Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét Legnagyobb tisztelettel1.kérdésem lehetne érdeklődésszinten
1pár első futómű valami jóféle rm/rmz be valólenneeladó esetleg meg milyen áron?i
Hol van ez kész, a vezérlés még sehol
Fújd be wd40el, azt mondják mindenre jó,
majd beállítja neked a szelephézagot, sőt még utána a szelepeket is fogni fogja a mágnes
Majd jön Viktor és megmondja a tutit!

Mit csináltattál rajta, szelepfészek?
Jajj,majdnem elfelejtettem,készen a gasgasom hengerfeje Szépen megcsinálták szerencsétlent,baba lett Kérdésem,ha vonalzóval mérem a szelephézagot az jó?dE NINCS ÁLLÍTÓCSAVARJA AZ JÓ?vAGY MÁR KUKA AZ EGÉSZ? Vagy mi kell oda?Fogalmam nincs
Nem fogja a mágnes a szelepeket,akkor azok műanyagok?Segítsetek mán meee kétségbe vagyok esve
Vagy inkább basszam ki a kukába,me úgyis üzemórás?Hány percenként kell majd néznem nem van-e baj,meg gyün megy -e az olaj rajta,át isde-osda Segícccsetek mán
Annyit ami a hirdetésben van ha érdekel, hívd fel, el kell menni megnézni de ennyi pénzért 300 as is volt fent, persze várd meg más véleményét is, részemről nem vagyok otthon motorárakban most.

Számít az valamit, ha valaki azt írja, ismeri a tulajt, pöpec motor, mindig karbantartja, stb.
vagy azt írja valaki, ezt semmiképp ne vedd meg, mert tudja, hogy repedt a blokkja.
Elhinnéd bármelyiket is látatlanban?
Tudtok valamit a 250-ről ami 750ért van fent ?
Köszi , ismerem a srácot, a fél motorom lassan tőle lesz
Mire gondolva adtad a linket?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék hogy nem e tud valaki eladó Gas Gas Ec 250-et 2008-as évjáratól!?
Még mindig nem a motor okozza a dimenzióváltás problémákat lehet könnyebben meg lehetne ugrani egy pöpec vassal azt a váltást, de a bibi még a fejemben van

XC 525
Lesz-e beszámoló? Mentek hétvégén?
Ez se lett nagyobb, sorry
Gondolkodtam azon, hogy az RMXbe belerakni egy újabb RM250 blokkot, de az még jóval odébb van a blokk még bírja , ha lenne több zsém, akkor már úgy is vennék egy komplett motort, ha lesz kevesebb, akkor meg a futóműveket kéne "megpatkolni", mert már

Ezzel az RMZ vázba RM250 blokk van egy elég nagy gond, az RMZ váz nem nyitott a rezonak, ott csak valami flexelés és hegesztés technikával tudnád kihozni a rezot
Gondok lehetnek a blokk felfogatással, meg a többi cuccal, szerintem nem érdemes belekezdeni, mert kurva sok melód benne lenne és annyiért nem tudod eladni, mint amennyit beleölsz, még ha egyedi, akkor se. Bár lehet vannak elvetemültek, akik az egyedisége miatt sokkal többet adnának érte

