Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mai napom bizony fárasztó volt....
fél 10-től fél 1-ig meló,utána go kutyát etetni,sétáltatni aztán irány Belgium,kis csavargás.aztán meg most értünk haza
itt forgatták az Elit alakulat c. filmet
érdekes kirándulás volt,tetszett nagyon
csikusz már kommentálta a második képet,fura volt hogy ahol volt egy szabad kis terület a városban,a körforgalom mellett pl. ott tehenek legelésztek
Köszöni szééépen!
Istenke éltesse a szülinapos nagylányt
sitít van abbiztos
stét..
okkééé
szevasztok
csika mester pénteken indult a csomag ktm 125 2006
köszönettel
Sziasztok!
Egy kis infó ....

Üdv Motorosok!
Bizonyára hallottátok, hogy Tokodon nehézségekbe ütközött a sprintenduró megrendezése (az endurokrossz a versenynaptár szerint meg lesz tartva). Az ebszőnybányai helyszíntől pár km-re sikerült megállapodnunk egy 300 ha-os terület tulajdonosával, hogy használhatjuk a területét. Ezen a területen nincsenek engedélyezési problémák. A terület adottságai tökéletesen megfelelnek a mi céljainknak.
Tehát örömmel értesítek mindenkit, hogy idén még lesz egy sprintenduró bajnoki futamunk.
A területen még nincs motoros nyomvonal, sok munkánk lesz annak kialakításával. Továbbá figyelembe kell venni, hogy még ebben a hónapban lesz két EC bajnoki futamunk. November első hétvégéjére esik a halottak napja ezért november 11-én vasárnap tudjuk megrendezni a sprintendurót.
Célunk az, hogy eg
y nagyon nívós versenyt rendezzünk az új helyszínen. Igazi endurós pályát fogunk kijelölni, komoly kihívásokkal, extrém akadályokkal.
A versenyen nem szükséges a motorokon rendszám!
Remélem minél többen jöttök el!
Más téma: kérem az egyesületi vezetőket gondolják át, hogy jövőre ki szeretne versenyt rendezni, milyet és mikor. Arra kérek mindenkit, hogy ezt november végéig felém mindenki jelezze! Jövő évben klasszikus enduro, sprintenduro, endurokrossz, tereprally, valamint extrém enduro versenyekben gondolkodunk. Az extrém enduro mint új verseny forma nem bajnokságként, hanem kupaként funkcionálna. Természetes v. épített akadályokból áll a pálya és több 10-15 perces futamból áll. A végleges versenynaptár megalkotásának határideje 2013.jan.31.
Más téma: év végén (még nem tudom a pontos dátumot) megtartjuk szokásos értekezletünket. Ha bárkinek van észrevétele, jobbító ötlete szakágunk működésével, versenyeink lebonyolításával kapcsolatban, akkor ne habozzatok küldjétek el nekem! Az éves értekezletünkön közösen tudunk az ötletekről döntéseket hozni. Itt kell a versenynaptárról dönteni.

üdv:

Nagy Péter
enduro szakágvezető
Hé Gecsa!
Mennyiért tudnál most nekem keríteni egy Akrapovic dobot?
Tudod a karbon végű kellene.
vezetékes telefon van, adsl bedugva a modembe,onnan az enthernet kábel a laptopba... telefon működik,modem működik,csak a laptop nem veszi át az enthernet csatlakozón keresztül a szélessávot...nos kipróbáljuk majd csajom gépét kábellel összekötve,ha azon megy a net,akkor tuti az enyémnek a LAN kártyája szart be.... na DE én ám kábelen keresztül akarok netezni,mert a wifi egy fos,szar,és akadozik is...nekem kábel kell...JAVíTHATÓ? töltőre azt mondta egy ismerős h lehet van benne biztosíték és akkor csak szét kéne borítani...de addig nem nyúlok hozzá míg a biztosító nem mond valamit...

