Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel csak azt mondom hogy az általánositást mint olyat el lehet dobni a picsbe...teljesen ződ ,és értelmetlen dolog,
persze ott van az emberek fejében ki nem lehet törölni ezt hogy hamarabb néznek szigoruan egy szakadt román dáciára mint egy német rendszámu ml mercire, aztán lehet hogy az elsőben egy böcsületes székely asztalos ember ül, a másodikban meg egy elkényeztetett német ficsur gyerek... dehát a fejekben tombol a koncepcio kép, köszönhetünk is ennek jo sok háborut, vagyis az okot amivel be lehetett inditani az emberi tényezöt, mert persze a háborut pénzért területért vivják nem ellenszenv miatt, ezt még egy ovis is tudja...
nálam max kettő reggel, de abban is több a habositott tej, cukor nélkül...
nem kötekedés képpen , de általában mindenhol elkérik a 3 honap kauciot előre , pont ezért ha nem tetszik a tag kirugják 1 honap után és a többit meg elteszik felujitás cimén....
olyan hogy "ohne kaucion" kb anyira ritka mint a fehérveréb...

találkoztam én már sok normális németel, osztrákal, de sok igazi nacionalista kicsinyes zsugori, tajparasztal is....szoval is-is......

de például sok segitőkész román emberrel is összefujt már az élet...mint ahogy szerbel ,horvátal, törökel ...
Még 1 KV szerintem az sem segít, tegnap 3 volt az mán
kv
ami még a tegnapi ..illetve tegna-pina-p(mint a transzal-pina )
durván jött át..
az sx 525 ixcévé konvertálódás folyamata erőssen az utolsó lépésekben van...akarva-akaratlan (sx blokk...6os váltó... 8 literes tank..már csak egy 10en8as kerék hiányzik...de lehet beújul az is ) az eigszcély tankjának a benzincsapja máshogy van felhelyezve mint az sx-en.
jó rá az sx csapja csak vagy befelé forditom védteen és nagyon biztonságos dee elzárhatatlan..vagy kifelé forditom és elzárható a csap a kis füllel de nagyon kiálla tank sikjából és még normál helzetben is beleakadhat aza ember csizmálya vagy gatyája és letépheti a picsába...
szóval befelé forditottam és azért a csemege patakbankétszer is kerültem olyan szituba hogy de jó lett volna elzárni..nem azt nem lehet viszont van benn a nnyi benya hogy fojhatna..ha nem lenne környezet kárositó meg olyan drága...
és a végén a sziklásnál..ott ha nem zárom el.. akkor tuti kifolyik vagy..sok..nagyon sok...szóvl tegnapo azért is nem tudtam megcsinálni mert ..féltem hogy elfolyik a drága bena..ja ja ürügynek ez sem rosszabb mint a nem mék motorozni mert délután derült ki... terhes a macska és holnap már ellik is
de ez is megoldód6 1 kőcsön benyacsappal
na hály..
mi van nem birtok aludni..ja az én vok...
a jobbos elsőteló szimering csak bekapot valamit az utolsó métereken mert mikor leértem hegyről..szépen olajos volt a szár...
tuti nehezen viseli mikor a nagysebességű legurulásko ra teraszos leugrások alkalmásval.... a rászáradt sár bekerül a porvédő alá..ezt már a múltkor is.. ...benyaltam
ezek az emléke.. csalfák..legalábbis nálunk soknak csalfa...mert mindenki úgy emlékszik..
ö volt ott előbb.
ő ért föl elsőnek..
ö sehol sem bénázott be...

ezek az emlékel idővel sérülnek.,.,illetve megszépülnek
ami tesztelva volt.. az az új hűttő.
ebben a patakban egy 100%os teszt alá került.. és azt leszmitva hogy mikor jól szétkapratta ma magat és leált egyszer elkezdett bugyborékolni.. de havar rájöttem ilyenjor az a baj hogy a foró hegerfejből a forró viz..nem kering és az a gáz.. ugyhogy beinditottam ésd a bugyborék egyből megszűnt.. ezt eljéátszotta kétszer..de izgazi forrásnak nyoma sem volt..én fortam szét fejben...igazándiból a gumjinyomás nagyon beletett a hintába... jó gumi nagyon ez a kenda..és fog is és tol is..csak nem 0,7bárral..hanem 0,4....!
olyan nagy a különbség.. a megy- halad és a kapar-csúszik között hogy észvreszejtő.mint a csivava és a pittbull között
hát ezen beszartam!

