Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adjál a gyereknek LM telót és meg van oldva
Mondjuk egyébként sem értem igazán, a teló az a motor része, nem a tuningolóé, ő max átalakítja a belét s akkor joga van elvenni az egész telót Vagy ilyenkor az az eljárás, a gyári marad olyan amilyen és a helyett beletolnak egy másikat ami a tuningoló Mester tulajdona?
Jaja,azt kéne Mi van,Te nem motorozol mostanában? Fának menés stb?Tanulnék pár trükköt

Azt mondta a laptopot nem köthetem rá, nem is tudom miért, pedig az rögtön kimutatná a tutit
Bammeg csak ennyit tudsz hirtelen felsorolni? Meg is buktá,ülj le egyes
Jó reggeeeelt
Leállítógomb zárlatos lett?
Fellazult a test, esetleg a pipa?

Lehet kontakt hibás valami, van rajta pár vezeték
Gyertya tuti nem, akkor folyton csinálná, CDI nem tud beázni, esetleg még a lendkerék környéke lehet
Szerintem arra mindenképp nézz rá, nehogy valami alaplap lazulás esetleg mágnes leesés legyen, aztán ledarál ott mindent
Estét
persze azért utazzak át az ország másik felére hogy meg rugdostassam magam Dévvel
Estét bélák!
hallgass dévre.. egy laptoppal és egy rugással megoldja hogy kizárd azt hogy a gyújtásod még jó
Szasz ám
Esés után kezdte csinálni, össze vissza nem 1 fordulaton, azon gondolkodám nem e a víz mert előtte saraztam mint a kismalacok , de ezt könnyen megfejtem mert megvan a fékkar és csak szombaton tudom kipróbálni csak kiszárad addigra és ha igen akkor jöhet a vezetékek átnézése

misikém...
vigázz mit irsz le ide.. ezt az oldalt többen olvassák mint a fészbukszot világszerte
tüzet gyujtott már valaki vagy csak ide a hideg őszi északába a setétbe üljek le mesélni
hály.. ez a czhúnis sztori dúrva..
irjak róla egy gyöngébb zarándol féle eposzt
jó..irok... most akkó ő a lyaú a rosszy vagy a tsúf legyen a történetben.. látom villa legyen bene..de úgy látom csikuszmiksuztót hoy a villa ne budai legyen hanem valami lyászárkos ekszciálygos villa ..az a kétszárú sütis villa

igény szerint tudom módosítani a valóság ábrázolását..a zarándol -féle torx tükörrel

sárkály hány felyú legyen illetve hova valósi..
már úgy értem házi shárkány legyen
mi ez a czúni sztori? nem értek egy kukkot se .
mit vettek ki? HOVA NEM ÁLL BE? valaki ecsetelje már. mondjuk pont leszarom csak érdekesség képp ki baszott ki kivel.
köszi,de most tuti nem jó,még a jövő hétvégét is nagyon sikítva tudom csak beiktatni.....
Hahó...

vik,vannak itt nagyon jó helyek meg szurdokok- felfutók fél óra motorozásra is....de néha jó egy kicsit elmenni más helyekre is.....
Anno azért hagytam a gecibe az egészet inkább azt a zsét amit egy szar kupáért v oklevélért kapnék azt rámenne évi x millám azt elrakom v elnyaralom ,elvadászom,pecázom,magam örömére elmotorozok,qwadozok,elkurvázom a BARÁTAIMMAL ,nincsenek sokan és itt nem a seggnyalókra,meg érdekemberekre gondolok hanem akit éjjel 2kor ugrasztok és ha kell hozza amit kell...szóval annak az 1-2 embernek itt is szeretnék köszönetet mondani szóval Kösz hogy vagytok meg szerelitek a szarjaim meg még nem ástak el meg verték ki a fogaim ,,úgy hogy csajoznék?,,he he
Vazze, ez nem centi...
A farkamra szeretném
Háde ilyet A verseny az verseny,ne másnak,magunknak nyerjünk már,nem? Aki meg nem tud előzni,az ne várja,hogy elengedjék A teló kivétel meg, egy.... nem is tudom minősíteni,ha bosszú Mi is nagy csapatok előtt nyertünk,pedig ott sok zsé van
Teleszkópra, hűtőre, és a blokkra is teheted...
Fasza
A rotyogást nem akadályozza meg, de legalább tudod, hogy mennyi az annyi...
Köcsög fasz geci a seggébe dugnám föl a telóit amúgy ezért nem érdekel a versenysport semmilyen formában itthon vicc az egész