7végéről egy kis beszámoló
egész jót mentünk,kifejezetten király hely volt a black-hegy nevű platz,ahol random mód lehetett poroszkálni felfelé a kisebb-nagyobb sziklás-köves fás,puha talajú,avaros felfelében,szerintem a nap egyik legjobb helye volt,itt eddig nagy R volt aki felveretett,nem ért még a nyomába senki,pedig próbálgattuk elég sokáig,sztem a többiek is szerették a helyet…volt sikerélmény is mindenkinek,ki-ki hol feszegette a határait, én a motorom sebesség határát feszegettem mikor 2 telin belecsattantam egy fába az új cicilős helyen, nem 10% felfelében...a csattanás hangját most is hallom,szerencsésen estem,motornak semmi baja,csak a hegesztett kuplungkar tört el ismét majd a combom ma kezdett el eléggé fájni,csuklóm szintén,egyéb sérülések nélkül sikerült megúszni... ez egy második próbálkozás volt,az első célbaérés után,mondom rámegyek mégegyszer,mert ezt lájkolom,aztán beütött a krah,kicsit le is csendesedtem ezt követően,de újabb helyeken ismét powerkedhettünk,egy nagyon jó kis salakos felfelében,keresztbedölt fákkal...sokadjára,ziki-zakiban ahogy vik írná,sikerült feljutni,de már eléggé elfáradtan,innen visszafelé levezetés képpen még kiba jót jöttünk lefelé,legalábbis élveztem a tempót,meg a patakocskát is,
nap közben teljesen egyszerű helyeken nem tudom mi oknál fogva csak estem keltem,könyököm szépen be is vertem… minek is a védőfelszerelés
többi fórumozó nevében is írhatom szerintem hogy mindenkinek volt új kihívás az újabb helyeken,és van aki már a saját állóképessége határait feszegetve,de megcsinálta a napot!
ezzel a külső belső szemmel megfogtál keresztirányba mérsz?
Nekem keskenyebb VT2-es láncom van, akárhogy mértem, nem jött ki a 7.2;
6.2 inkább, de az szerintem nem az ami kéne
Valami olyasmi rémlett a service manulból, hogy tán 21 láncszem csaptávolságot kell lemérni, és arra ad meg valami max nyúlást.
azt mondták még...külön szakácsa volt a magyar tsapatnak.. de a tsilisbab nem volt a palettán
ha minden igaz sok tészta meg pásztá volt ami hasonlit egymásra mint a kumpri meg a burgonya
a kajáról nem is kérdeztem...
de egy biztos az kimerültség az izomgörcsök ellenen volt ám a nagy küzdelem...
elhizással meg túlsúlyfejlődéssel nem számoltak a szervezők
motorkarbontartás...
50% nagyobb idő keret jutott rá mitn én gondoltam...a 10 helyett... 15 perc...
a racebeérkezés után..hulla kipihenten...voltak ám szerszámreptetések meg kapkodás.. mert ha a gumicsere a légszűrőcsere és a fékbetét is kivánta volna a cserét..hát az már azért sock a lyaúból...
ezt csak úgy tudták megoldani hogy előtte való délután..a motorozásból ..a kellemes hobbival eltöltött hosszú gyötrelmes órák és karbantartás után... előkészülni a másnapi karbantartás hoz hogy abba a 15 percbe ..ami azért hosszú á...10en 5 perc.. ha például vissza kell tartani a levegőt...akkor az a tizen öt perc a döglött fókák csapatába teszi a parasztot..de ha gumit kell cserélni elöl hátul..+fékbetétet ..az elforrt fékolajat lecserélni..akkor az a 15 perc ..az lyaúsz..de naon....de mégis elég volt neki..a 6 nap alatt nem döglöttek be a tecnhikák...hogy aki ezt kiszámolta hogy a 14 perc az kevés..de a 16 az meg azért az sok..mert abba még egy cigi is belefét..szóval a 15 perc az pont elég..nem kell a hülye bagózás ..mekkora egy nagy mágus lehetett...a mágus most az isdén lyuha szálminen volt...