épp "felezővonalat nem lehetett festeni a nyomvályúra"
így belegondolva tényleg kettévágtad a patakot. (hosszában) amúgy Krisz. kiváncsi leszek az arcokra ,ha odatalálunk.
Nyugi!
Múltkor is emlékeim szerint nem rám kellett várni
Az baba
Tudsz írni Nyomjál már a hatnaposról is,me semmit nem tudok
Kösziiiii!Meg volt Mondtam neki, a Gas-gas fórumosok küldik
hály..
dév...az Im feljáród az nem imposzibele hanem lehetetlen..még angolul is.
olyan nálunk is van 1000darab... de azt nem is eröltetjük mert örültek vagyunk nem hülyék

na voltunk megent.. kicsit óvatosba..várjuk jövőhéten az endúrószakágból 1pár régi havert...és nekik hogy érezzék a törödés...ma csak miattuk mentünk ki...wágod krisz...
mert fejben már áterveztem egy pár patakot...meg kerestem zorrókat is ..de mondom mi lenne ha meg is néznénk öket...
nem kell mindég a jóélbejáratott köröket futni..még ha szeretjük is..gyorsaban..hanem...irány a diszkóweri....
hát a tibi kiskörön emlékeztem hogy régebben próbáltuk jobbra a patakot ..nem sok sikerrel...hát már azóta csak fejlődtünkk...irány a jobboldali nyomvályu..hát az volt vályu mert voltám etetés rendessen..etettük a sx eket...zural patak volt ..régen nem találtunk ki a végén..de most mondom kitalálunk...középnagy sziklák 1m széles szónyegben rengetehg patakon lfolyó fával.. igazi förmedvény a bólogatós kilyárót persze ellepte a kidölt lefolyt fák halmaza..igy kerültünk..ki jobbról ki balról
hát a jobbról az gyorsabb nak űnhetett de én a balt választottam....csak aza baj a reggelik kelésnél is...ezt ekkor még nem is sejtettem...jól szétkaprattuka a patakot a rengeteg sok nagy fák tömkelegében...de szalinak állt a zászló.. még vissza is jött rötyögni..persze inkább ne mis rötyögött hanem ő s ifújtatott..de ő már pihent én meg akkor bogaráztam ki magam a fakupacból vagy 8adjára
semmi lófasz az egész csak már méter meredek pár gyökér néhány szikla egy kis hegy-gerinckijáró...és már küzdünk is főleg én..
egész jól feljutottam mire szali elhejezkedett a páholyba..de a semmi közepén már egy kis fagallyon is ..lehajutlam a combjaim közé és már cumikáztam ia magam
ekkor még nem jutott a fejembe hogy a hétvégi kroccozáshoz használt 0,7 bár az extrémben jó nagy szivolát hoz...
de végül is csak a bénázásra fogtam és mentünk tovább..dévapatakot lefelé megcsináltuk.. az visszafelé jó fogós lesz..+ találtuk ott olyan sziklás felfelét hogy nem is emlékszem hol van még ilyen..de itt van...
aztán a zorrós részekre is ráfókuszáltunk.,. szali kinézett a halálfeljáró mellett egy kis fincsit .. na az jó.. lyaú zorrós felfelé..meredek mint az állat...a közepétől gurulóföldes...és mégis szépen s-ben felfelé...erőssen töltött gázzal úgy usztunk a boldogságban.... akkor még két pittbull nyergelte a zarándot
aztán a fatelepi feljáró alatti patakba beletaláltunk.. eddig sosem néztük meg mi is van a patakban tuvább mert akszilyódus volt az patak nélkül is..de mivel gyünnek ezek a pösti meg nyiregyházi népek.. hát csak lássák már hogy törődünk velük
na a fatelepi patak...mostmár a névadó által csemegepataknak nevezettt hely...
hát beleléptünk..még akko sem vettem észer hogy az oldalazóban én 3 szor is belegcsúszok a patakban szali meg elsőre megcsinálja.. hogy nekem az a gumi az szivás lesz...0,7 bárral...de kentük.. jöttek a szilkal lépcsőkk.. gyerünk tovább pitbull egy megy elöl tervezetten vezető pitbull megy hátul...
haladunk szépen mén kissé okossan lemaradva... hogy szépen kikaparja a patakot az aljáig..minek guruljak felfelé könnyedén ha úgy is a forrásig akarok eljutni.
aztán már szerettem volna haladni..de csak kapartam mint az atom...nem haladok..
aztán egyszer csak felnézek és lám a marha ott áll egy szikla előtt és azt üvölti na mi van ..ha eazok addig nem voltak elég feladatok ez az lesz..egy 1m magas szikla.. a meredek patak kellős közepén..
na nEEE.hát már eddig is szétküzdöttem magam ..alig haladolk és ott eg böhöm nagy szikla..szali már ostromolja is....
mikor először visszahullott róla..mondom na hál istennek ..legalább aznom már nem kell felszenvedni...mert én ott méár a jóval könnybbe feladatokon is elvérzek...aztéán próbálkozok egy semilyne fellépővel.. olyan mint a denevéres patakban dév.. csak oda felmentem egyből..ide meg már 8dikra sem...
aztán felnézek megint... szali már megint feldobta az első kerekét az sx nek és már megint cibállja felfelé..csak most .. nem hullott vissza a motor...pedig mondom már majd nem azt hittem megmenekültem.. a csivavának nem kell levenni a pitbull mellényt...
