Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vaze eltaláltad
kiváncsi leszek milyen.....
én 60-ért kiprobálás nélkül is ajánlom...
igértek Ricsinek egy 50-est ha csupa jot mond rola...
Mit ígértek előtte?
Nekem m ár a kezemben van
Ha jó a keverék minősége akkor nagy probléma nem lehet, az exrtém enduró tempójánál.

A futózás mint technológia kiforrott.

Bár igaz, még soha nem hallottam futózott motorgumiról.
érdekes elgondolás... ujjra futozni egy krossz gumit... és nem törik le... kiváncsi lennék rá
Mit hallottatok róla?
Hahó
Tomi vasárnap ?
holnap hozzák próbáljuk kifelé aztán majd lesz valami.
Vissza szoktad nézni egyébként a meneteket?
Vagy ráér majd vénemberként nézegetni esténként?
Gerinc hogy van, javulgat?
Esküszöm nem vagy százas
még ha ott ugrálsz, ahol nincs forgalom OK, de így felelőtlenség másokkal szemben is.
Szerintem lehet vadulni, miért ne, de csak addig, amíg másokat nem veszélyeztetek, meg benne van kicsit az is, hogy ne zavarjam, de utóbbi már kérdőjeles, mert kinek mi a zavarás, ha az elvét zavarom nem érdekel, ha "valós zavarás" az már meggondolandó szerintem.
ez már no komplett tett az még hagyján, ok próbáljon menekülni, de hogy átmenjen rajta
Ilyet se hallottam még, hogy a rendőr lehelyszíneli saját magát
Még nem próbáltam, hallani már hallottam róla jókat, de ki kéne próbálni, az a tuti

Szerintem az eladó korrekt srác, ha az akire gondolok, azaz ha ő azt írja a gumira OK, akkor OK.
Jó napot!
Valaki próbálta, hallott már rólla?

http://www.kepesmotor.hu/kross...
elso fek legtelenitesenel mivan ha nem szivja az olajat?
Vedd fel a kapcsolatot a Gerecse Motorral, Ők az új kizárólagos importőrök Magyarországon. Biztos tudnak neked árakat mondani.

Hivatalos weboldal : www.GASGASHUNGARY.HU
Hivatalos facebook oldal : facebook.hu/gasgashungary
Mit izgultok ezen?..felesleges
Ebben az országban mindent lehet,baltás gyilkosokat családokat gyerekestöl halálra gázolót..mindenkit futni hagynak csak legyen pénz a háta mögött vagy legyen szlovák volt kormánytag a rokona...erre is majd ráfogják hogy magától ment a kocsi keresztül rajta..baleset
http://www.facebook.com/chevyt...

itt megnézhetitek a faszkalapot... mire jo a facebuk
na van ahol meg azt irják osztrák volt és Thomas B. a neve a facebukon Chevy Tom néven futott ...

tutti hogy be voltak tépve rendesen.... mert tiszta fejjel ilyet nem csinál senki...
mondták a TV-ben hogy románok voltak, nem németek, csak az autok voltak német rendszámosak...

állitolag...