aki úgy kijelöltea a pályát hogy a sok túracsapatos klubbós sem döglött bele..de a legeleje is azért megküzdött...szóval nem egy idióda aki a regimenten 58ból 3at engedett a fullos befejezésig..hanem az 500ból a fele talán be is fejezte..ami pont jelzi hogy kemény a race ..de teljesithető
na akkor irok most isde
hát hazajöttek a legények..a végeredményt nem irtom le ..de pl a nagy alfőd szülöttei a csongrád megyeiek..mind jól szerepeltek...
csoresz ezüstérmet kapott..ami azt jelenti az első 20%ban benne volt
az offród mániás m.peti is nagyon szépen végig csinálta a klubbcsapatosat...
azt mesélt egy pár percet ammól én most rittyentek nektek isde egy tolsztolyt
az első két nap ugyan azt nyomták végig.. fájdalmassn erős volt..mindenki küzdött ..az eleje a hivalalos csapatok azok kb űrsikló sebességgel közlekedte... az egyre csak szétrugatottabb pályanyomon...a klubbcsapatok meg a már profik által szétrugatott pályán mentek...ami kifejezetten megkönniytette a dolgukat..mert eltévedni nem lehetett...nem kellett keresni a szalagozást mert volt vályu rendessen...
nagyon komoly hosszó fel lejárók és erdei veretőesek is voltak... nagy nagy sárátkeléses iszapdagonyák.. sziklás patakok..olyan lefelékkel hogy néha csak pislogtak.. főleg mikro az alján ott feküdtek a motorosok de peti mondta nem hiába a sokk rommánia..meglátszott egyből képben volt a patak lefelékben is
aztán a harmadik nap jött a hárdth..mega naegyadik nap ugyan az csak este esett rá az eső...ugy éféltől reggel hétig...vagy az eső esett rá vagy a rályderok könnyei hullottak az égből de jól megcsinálta a pályát..nem volt por viszont igy olyan volt a vazelinreklámban ..hogy jobban csússzon
mesélte hogy az egy dolog hogy napi 300kmen felül mentek meg még a 3-4dik nap a 185km extra nehéz körből még kettőt is kellett menni...csak az izié...voltak nagyon nehéz pillanatok is..de túlvészelték...
a fizikai és lelki kimerültség volt a haba a torkán..szépen szóródtak is a racerok ..a technika is feladásra küldött sok sok motorost..de a milyeink kitartottak..nem hiába ..csongrád megye... a nagy hegyek országa
az hogy reggel hétkor indultak neki és mire odajutott hogy vége a napnak este tiz volt az a 3dik napon már naggyon igénybevette a testet...kezdtek kimerülnia fizikumok...olyan ionpótlásokra volt a szükség hogy szinte már az akkumulátorokból is szivták volna ki az energiát..de azt nem lehetett...
ami erőt adott nekik.. hogy mindenki uggyan úgy szopott a hosszú köves gyökeres felfelékben ..az amerikaikakok is..pedig ők aztán...ott nyalták ök is a sziklás gyökeres felfeléket...ugyhogy a mieink látták..hiába minden..azé mer valaki ameriakaiakok..attól még neki is vannak az életben nehezen leküzdhető akadályok...
viszont jött a .... .a..zegyik nap fályvw or six délyz és és ott kaptak egy kis gyorsasági pályát meg egy wb-s kroszzpályát.. na ott az amerikaiak naggyon brilliroztak..mert ezt tudják...
mesélt még a peti csak már ...a szürke állományom kizöldült, mert én meg épp az krosszfitt edzés után vagyok..ioncserés állapotban...
azt is leirhatom de ugysem hinnétek el ...
