Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép,jó sxs-be ,új olaj,piszkálva, mégis szar Úgy be volt rohadva,mint az állat 2 forcsit nem ér-t.
Ittengene szakad-e
Az igen
pedig itt is esett az eső.. és igy a holnapi sárhajtásról ..nem tudok majd beszámolót irni ...pedig a shárban mindég van agkhcilyó

mindenhol esett..?
itt nálunk most délután még leszakadt az ég...
tutkó irdatlan jó a talaj mindenhol...
ugy kezdődöt hogy a szombati hajtás után...
benziszag volt a garagéba.. mert mondom ahogy telitankoltam...
de reggelere még erőssebb benyaszag volt..
aztán mkivittem a kannákat..aztán még mindég az volt.. ma délelőtt megnéztem a verdát és folyik a tank a lól a benya...
hát kidörzsölte a középső felfogató fül a mi a váznál van..a gumibakok..
elvittem heggesztőhöz...
de szóltak a okosok..hogy azzal nem lesz jó...mert ha véletlen elbaszódik szétszakad a tank alatt és rá a kipufogóra.. és akkor egy szemvillanás alatt vége az 525nek...
ez elég volt ahhoz hogy...ráhagyjam a heggesztős témát..
de igy meg ....nagyon drága..de még mindég olcsóbb mint ha leégetem..de az tuti..jön az" Új tank" beragaszom mindenhol ahol kicsit is hozzáért valamihez.. azt mondtam a srácnak...nézzék már meg és csak jó tankot küldjön már...remélem sikerül

ilyen béna hiba miatt kibaszni ennyi lét..
csak annyi hogy a ktm kissé össze kell nyomni a tnkot mikor a gumibakra feltolja az ember...mindösszessen oldalanként 3,5mm
igy kicsit feszült a tank..és a 8 év alatt ..kész vége...
remélem az uj tank nem lesz szétkopva.. meg a menettek is jók lesznek...
Minek zártad bele az egeret?
Az nadzson jóóó,keményen,egy óra trappolás után,még a szőrt se tudtam leradírozni
hály.. na mia szitu?
ma belacsaptam a letsóba.. vetem egy használt tankot..mert a figyelmentlenség az drága dolog
Szép napot.....esik hál istennek.

Vik amit beszéltünk ma telón (760) az olyan mint régen a dunlop 752......
majd én szabályzom...hívott hogy majd jelezzem már reggel ha itt lesz... mesélte jól eladta a kawát...
és neki is összejött!
azért vágtalak ki csak téged,mert te vagy aktív írója a topicnak...
Elnézést a csúnya beszédért
Nem is osztom meg másokkal
http://youtu.be/pYFvJjvobWc
Nem.

Mert az egyik oldalon Rózsa Sándornak, a másik oldalra meg Ciccolína-nak kell kerülnie.

Ugyanis kúrva betyár világ van.
Neked sem könnyű:-)
addig megtanulom, hogyan kell cserelni...
Akkó még várjál vagy 15 évet
Jo.

Akkor kernem szepen a telefonszamat...
A masik keres/kerdes: trip master keresnek KTM adventure 640-hez..ha valaki lat elfekvoben egyet..illetve csikos LCD kijelzot meg lehet javitani?

Danke.
Gabulya eladta a kawát.

Csütörtökre itt a zsír, dobozos ktm 300-as xc:-)
Ő tudja
Udvozlehelletem mindenkinek..

Tudna valaki egy linket adni (lehetoleg fenykepekkel) hogy hogyan kell szetkapni es olajat cserelni egy Paioli-Kayaba elso teloban?
Mennyi olaj kell bele?

Elore is halas koszonet.

Ja, egy TM EN 250f, 2003-as elso telojarol van szo.
ajánlott a leélt,kiégett, 40es hardendurósoknak hogy ne csak az erdőbe legyenek menők meg a billentyűzet mögött!
5és 10mg os helyett a legerősebb 20és 30mg os kiszerelésben is
hogy a lenyugvó napnak is legyen ereje!