Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Már készülsz a jégbordra?
Kis vonalakban bővebben?
Köszi a linket
Még csak belenéztem, láttátok mit csinál 00:24 nél? Lehet nem ez volt a cél, de mintha kikapart volna a feljáróban a kerék és "rárúgott" a hátsó rugóstagra eszembe nem jutott volna, hogy feljáróban így meg lehet terhelni a hátsó kereket pluszba. Ezt ki kell próbálni legközelebb
Ezt is csak azért vettem észre, mert szaggatott a videó a gépemen, lehet valamire még is csak jó a dög lassú gép
Sokszor nem ártana a youtubera egy lassítás funkció
Napot!
Van van csak még nem toltam fel
A vasárnapi túráról nincs valami élvezhető homemade felvétel?

csak, hogy dézsa-vű érzéseim legyenek:-)
viktor. ha beszélsz a holnap induló teamból valakivel. hitelesen mondják már meg hogy volt eső vagy nem?és ha igen ,akkor kb mennyire marad pormentes hétvégére.

nem akarok feleslegesen odarángatni embert 3-400 km ről ha olyan por lesz mint szombaton. mert akkor mehetnénk máshova.

azt elhiszem ,hogy robit nem zavarja telefonban a por! de majd élőben simán elveszi a kedvét az hóltbisztos. ha csak nem elöl megy. azért 5-6 ember jócskán élvezhetetlen port fog verni bármennyire is patakban akarsz menni egész 2 nap. ha nem volt rendes esőén inkább máshova mennék.
JIMMI ide küldje!
tomicitromos@citromaail.hu
a messzi alex jön. de még nem biztos. 350 re vagyunk neki. amúgy aki minden héten 2 x csapat magas szikláson nem biztos hogy nem érdekli a jó kis erdei tréning. legalább tanulhatsz valamit . mondjuk nekem még meg kell oldanom a szombat idehazai haver összejövetelt.
Eső után gombáztatok?
jó volt a hajtás hétvégén viktor! nagyvonalakban ennyi! jó éjt mindekinek
Hú,pont ma tettek fel egyet az apróra.
én nem nyúlok hozzá,nincs semmi cuccom,majd rábízom egy szervízre,csak attól félek,h ne vesszen el semmim a gépről,mert nekem itt vannak amik fontosak, jelentéktelen motoros képek,videók,stb
kárbejelntés megvolt,jön majd vmi szakértő aki megállapítja a kár valós értékét,aztán majd meg kell javíttatni és "elvileg"fizetik a cekket... kiváncsi leszek
te is olyankor keresed mikor már nincs forrás... passz,akkor kellett volna megvenni a rendszert...
én is hozhatom a haverom dzsárwikszt...
oszt mikor odaérünk a nAAgy sziklához és kérdik most mit csináljak...
túrós buktát, mert azt szeretem
szállás a fhaházban lefoglalva.. 6 főre.. de persze ha úgy alakul tudunk többen is lenni...
mejik..
a nagy hmvhelyről
vagy amonnan a mexi thávolból....
egy olyan helyről ide
nagyon thetszel neki akkó
mert a paradicsomból elutazni 200km a disznófürdőbe...vagy én tehszem neki.. mutattál valami fényképet amin szebb vagyok minta. .után?
amúgy örülök neki..főleg ha össezjön a hétvége... mert amúgy ott nagyobb esőt mutatott mint itt.. tetemes menyiségűt
viktor. jön alex is hétvégére. lesz mesterünk.
NEM ÚGY amúgy ugy is de mind1 eltörtem a bóórdám akurva annyát
amúgy a Simon Géza üdvözöl !
robogot szereltem, meg festettem, és hasonlo marhaságok..