ha valami nem úgy van ahogy irtam és a titokolvasóka..aki ksokan ott is voltak ..és tsóválják a fejüket..hivjatok fŐŐl és korigálom..a kissé földhözragadt irományomat..thnx
ami még érdekes.. van ott egy tsávó..a 6naposok történetében akinek ez volt a 30on sokadikja! ami azt jelenti az srác több mint..30 éves..mert ha évi egy van akkor ez tisztán matematikszka
petrusch@citromail.hu
Köszi a megmentést a végén:-)
Valamit akasszál magadra, mert az a 1972-es retrós műanyag ami lobog a mellkasodon, meg a hátadon, maximum egy paintball játékban tompít-(valamit)
Arany János jutott eszembe, mikor nekiüvegeltél a fának.
Zúg az éji bogár, nekimegy a falnak,
Nagyot koppan akkor, azután elhallgat.
Mintha lába kelne valamennyi rögnek,
Lomha földi békák szanaszét görögnek,
ne tagadjátok ti is szeditek...
nem vagy te egy kicsit kapd be a fasom...
egész jót mentünk,kifejezetten király hely volt a black-hegy nevű platz,ahol random mód lehetett poroszkálni felfelé a kisebb-nagyobb sziklás-köves fás,puha talajú,avaros felfelében,szerintem a nap egyik legjobb helye volt,itt eddig nagy R volt aki felveretett,nem ért még a nyomába senki,pedig próbálgattuk elég sokáig,sztem a többiek is szerették a helyet…volt sikerélmény is mindenkinek,ki-ki hol feszegette a határait, én a motorom sebesség határát feszegettem mikor 2 telin belecsattantam egy fába az új cicilős helyen, nem 10% felfelében...a csattanás hangját most is hallom,szerencsésen estem,motornak semmi baja,csak a hegesztett kuplungkar tört el ismét
nap közben teljesen egyszerű helyeken nem tudom mi oknál fogva csak estem keltem,könyököm szépen be is vertem… minek is a védőfelszerelés
többi fórumozó nevében is írhatom szerintem hogy mindenkinek volt új kihívás az újabb helyeken,és van aki már a saját állóképessége határait feszegetve,de megcsinálta a napot!
Nekem keskenyebb VT2-es láncom van, akárhogy mértem, nem jött ki a 7.2;
6.2 inkább, de az szerintem nem az ami kéne
Valami olyasmi rémlett a service manulból, hogy tán 21 láncszem csaptávolságot kell lemérni, és arra ad meg valami max nyúlást.
Ismerős aki kint volt vetítette neked, te meg tovább vetíted ide?
Hétfő: állóképesség edzés
Kedd: erőnléti edzés
szerda: motorozás technika/inkább elméleti edzés
csütörtök: erőnléti
péntek: állóképesség
szombat: jöhet a motoros gyakorlati edzés
vasárnap: kirándulós motorozás kispolszkás patak félékben
ha minden igaz sok tészta meg pásztá volt ami hasonlit egymásra mint a kumpri meg a burgonya
a kajáról nem is kérdeztem...
de egy biztos az kimerültség az izomgörcsök ellenen volt ám a nagy küzdelem...
elhizással meg túlsúlyfejlődéssel nem számoltak a szervezők
50% nagyobb idő keret jutott rá mitn én gondoltam...a 10 helyett...
a racebeérkezés után..hulla kipihenten...voltak ám szerszámreptetések meg kapkodás.. mert ha a gumicsere a légszűrőcsere és a fékbetét is kivánta volna a cserét..hát az már azért sock a lyaúból...
