Szia!
Alus kézvédő és akkor nem törik a fékkar/kuplungkar
Mit jelent a kihagy a gyújtás? Mit érzel, milyen időközönként, mikor? Állandó vagy meseszerű? Mitől javul meg? Pontosan meséld el mikor mi történik, mit érzel a motoron, stb.
Sok oka lehet, mesélj még róla , vagy hozd el, rádobjuk a laptopot és utána megoldódik a gyújtás problémád
Tudja valaki, hogy miért van a kuplungban acél- és alumínium koptató vegyesen? Én most szembesültem vele. Melyiknek mi az előnye, hátránya? Miért nem csak acél, vagy csak alu?
Az már biztos, hogy az alu sokkal hamarabb elpárolog...
Szasztok
Ma sikerült hajtanom, meg is volt a derékfájós motorozás eredmény megtudtam hogy esésnél eltörik a fékkar és még hegesztett is volt amit nem vettem észre, meg még azt is csinálja a motor mind ha kihagyna a gyújtás, szerinted mivel kezdjem van rajta gyújtás kapcsoló és leállító is
A küllő megoldódott köszi azért
felhívtak a titokolvasók is hogy a rikiékkel voltam e motorozni..és hol van a hely...mert jónak néz ki...
kafi is volt,de vannak ettől jobb helyek is,csak nekünk messze lenne
hály...
köszönöm a seggit-cséget.
már feladta az eladó..20+posta...azt mondta nincs kicsiszolva nincs beleszaggatva.. és le is nyomáspróbázta(remélem nem fujta fel a 7 literes tankot 9re )
szóval profin megnézte...
és szerintem holnap már itthon is lesz...és ugy ahogy mondta..hibátlan.
pénteken kiderül..
Mond neki ugorjon át hozzád, adsz neki egyet, s lesz egy újabb LM bajnokod jövőre
Alus kézvédő és akkor nem törik a fékkar/kuplungkar
Mit jelent a kihagy a gyújtás? Mit érzel, milyen időközönként, mikor? Állandó vagy meseszerű?
Sok oka lehet, mesélj még róla
beszarás
Az már biztos, hogy az alu sokkal hamarabb elpárolog...
újszerű állapotban mást nem tudok róla mondani
Ma sikerült hajtanom, meg is volt a derékfájós motorozás eredmény megtudtam hogy esésnél eltörik a fékkar és még hegesztett
A küllő megoldódott köszi azért
kafi is volt,de vannak ettől jobb helyek is,csak nekünk messze lenne
én más megyében cirkálok....ma pl Aggteleken is tekeregtem
köszönöm a seggit-cséget.
már feladta az eladó..20+posta...azt mondta nincs kicsiszolva nincs beleszaggatva.. és le is nyomáspróbázta(remélem nem fujta fel a 7 literes tankot 9re
szóval profin megnézte...
és szerintem holnap már itthon is lesz...és ugy ahogy mondta..hibátlan.
pénteken kiderül..