na akor mondom-. itt a vége nekem.. teljesen elanyátlanodva... a tehetetlenség utdatával felvértezve...mondom..na hiába örülsz ..engem fel kell huzzunk mert én itt ..kész vok...pedig még a szikla alatti semmilynee felfelénél vagyok...úgy ikrugattam már a patakot alattam hogy még épp felező vonalat nem lehetett felfesteni az útra..amin fel kéne jussak..na akkor szali gyalog lejött mert látta a pitt hogy igaz hogy csivava lettem de jó lesz ha nem öli mega csivavát na megembereltem magam és mikor lejött mondja valami gixxszer van mert nem tol ez a motort csak kapar alattam.. na mondom akkor itt a nyomással van baj.. leengedtem 0,4re.. egyből meglet az sziklás előtti feladat csont nélkül..de azért szali csak belakapott e telómba..deén addigra már fent voltam.. köszi szali:-)ezt azért még beikszeltem magamnak..de a sziklához felérvén...és alata 1m méáterel elásván az sxet.. mondom na itt a vége...
jöjjön az idős korú hölgy, vegyen a hóna alá és vigyen haza.. a párnák közt most szundiznék egyet(jó csivavához illően)
na ekkor szali elkezdte magyarázni hogy huzzam fel a seggét kerszetbe a patalkra majd egykerékkle dobja mfel az elejét hogy a bloikkvédőn felfeküdvén... há mondom a szikla aljáig nem jutok fel nem hogy elgyetyázzam és feltegyem az elejét...azt mondja de csak csináld...megembereltem magam...és félig sem felfogván amit magyarázott felraktam úzy az elejétz mint atom ..de persze hót szarull..mert mint mondta a seggét fel kellet volna húzni a sziklával majd párhuzamossan...!leszálni a motorról és ugy foritan i e egykeréken.. mert akkor ma motor héátulja már nem 1,5 méter mélyen van a szikla alatt henm e közvetlen alatta amivel már egyedül is lenn esélyem felmenni.. de ezt a hullafáradt csivava bőrből kibúvó kissbull nem értette...
na mindegy a z elejét szali megfogta ...mikor feltettem ..igy nem zugtam hanyatt és ketten örült erőfeszitésből felcibáltuk...
és akkor még mindég nem értettem ez az állat hogy vitte fel onan egyedül mikor még a hátulja fényévekkel a szikla alatt van ..de a kempingben mikor tiszta fejjel elmagyarázta a felfogtam...hogy úgy az hogy én akartam ugy..leszállok..felhuzom a seggé a szikla alá...felkapom az elejét elforditom...úhgy hogy nem dölök le.. majd feltolom a hátulját ..na ez igy tök egyszerűen hangszik..ott akkor ez a fáradtság és a csivaval élt miatt nem jött át a pittbul nyelvjárásból..csak az hogy ő megcsinálta én meg ..csivava . .
persze a vizeket mind kiittuk...ugyhogy a kempingbe gó..aztán már egy óra volt.. és akor megbeszéltük még egy két ütős helyet berakunk aztán gó bek..mert fél 3kor már hazafelé akartunk jönni...ez meg is volt...de az a baj a szokott extrém 70 helyett vjó aha volt 40km..
én a csivavafilingtól lógó orral...+ porban még egy jót piritani a sem lehet tudattól teljessen kikészültem...
elfáradni azt nem mert igaz hogy kb 70% izomból oldottma meg a mit szali tecnikával..de fizikai fáradtság nem volt rajtam..csak lelki teher...
de ne aggódjatok ez itt mindenkinek komoly feladat lesz..mondjuk azért jócskán kitakaritottuk a mai nap reggelén még járatlan csemege patakot..ugy hogy legközelebb lehet autópályának fogjuk érezni..hahaha
hát...izé...titok
a többiek is kaptak
szeretnek itt engem nagyon.a hotel egy családé:nagypapa,nagymama,a lányuk,annak a férje meg a gyerek van itt.és már jártak Magyarországon,nagyon tetszett nekik.Vittem nekik egy könyvet Mo-ról,tele csodaszép fotókkal.Van hogy leülünk és egy órán át csak mesélnem kell Aggtelekről,a Balatonról....nevetünk együtt azon hogy tanulják kimondani a magyar szavakat Vittem nekik igazi házipálinkát,jól fejbe is nyomta őket,meg igazi pirospaprikát,leírtam hogy kell igazi magyar gulyást főzni,főztem is már nekik.Jövőre elmegyünk majd együtt Magyarlandba,megmutatom nekik a könyvben szereplő helyeket.odavannak az országért,a magyar emberekért már kevésbé...sajnos itt a románokkal egy kalap alá vesznek minket,magyarokat,de amint hallom nem ok nélkül.
munkatársam fia kiadta a garzonlakását(20 nm) egy magyarnak,odaköltözött még 3!egy hónap alatt úga leélték a lakást,ajtót,ablakot,parkettát,wc-mosdókagylót kellett cserélni és mégcsak nem is fizetett semmit a bérlő sajnos ilyen is van,ez csak rontja az általánosságban kialakult képet rólunk
olyan jol tudsz sikálni, vagy térdepeltél a fizetés emelésért ,vagy hogyé...