ezt csak úgy tudták megoldani hogy előtte való délután..a motorozásból ..a kellemes hobbival eltöltött hosszú gyötrelmes órák és karbantartás után... előkészülni a másnapi karbantartás hoz hogy abba a 15 percbe ..ami azért hosszú á...10en 5 perc.. ha például vissza kell tartani a levegőt...akkor az a tizen öt perc a döglött fókák csapatába teszi a parasztot..de ha gumit kell cserélni elöl hátul..+fékbetétet ..az elforrt fékolajat lecserélni..akkor az a 15 perc ..az lyaúsz..de naon....de mégis elég volt neki..a 6 nap alatt nem döglöttek be a tecnhikák...hogy aki ezt kiszámolta hogy a 14 perc az kevés..de a 16 az meg azért az sok..mert abba még egy cigi is belefét..szóval a 15 perc az pont elég..nem kell a hülye bagózás
aki úgy kijelöltea a pályát hogy a sok túracsapatos klubbós sem döglött bele..de a legeleje is azért megküzdött...szóval nem egy idióda aki a regimenten 58ból 3at engedett a fullos befejezésig..hanem az 500ból a fele talán be is fejezte..ami pont jelzi hogy kemény a race ..de teljesithető
hát hazajöttek a legények..a végeredményt nem irtom le ..de pl a nagy alfőd szülöttei a csongrád megyeiek..mind jól szerepeltek...
csoresz ezüstérmet kapott..ami azt jelenti az első 20%ban benne volt
az offród mániás m.peti is nagyon szépen végig csinálta a klubbcsapatosat...
azt mesélt egy pár percet ammól én most rittyentek nektek isde egy tolsztolyt
az első két nap ugyan azt nyomták végig.. fájdalmassn erős volt..mindenki küzdött ..az eleje a hivalalos csapatok azok kb űrsikló sebességgel közlekedte... az egyre csak szétrugatottabb pályanyomon...a klubbcsapatok meg a már profik által szétrugatott pályán mentek...ami kifejezetten megkönniytette a dolgukat..mert eltévedni nem lehetett...nem kellett keresni a szalagozást mert volt vályu rendessen...
nagyon komoly hosszó fel lejárók és erdei veretőesek is voltak... nagy nagy sárátkeléses iszapdagonyák.. sziklás patakok..olyan lefelékkel hogy néha csak pislogtak.. főleg mikro az alján ott feküdtek a motorosok
aztán a harmadik nap jött a hárdth..mega naegyadik nap ugyan az csak este esett rá az eső...ugy éféltől reggel hétig...vagy az eső esett rá vagy a rályderok könnyei hullottak az égből de jól megcsinálta a pályát..nem volt por
mesélte hogy az egy dolog hogy napi 300kmen felül mentek meg még a 3-4dik nap a 185km extra nehéz körből még kettőt is kellett menni...csak az izié...voltak nagyon nehéz pillanatok is..de túlvészelték...
a fizikai és lelki kimerültség volt a haba a torkán..szépen szóródtak is a racerok ..a technika is feladásra küldött sok sok motorost..de a milyeink kitartottak..nem hiába ..csongrád megye... a nagy hegyek országa
az hogy reggel hétkor indultak neki és mire odajutott hogy vége a napnak este tiz volt az a 3dik napon már naggyon igénybevette a testet...kezdtek kimerülnia fizikumok...olyan ionpótlásokra volt a szükség hogy szinte már az akkumulátorokból is szivták volna ki az energiát..de azt nem lehetett...
ami erőt adott nekik.. hogy mindenki uggyan úgy szopott a hosszú köves gyökeres felfelékben ..az amerikaikakok is..pedig ők aztán...ott nyalták ök is a sziklás gyökeres felfeléket...ugyhogy a mieink látták..hiába minden..azé mer valaki ameriakaiakok..attól még neki is vannak az életben nehezen leküzdhető akadályok...
viszont jött a ....
mesélt még a peti csak már ...a szürke állományom kizöldült, mert én meg épp az krosszfitt edzés után vagyok..ioncserés állapotban...
azt is leirhatom de ugysem hinnétek el
ha valami nem úgy van ahogy irtam és a titokolvasóka..aki ksokan ott is voltak ..és tsóválják a fejüket..hivjatok fŐŐl és korigálom..a kissé földhözragadt irományomat..thnx
ami még érdekes.. van ott egy tsávó..a 6naposok történetében akinek ez volt a 30on sokadikja!