Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt nem tom láttátok e már szerintem rohatt jó
http://auto.indavideo.hu/video...
amugy a gyár mindig száraz sulyt ad meg benzin olaj nélkül, de azt kizártnak tartom hogyha a gasgas 102 kilo , akkor az xc 89 kg....

ne vicceljünk kérem ..
akkor le kéne csavarozni a gasgas-rol is az összes lámpát ,töltést ,generátort, relét, kapcsolot stb stb....

amiket irtam gyári adatok le ellenőrizhetők a weblapon... ha ekkora lenne a különbség amit kétlek, akkor a gyártonál kell reklamálni...
Lemérték, az xc kivitelű, lámpa nélküli ktm-hez képest állítólag 13kg volt a különbség.
amugymeg nem kötekedés képpen de ezen a könnyeb is dolgon jot röhögtem...

tényszerüen a 2013-as EXC 300 gyári száraz sulya 104 kg... ktm.com

a 2012-es ec 300 pedig 102 kilo gasgasmotos.es

amugymeg aki észre vesz 1-2 kilokat annak ... na hagyjuk...
de mondjuk erröl szol egy forum....

pl itt is , én is leirtam,a más motorosoktol hallott ilyen motort használok első tapasztalatait, ugyan ezeket az apro bajságokat....

esetleg ha megfogadta volna a haverod, vagy legalább meghalgatta volna....és jobban körbe járja a témát..

mert nekem ez igy elég drága tesztnek tünik hogy vesz egy motort megy vele picit , rájön mégse tetszik, eladja csomo bukással... vesz egy másikat kezdődik elölröl...

mondjuk igy vissza gondolva láttam már pár hasonlo történetet, és tölem aztán mindenki azt csinál amit akar...halleluja...
jo reggelt... a lepény evés miért hasznos a társadalom számára?

hály.
ébredjetek..fŐŐl.
jó motorozást mindenkinek..aki meg nem megy motorozni az meg csináljon... más..lehetőleg a társadalom, szempontjából hasznos dolgot.. .
pl lepényevés...
vagy
közterek takarítása.
Holnap Tokod EC
Versenykiírás itt is elérhető:
http://www.enduro-vilag.hu/baj...

Fotók, videó hamarosan
Holnap átbeszéljük...
Akkor jól beleválasztott a fiú.
Miért nem vett egy KTM-et?
Most már biztos ő is ezt kérdezi magától.
Nem rossz az a motor, csak hát...
azt mondta, nem lett bele szerelmes...
apró kis bosszantó dolgok elvették a kedvét,mikor látja egy másik új KTM-en hogy semmi de ég világon semmi nyűg,baj, probléma nincs vele csak ül rá az ember és megy és jobb is,könnyebb is

ránézésre szép,jó az a GG, mégse jó az az fmf kipu is egy vicc,pedig mindenki odáig van érte,hogyhát gyárilag tuning kipuval adják ki..blabla...pedig egy kalap kaki...
ennyiért jó lehet bárkinek,mert új a motor!
miért adja el ha most vette?
jah és hogy is mondtam...szerdán,már fent lesz a képesmotoron.....nos,ahogy megjósoltam
nem tudom észre vetted-e az apróban október 10ei hirdetést...gasgas ec 300... nyiregyről... kurva jó motor...a világ legjobbja... mégis eladó
Stét csirkék! Elég volt a hétből. Holnap rendberakom a motoron ami a múlthéten vasárnap a bolt előtt letörött,aztán vasárnap meg szétkaparok valamit a fagyizó előtt!
Arra a nap nyugszik .....
A lenyugvó nap......Hogy 40felett is legyen élet Potemix
szar dolog az öregség!
hahahahaha na ezt visszaadom papa TE VAGY A KIRÁLY!
pont azon agyaltam ilyen agyleszivo voice-x-y-faktor helyett ki kéne menni gurulni egyet az éjszakába...

még jo hogy nekem sose volt semmilyen gerinc sérülésem, ezért áll a farkam folyton mint a fagyott kutyaláb...
jaj most néztem ki az ablakon miért van már sötét azt alenyugvó nap megszólalt))))papa inkább hozzál 3-4Somersbyt mert kell valami tudatmódosító itthon anyám már a lisztet is eldugja elölem nehogy elszívjam
élményekre szomjazom mesélj v jól
pl a prosztatádról)))
küldjél részesedést..
új ruhát ne vegyél... puding...
Gerinc elég szar
majd linkelek be röntgenfelvételt ...
csak nem bírok ülni a seggemen
volt mikor igy fordultam
most meg a kocsiból is alig birok na mind1