Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fasza volt a hétvége ,volt némi elcsúszás....
Bocsánat!
Jó reggelt mindenkibe,szakad az eső is
Hétvégén menni kell a Biharba!
Így meg főleg
Fasza kopott gumival
Adatlapomon ott vannak elérhetőségek
Oda írsz és megy a teli szám is akár
én szeretnék is reklamálni az email miatt,... merthogy az 5 ezres nyomo mintájának csak az egyik felét küldted el....

legyen mind a két felén ugyan az?
hát persze nem tudtad... jo puha már a küszöb annyit rágtuk...de nem tudok adni kostolot mert be kell osztani...

jimminek viszont fogtam tegnap két szöcskét, mi már nem tudjuk megrágni mert nincs fogunk, de ha kell elküldöm neki boritékban, jo nagyok , kari-ig kitartanak..
Elmentek az emailek, szóljatok ha probléma van.
Mé lyukas házban lakol? Azt csak akkó van fény,ha villámlik?Zuhany meg ha esik az esőőőőő?
az van...

éjjel akkora felhőszakadásos villámlásos vihar volt mint atom... nem győztem kirángatni a dugokat a falbol...
jahh szintén...

kiegésziteném azzal hogy olyan mintha mennénk vissza a gyerek korba, egyre puhább lesz a pöcsöm, és lassan kezdek szemezni a pelenkákal..saját használatra..
Jól hergelt napot
nem merted őket berakni..mert titokolvasó mind ...vagy azért mert a környékeden laknak és tudják hol lakol...és félsz hogy meggooglesz
patyi kérdezd bálintot.. kenda ..hajadra..olyan mind
hály.
gecsa
hát ki lehet az a kabátos rövid-gatyós... aki motorozás helyett

a többiek nem voltak elég fotó-génnel megáldva és levágtad a képről őket a ...gecsába..illletve a picsába.
ez akkor volt mikor a szalitól elvettem a nevezést... mekkora fantáziálya van egyes kreatÍw embereknek...mert szeretnek rólam pozitív dolgokat terjeszteni
hali..rikizuzda valaki irta, h árulsz rk láncot,exc-re való ami normális minöségü milyen árban van?egy telszám is jó és holnap rádcsörgök..köszi
Fiatalabb koromban 4 hajlékony tagom volt és 1 merev. Ma négy merev és egy hajlékony tagom van.
Hali!
rikizuzda@freemail.hu
háhááá kit találtam
vik te mostanában melyik kendát isteníted ?.....meg talán az van elfogatható áron....
nem jött még telifon..
ugyhogy
nem tudok többet költeni...
vele több oldalt meg tölteni...
baszott jó
lyaly de finom is vidi...
agyagos csúszós takony.. nállunk is ilyen szok lenni ha van eső
gecsa láttad a srác könyökvédőjét?
én az álvédőjét hiányoltam inkább..mert oké hogy jobban szellőzik..de egy pofára esés és az arca az már a múlté
hály.

faja a leirás...
gonzót akkro nem nyir-fátok ki
mert akkora szived mint 1 hangyának
shár arra volt?

déw.
csak fogd meg a láncot.. a két görgő távot mérd ki..a görgők ahogy eltávolodnak a láncszem két oldalába ahhogy széttolod a tolómérővel... vágod.. az a 7,2mm
érted..egy tagon a két egymás meletti görgő távolságot méred...
nem a csapot nem 21tagot.. a két megkopott görgő a csapon ott fog nőni a távolság...új láncnál ez 5,8mm és ahogy használod úgy nő (mert akkor kikopik a görgő belső része ahogy legödrül a lánc a lánckerékről...
vágod?