Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt nálunk is tök ilyen
Mi újság felétek? Kispálya szétkaparva mára?
Bírja még a GG?
OK Szerintem itthon leszek, berúgókart fogok cigányolni ismét, sajna már annyira kilógósodott ez is, hogy kurva nehéz vele berúgni a motort
Szia Dew!

Holnap meló után kiugrom hozzád ha otthon vagy!?
Meghintáztatod és ha már elég a lendület, kiugrasz vele?
Végül is, egyik falra felfutsz, amíg tudsz, majd ügyesbe visszafordítod, s azzal a plusz lendülettel vagy beleállsz az aljába vagy szembe felfutsz a másik falra amíg megy, majd vissza és megint szembe

Ezt kb. 2 hete találtam egy haverral, lefelé mentünk, felfelé most csináltam először.
Lesz itt még sok jó hely, csak találjam meg , most már nincs akkora lombkorona, jobban át lehet látni, hova is kéne menni
egyébként a szopó helyek amiket tudok, annak kb 10% át ha bejártuk a múltkor
2 perc alatt kijövünk vele
Jó volt az Ádám interjú

Azt megnézném, hogy a katlanból valaki kihozza a motort kötél nélkül, ott ahol be akartam menni mindkét oldalon 4m es fal
CsáPapa KO vagyok
Hagyd ott a motort,megérdemli aki elviszi
Há má sitít van Zarándolónál is
stét..
hály..
szali...
hivott nagyanyám is.. ős is olvasó ezek szerint ésazt mondta ne hasonlitgassam holmi jöttmentekhez az ő képességeit...
bocs mami.. szali nincs olyan ügyes mint te...

déw. ez dúrva.
bezzeg mikr elmentünk hozzád..ezeket a helyeket..eltitkoltad...el...mélyen eltetted a titokdobozba.. hét lakatalá...
pedig ez maga a ...paradizsom....
leirás is fasza...
sokan miattam olvassák a fórumot... de én meg ..csak miattad. . mert szöveg kép..csak a popkornot nem küldted át...meg a mirinda narancs izét
Végül a gerincen kell még haladni kőfolyamban keveset, de ez már lájtos a feljutáshoz képest.
Találtam e mellett/után egy kurva jó hasadékot, de nem mentem bele időhiány és nem biztos hogy ki tudok jönni belőle indokok miatt, de ha abban lehet menni, akkor ez egy fajin kis nyomvonal lesz
A maradék felfelében lehet szabadon választani a szopásokból
Részemről a legkönnyebb utat választottam itt is szoptam eleget
A nagy sziklás szerintem csak triálosoknak ajánlott,
bár helyből szerintem az "aprókavicson" se lehet felmenni
Jó volt ez, de azért írtál igazságot.
Az út rendben volt, még ha nem is hazafelé hozott.
Most beszélek a tavalyi harcosokkal, nemtom mi lesz a hétvégén, de nagy a valószínűsége hogy ismét ott landolok és akkor rendbe rakott sxf + te + ... patak, kavics, fel, le...
Nagyon tetszett a krossz pályátok is.
Az első 4 egymást követő feljáró szakasz, amíg felértem a "tetejére" ezekkel találkoztam.Kb így 4 részletben meg lehetett csinálni, de közte leállni sehol nem érdemes, mert akkor mehettem vissza
Az 1. szakaszban a fellépő és a mély haraszt megtűzdelve kővel fákkal okozhat némi fejtörést, ha kevés a lendület.
A 2. szakaszt nem tudtam teljesíteni, túl sok még benne a kő, s a végén a szikla fellépő után is le van öntve egy jó adag "kavics", amin még lendület kéne a kilépő végére, s onnan még tova kéne indulni a 3. kaptatón, így leírva is mókás
A 3. a legkönnyebb része, a 4. az csak akkor könnyű, ha a 3.on nem veszett el a lendület helyből start itt sem jött össze
Jó estét!
Mesélek kicsit, úgy is rég tettem.
Kimentem ma elfüstölni a hétvégéről megmaradt benzint.
Tegnap este igen erős vihar volt, csapadékkal megspékelve, ez erősen átalakította a talajviszonyokat a hétvégéhez képest, úszott a motor a talajon. Ez a nyálkás szar igencsak megnehezítette az amúgy is trükkös köves feljárót Jelen esetben már vagy felmegyek lendületből 1huzamban, vagy nem megyek fel, mert helyből elindulni nem lehet a szétkopott gumimmal
Voltak is visszajövetelek, még a tetejéből is, egyszerűen nem bírtam megtenni a hiányzó 2 métert
A hely egyáltalán nem meredek, cserébe a talaj apró vagy nagyobb sziklákkal van borítva, amik sajnos elég könnyen kifordulnak a földből, már ahol akad föld
Az út szabadon választható, ki-ki képességeinek megfelelően
Láttam őzeket, vadles elé kiszórt tököket, meg töketleneket utat elállni zöld terepjáróval, kaptak egy kis sarat cserébe
Mindjárt lökök fel képeket, de nem a saras töketlenekről
30 ér faragok neked tölgyfából. autókban is menő a fakormány.
A régebbi exc típusokhoz való magura lesz véve, 18.000.-Ft körül szalonáron.

Mi az oka a nagy árkülönbségnek?
viktor. már csillog a seggem a nyáltól. ne fényezz tovább légyszi. biztos akartál valamit tőlem ,de ma megkaptad . szóval le lehet állni. majd hétvégén folyt.
hály.
há azé nem pörög mert aki Vasárnap volt hajtani ..az nem sokat irt ellentétben a szombatilyakkal ..ugyi

mesélj riki... vagy nem lehet mert kitagadnak a 19ek
Nem nagyon pörög a fórum:(