mond el a titkot..
fuuu de régen csináltam ilyet mikor szakado esőben megy az ember krossz motorral...ettöl nekem is megdobbant most a szivem...
holnap is meló kaptam fizetésemelést bibíííí
meg vagyok elégedve magammal de nagyon
az kéne nekem is ott jól éreztem volna magam
ja,és láttam ma egy crosspályát,meg is dobbant a szívem,rátok gondoltam egész nap szakadt az eső,nem kicsit....ezek az elvetemült motorosok pedig,mikor mentünk arra odafelé menet is,visszafelé jövet is ott száguldoztak
ma motorozás végén én is simogattam buuu-t, jo nagy bamba egy állat... a lo szebb, de volt ott minden kecske, malac, nyuszi, liba,

tiszta állatkert , jahh ott voltunk mi ketten motorosok is...
boldog szülinapot a kicsijánynak gyorsan menjél oda és adjál egy puszit a fejére a mi nevünkben...
katonás film...én azokat nem szeretem de kivételesen láttam
komolyan mondom,nagyon hiányoznak az állatok,itt a város közepén.világ életemben állatokkal voltam körülvéve(szó szerint is meg amúgy is )és jó volt ma megvakargatni egy tehénkét
biztos jo volt... mondjuk fogalmam nincs melyik volt az a film...

én ahol a héten voltam Österreich-ben ott egy hegyi részen a faszi szarvasokat tartott...ott legeltek marha sok...