Ezen a nagyobb felbontáson látszik, hogy szét van hekkelve a váz a rezo miatt.
Azért kénerá dobni1-2Ft ot hogy igy
nézzen ki, a blokk az JÓ levettem a hengert ,a dugó majdnem new a hajtokar se lóg a váltóba nem néztem bele rajtaa karbi meg a váltókar is
alu vázas 2Thosszúáttétellel egy komoly kipuf rendszerrel meg egy odabaszós csika futóművel))elég ütős lehetne kb 6 kilóból meg lenne amúgy azt akkor egyedi nincs több itthon meg mégsem 500 as
lehet vele motorolni endurózni ,crossozni,kávézni menni plázába stb...majd meglátom
déw.
ezzel megfogná az isten a lááá-bodat
de szÍÍp a qrwa annyát...
dszí
ezt menyirét adod oda neki...szétfelyvesztett rémeremiksz alumÓnilyum awabilincselt berugókarral +labtop
komoly izsten...minden olvasó ad be tiz (10 huf )forintot..persze rajtad kiwül..és akkor már lesz neki egy ilyen szÍÍp rm 250 alul-wázzal . .
amivel új dimenziók nyilnak majd a távlatok terének végtelen horizontján
és abból a minden olvasó bead 10 forintot még marad benyára lóvé egy 18as karékre... (mer az kell..me mondom kell nekem is van )(kissé átalakult az esiksz 525..6os váltó exc tank..+18as karalykerék..az már akkor nem is ezsiksz hanem xc 525 )
szóval...ha megvan a lé akkor még marad tüzifára is meg egy igazi egykerék megmászó gyakorló fára is
ilyet össze lehetne hozni belőle váz,lengővilla, blokk,hátsó futómű van
az a baj nem vagyok ilyen legós de exel felnit tudnék bele
elektronika kéne első futómű,tank,idomokfékem is van Brembo össze tudnám rakni télen csak nem tom el lehetne e adni meg mennyiért amikor pont minden eladhatatlan meg nincs ára
de ilyen lennekb..
Becsípődés ugyanugyvan csak kapom az injekciókat meg pihentetni kellett volna...lehet amugy gerincsérv majd 1hónap múlva kiderül azMRI n amugy van egy eladó 250es RM blokkom 2005 ös ha érdekel az RMX be meg egy rmz 250frame em is lehet összerakok egy aluvázas 250rm et

vmiért a "sors" nagyon helyhez akar téged kötni
múltkor a becsípődés, most meg ez.
Jobbulást mielőbb!
Én voltam balfasz nem lehet mindeki Szali :-)
kb 1.5éve nem is motorozok a hébe hóba az meg nem számt annak meg az egy hülye motor amúgy
most majd lekötöm magam valahogy addig...
ezek szerint akkor a motorozás törte bordád
Ezért is jobb az extrém , ott nincs nagy tempó, nem tudsz sérülni nagyot, ha meg visszaesel az 5m-es sziklafeljáróból, akkor már mindegy, rögtön kitörik a nyakad
Hahó öregirok 1 kis litániát
A fehér300 megint büntetett
úgy látszik ennyire haragszik rám hogy anno megszabadultam tőle
aki nem vágja egy 250 sx 07es átfaragva 300as hengerrel
3xt örtem szarrá azt má fostam tőle ahova elvitték ottis eltört má 1 kezet mind1 kimentem 1e t vele azt megint odabaszott csúnyán kanyarba keresztbe azt felvette az elejét azt 3.nyél kegyetlenül odabaszott "nem lehet itt rángatni dolgokat,,DURESZ)))CH
1darabig csak hallgattam a a fák lehullő levelének lágy neszét ... 2borda törött igy vezettem haza 400km t most itthon donoskodok ugy jönnek házhoz mint a provident....meg a TEK
Jó reggelt mindenkinek!
Jó napot!

Köszi a beszámolót amikor olvastam, hogy 4 évesen kezdett motorozni, majdnem kiköptem a teámat

Még 1x gratulálok és csak így tovább, ha nyernék a lottón őt tuti szponzorálnám
ezt jo volt olvasni igy reggelire...

köszönjük Ádám, és gratula...
Sziasztok!

Szeptember utolsó hetében Németországban rendezték a 87. Nemzetközi Hatnapos Endurot, ami egyben a csapat világbajnokság is. Magyarországról 9 magyar indult, ebből 6 a nemzeti válogatottban, 3 pedig egy club csapatban. A verseny helyszínére már 20-án megérkeztünk az előzetes nevezések, illetve a gépátvételek miatt. Még az érkezés hetében bejártuk a sok pályát, kb. 10 pályát, amelyeken az egyes mért szakaszok voltak. Mivel nekem ez volt az első ekkora szintű versenyem , próbáltam a felkészülésemet nagyon komolyan venni a nyáron, ami sikerült is.

