem szereti nincs sok akció és inkább nem megy fel...most beszéltem Sanyival...

Patyi! 300xc vegyél! a világ legjobb motorjának tulajdonos épp most mondta el hogy az xc 30010kg val könynebb mint az új GG és hogy hát az hihetetlen könnyű az a motor! és én igazat adok neki,geci jó az xc,nagyon sokan azzal mennek,nem hiába vett egy ismerős szintén Xc-t...idén a 2. zsír új itt szabolcsban4 nagyon jók,fent pest megyében is sokan azzal köpetnek, vékonyka embereknek lehet h kicsit feszes a futómú,de ez csak beállítás kérdése,az itteniek dícsérik az egészet! ...

esetleg tudok 2013as 300exc-t újat...ha érdekelhet keress meg...
dzsi sztálylal nics baj.. hozna egy negvenes mil-kát és azt hajtaná mint zinger a nyalógépet
este meg képes élménybeszámoló.

szali.. hát mostanság megfordult a kocka.. mióta elmentél ezekkel transzal-pinában.. meg a romanicssos regéket halgathatom egész úton.. de nem baj majd alvást szinlelek..csak te is olyankor hallgassel.

csak nehogy oda is elvegyem a nevezésed ..mint itt redzsiment 13omon...
meggondolod magad az utolsó héten..és az öregnek lesz kit utálni megint egy évig
Szerintem az általános iskolai osztálylétszám mellett, ti 3-an nem borítjátok fel a menetrendet.

Szerintem gyertek gátlástalanul.

(állítólag a vadászokkal is egyeztetve van, hogy kenjük-vágjuk kedvünkre)
Újoncként a Hatnaposon
Az idei Hatnaposra egy rendhagyó összeállítású csapat nevezett Magyarországról, hiszen a féltucat versenyzőből álló alakulatban az öreg rókák triója mellett három fiatal is helyet kapott. Pető Ádámmal, az idei verseny egyik újoncával beszélgettünk.

"Addig is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akiktől a legtöbb segítséget kaptam az idei esztendőben: elsőként a családomnak és persze a csapatomnak (OKR), László Misinek (LM Suspension) a fantasztikus futóműért és a városomnak, Jászfényszarunak! Köszönöm mindenkinek! "

Csika: Gratulálunk mi is a futóműhöz.
2012es a gasgas
az kurva isten hogy az övé mindig a viléág legjobb motorja...csak nem értem,miért kellett mindig más márkára lecserélni...

baszki menni kéne fel...de lsznek vagy 18an ...+még mi 3an rikiékkel? háát nem tudom...elég soknak tűnik...de Zsoltinak bizto snem gond...am meg 2é lehet osztani a népet...

Riki...ugy néz ki jó lesz a menet,nyuszót még felkészítem,holnap mozi,vasárnap moci nekem ennyi rím jön össze itt hirtelen,nem úgy mint másnak

jó ez a fórum ,meg az arcok, tényleg kéne már a fórumm motorozás...de G-style mivel jön ha eladta a ktm-et

riki még holnap pontosítok...fel se merem hívni Zsoltit...biztos nem mondaná hogy hát ne gyertek mert 20an leszünk,de nyűg se akarok lenni.. na majd pontosítok...
mindjárt ...
ez jo volt...
reggelt?hol van az még?
jo reggelt puncik..