Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

175998
egy időbe sokat jártam oda arra környékre,, Worms... Backfiscfest...fuu dejo buli...
175997
vannak no koplett manusok a világban
A Felix gyereknek is tuti hiányzik egy kereke,
de ezeknek asrácoknak is, akik ilyet csinálnak azzal a drótszamárral.
http://youtu.be/AbF6ZZqVMyk

Biztos nem lenne gondjuk downhillban motorral sem, legalábbis ami a félelem érzetet illeti
hallottam h jok a bergek,alapba naagy nyomateka van..mint 1 4T...csak könnyebb
Megvolt ma Mannheimben a nagy börze is
van akinek kánaán volt turkálni az alkatrészek között,van akinek unalom
az ugrás arra értendő hogy átugrunk a 176 ezerbe a hozzászólások terén?
na már 20-al megy ..gázgáz..nyomdneki rozsi...
most mér mondod...repeszt felfelé 7 km/H-val... lehet behuzta a féket....

nyomd neki Félix gázgáz...
ugorjááá
nyuszi hopp
szép estét hapsikák...remélem ma ugrunk..
már el is felejtettem,
csóri átgondolhatja az életét mire felér 36 km magasságba lesz vagy este 20 mire ugorhat kb. ha így halad
nofene
Igen, eljött ide hozzám. Jól nyomja, vas is fajin, állóképesség is megvan
Természetesen ezt is gyakorolni kell, mint minden mást, remélem, majd ráérzek a feljárózásra is, csak itt kezdem azt érezni, hogy kevés a technika amit ma okított a Feri a lassú tapadós feljárózás, azt pl. nem tudom megcsinálni az RMXel(a berggel ment), mert power nyitás alatt nincs benne elég erő, ha meg ráhúzom ágaskodik/kikapar és dobom el, mert már csak kapaszkodom a kormányba
ma voltál zsír ferivel motorozni?
Köszönöm a válaszod érthető , a videódon jól is látszik, csak megcsinálni azt kicsit nehezebb, értem hogy előre meg hátra kéne a súlypontot rakni, csak ezt jó időben jó helyen kell csinálni, különben nem jön össze.
Ma 3. ra sikerült felmennem Feri is feljutott a berggel, a többiek kicsit tréningeztek rajta, GG300al feljött a másik srác is, a 4T-s nek nem sikerült.
kb. annyit ezzel, mint neked a srácok
Jó estét!
Jó hajtás volt a mai, mindig találok új nyomvonalakat
Nem tudom ki kérdezte már, Zsír Feri ügyes
A berg 300 az egy kurva jó vas , alapjáraton lehet vele közlekedni felfelé, az RMXem nem képes arra jelen állapotában, amit azzal sikerült elkövetni.
Extrém enduro kicsit más kép

http://youtu.be/N-DuzXcQ4qM
Lett volna egy jó Thor Gatya neked ha nem lenne akkora segged(((
Tré az idő vissza is fexem alszom pá