köszi Pálfy és DEW! még vmi ötlet?
Riki4
reggel tényleg gyere időben ,ha még meg akarsz állni reggelit venni is,nem akarom hogy utolsók legyünk, jah és dorog-vid közt a pirost,meg ne várd míg zöldre vált,kenjed átfelé mert ha vársz akkor az a 7km-es szakasz lesz fél óra vagy több...időben indulj!
6:30lenne a legideálisabb,de max 45! Pityunak az autójával megyünk ha nem mondtam volna

a létszám 11fő
Ahoj!
Öngyilkos motorozás vonatpálya felett?
Váltottál tán husabergre, vagy hol a te motorod?
Viktor, megnéztük ma lefelébe az IM feljárót, eredetileg át akartunk oldalazni a tetejében, de becsúszott a motor és ott már sehova, csak lefelé Kicsit le lett húzva a haraszt, de az aljában az a sziklafal az nem szép látvány Le akartam lökni ott a motort, de az első kerék bement egy gyökér alá kivettem a szerszámost, elvágni a gyökeret, s abban a pillanatban ahogy elszakadt, motor én meg a nyitott szerszámos táska leszánkáztunk a sziklán, sajna 1db imbuszfejet nem találtam meg a harasztban, a többi szerszám meglett
Majd így lefelében szép lassan kitakarítódik, de nem tudom, hogy lehet ott feljutni, a sziklafal felett tiszta apró sziklás laza lószar a talaj és elég meredek, aki ott felmegy, az előtt le a kalappal
örülök, hogy megoldódott
sajna valószínű kaput az a két egység ahogy Pálfy írta.
Barátnőd laptopja működik a modemeden keresztül kábellel?
Ki kéne próbálni, lehet a modem portja szállt el, nem tudom

Töltőben nem tudom van-e biztosíték, borítsd szét és nézd meg, de lehet más cucc durrant el benne
100?
Jó estét!
Mai tapasztalatom megosztom, a triál motor nem nekem való az RMX el jobban tudok triálozni, mint azzal
Egyik srác vett egyet és volt alkalmam kipróbálni, hát kurva gáz az enduro után lehet meg lehetne szokni, de nekem nem kéne bár a szopó sziklás patakmederben a srác ügyesen könnyedén jött vele pedig ő is most kezdte , rólam már szakadt a víz, amit ott összeharcoltam az RMX el
na hazajöttünk. volt vagy 100 db román srác. kibaszott nagy por.

és találkoztunk egy csivavával meg egy pitbullal egy fasza patakban. látszólag barátok voltak de azért néha összekaptak.
Létezik
Csak a lopi ment tönkre ( vezetékes telefon esetleg mert akkor a telefonon ment béééé, vannak olyan szünetmentesek amik a tel vonalat is védik túlfesz ellen )
Wifin keresztül használd és vegyél töltőt
Ilyen a pop szakma egyszer fenn egyszer lenn.
DEW ember! figyu már! laptop mágus vagy,mi a brant van akkor ha volt egy ksi villámcsapás,és a laptop be volt dugva... nos bekapcsol,működik minden,CSAK tölteni nem tölt...kimértem multiméterrel és nem jön át áram a jack végére,magyarána töltö tönkrement,DE enthernet kábellel csatlakozok modemen keresztül a netre és be volt dugva akkor is...és azóta kábelen keresztül nem jön net,nem tudok csatlakozni,csak wifin keresztül... létezne hogy a modem átengedett valami túláramot és ő nem ment tönkre,hanem a laptopban a netkártyát baszta ki...de ez meg integrált... agyalj már nekem valamit...
most úgy műxik,hogy barátnőm laptopjának töltöjével feltöltöm az aksit azt majd lemerül,kezdem előröl...
Vittem már én is így 10 fős csapatot.Ultramegagiga szopás volt.Főleg ha még kicsit gyengébbek is!
Szasztok

Köszi Daw a programot a lopitopira, a büdős életben nem jöttem volna rá ha nem iri ki hogy a trafó csúszósaruja laza és azért akadozik a gyúlás
AZÉRT JÓ (H)A LOPTOK
ui: ezért sem fizetek
Joó motorozást a hétvégére
http://youtu.be/kow_27E2CvY
Gratulálok má csak azé, me székről szerelsz
hasonlo már volt nekem is... elkisértem őket az erdőig kb 5 percen belül elköszöntem hogy csáá elmentem...

ezt egyszer kiprobálom ugy hogy én vezetem a bandát, ha tul sokan összejönnek ,nagy gáz egy szopos helyen,és elmenekülök előre....