Az 1. napon sok nagy sztárral indulhattam együtt, aminek nagyon örültem, köztük volt Juha Salminen, Ivan Cervantes, Antoine Meo is. Ez a nap számomra arról szólt, hogy felvegyem a verseny ritmusát, megérezzem, hogyan menjek a mérteken, hogy ne tegyek minden kockára már az 1. nap, hiszen ezen kívül még 5 másik nap van. Sikerült ezen a napon hiba nélkül motoroznom, sikerült késés nélkül célba érni, ami elsőre nagy dolog volt, a nap végén összesítettbe 150. voltam, kategóriában (E1) 50. hely körül, ez volt a középmezőny.
Videó: http://youtu.be/tJS9a8Jx9Ps

A 2. nap ugyanaz a pálya volt mint az 1. nap, hiszen 2 naponta változtak a pályák. Ezen a napon már tudtam, hogy mire kell számítani. A pályák állapota nagyon sokat romlott, hiszen körönként 500 motoros ment végig rajtuk, így nagyon sok nyom keletkezett, én mégis úgy érzem, hogy magamhoz képest tudtam javulni és ezen a napon is hibátlan motorozással, késés nélkül értem célba. Magyarok között a legjobb helyen álltam a 125-ös Husabergemmel, sok nagy motoros társamat magam mögé utasítva.

Videó: http://www.youtube.com/watch?v...

Eljött az a nap, amikor új pályára mentünk, ami sokkal nehezebb volt az első 2 nap pályájától. Ez a pálya Zschopau körül ment, az MZ gyártól nem messze. Németországban ez egy tradicionális enduros hely, így a pálya ennek megfelelően nehezebb és a nézők számára látványosabb volt. Ezen a napon összesen 337 km-t kellett motorozni, ami elég sok, főleg, hogy közel 8 órát töltöttünk a motoron. Az enduro mérten az első körben volt 2 hibám, azaz 2 kisebb esés, a talaj nagyon csúszós volt és nagyon gyökeres, ami nekem teljesen új volt. Ennek ellenére stabilan tartottam a helyemet a középmezőnyben és kategóriában pár helyet sikerült is javítanom!

A 4. nap az a nap, ami az egész mezőny számára vízválasztó a legtöbbször, ekkora már a motorok is nagyon sokat „kapnak”, illetve a versenyzők is fáradtak már. Ezt nehezítve, még leesett az eső is, így az eddig is nedves talaj még inkább megázott. Ha így sem lett volna elég nehéz dolgunk, a rendezők még gondoskodtak róla és az etap időkből faragván nehezítették a dolgunkat. Ezen a napon próbáltam hibátlanul menni az enduro mérten, ami már nagyon nehéz volt, tele gyökeres, saras, hosszú felfelékkel, illetve mély gödrös nyomokkal. Olykor csak pár másodpercen múlott, hogy nem késtem az egyes időellenőrző állomásokról. Tudtam ezután a nap után már csak könnyebb lehet, hiszen 5. napra megint csak új pályánk lesz. Végül sikerült ezt a napot is befejezni, már éreztem, hogy kezdek fáradni, ezért nem is akartam magam összetörni, ez talán a gyorsaság rovására ment, de fontosabb a célba érkezés!
5. napon nagyon sokat kellett aszfalton, illetve múrvás, összekötő utakon menni, a levegő hőmérséklete az előző napokhoz képest csökkent. Így a sok aszfalton motorozás miatt, olykor igencsak fáztam a motoron. Ezen a napon nem nagyon volt nehézségünk, így hiba nélkül célba értem.
Nap végén már lazább volt a hangulat a csapatban, éreztük, hogy „célban” vagyunk.

A 6. napon már csak egy supermoto szerű záró motocross verseny várt ránk. Picit aggódtam a pályától, de ahogy a felvezető körben megismertem, már nagyon tetszett! A rajtnál mivel rajtgép nélkül rajtoltunk, nem sikerült túl jól. A verseny alatt folyamatosan jöttem előrébb, és végül a középmezőnyben végeztem.
Összességében sikerült befejeznem az első hatnaposomat, aminek nagyon örülök, abszolútban a 142. lettem, az E1-es kategóriában pedig a 46.

Interjú a www.sportmotor.hu –n : http://www.sportmotor.hu/motor...

Köszönöm a sok-sok segítséget!
Pető Ádám