)
(sx blokk...6os váltó... 8 literes tank..már csak egy 10en8as kerék hiányzik...de lehet beújul az is
) az eigszcély tankjának a benzincsapja máshogy van felhelyezve mint az sx-en.
a nem mék motorozni mert délután derült ki... terhes a macska és holnap már ellik is
...benyaltam
a bólogatós kilyárót persze ellepte a kidölt lefolyt fák halmaza..igy kerültünk..ki jobbról ki balról
úgy usztunk a boldogságban.... akkor még két pittbull nyergelte a zarándot
méár a jóval könnybbe feladatokon is elvérzek...aztéán próbálkozok egy semilyne fellépővel.. olyan mint a denevéres patakban dév.. csak oda felmentem egyből..ide meg már 8dikra sem...
há mondom a szikla aljáig nem jutok fel nem hogy elgyetyázzam és feltegyem az elejét...azt mondja de csak csináld...megembereltem magam...és félig sem felfogván amit magyarázott felraktam úzy az elejétz mint atom ..de persze hót szarull..mert mint mondta a seggét fel kellet volna húzni a sziklával majd párhuzamossan...!leszálni a motorról és ugy foritan i e egykeréken.. mert akkor ma motor héátulja már nem 1,5 méter mélyen van a szikla alatt henm e közvetlen alatta amivel már egyedül is lenn esélyem felmenni.. de ezt a hullafáradt csivava bőrből kibúvó kissbull nem értette...
.
.
Vittem nekik igazi házipálinkát,jól fejbe is nyomta őket,meg igazi pirospaprikát,leírtam hogy kell igazi magyar gulyást főzni,főztem is már nekik.Jövőre elmegyünk majd együtt Magyarlandba,megmutatom nekik a könyvben szereplő helyeket.odavannak az országért,a magyar emberekért már kevésbé...sajnos itt a románokkal egy kalap alá vesznek minket,magyarokat,de amint hallom nem ok nélkül.
sajnos ilyen is van,ez csak rontja az általánosságban kialakult képet rólunk
egész nap szakadt az eső,nem kicsit....ezek az elvetemült motorosok pedig,mikor mentünk arra odafelé menet is,visszafelé jövet is ott száguldoztak
gyorsan menjél oda és adjál egy puszit a fejére a mi nevünkben...
)és jó volt ma megvakargatni egy tehénkét
mondjuk fogalmam nincs melyik volt az a film...
persze ott van az emberek fejében ki nem lehet törölni ezt hogy hamarabb néznek szigoruan egy szakadt román dáciára mint egy német rendszámu ml mercire, aztán lehet hogy az elsőben egy böcsületes székely asztalos ember ül, a másodikban meg egy elkényeztetett német ficsur gyerek... dehát a fejekben tombol a koncepcio kép, köszönhetünk is ennek jo sok háborut,