Gerinc hogy van, javulgat?
Esküszöm nem vagy százas
még ha ott ugrálsz, ahol nincs forgalom OK, de így felelőtlenség másokkal szemben is.
Szerintem lehet vadulni, miért ne, de csak addig, amíg másokat nem veszélyeztetek, meg benne van kicsit az is, hogy ne zavarjam, de utóbbi már kérdőjeles, mert kinek mi a zavarás, ha az elvét zavarom nem érdekel, ha "valós zavarás" az már meggondolandó szerintem.
Mit izgultok ezen?..felesleges
Ebben az országban mindent lehet,baltás gyilkosokat családokat gyerekestöl halálra gázolót..mindenkit futni hagynak csak legyen pénz a háta mögött vagy legyen szlovák volt kormánytag a rokona...erre is majd ráfogják hogy magától ment a kocsi keresztül rajta..baleset
A futózás mint technológia kiforrott.
Bár igaz, még soha nem hallottam futózott motorgumiról.
Tomi vasárnap ?
Vagy ráér majd vénemberként nézegetni esténként?
Esküszöm nem vagy százas
még ha ott ugrálsz, ahol nincs forgalom OK, de így felelőtlenség másokkal szemben is.
Szerintem lehet vadulni, miért ne, de csak addig, amíg másokat nem veszélyeztetek, meg benne van kicsit az is, hogy ne zavarjam, de utóbbi már kérdőjeles, mert kinek mi a zavarás, ha az elvét zavarom nem érdekel, ha "valós zavarás" az már meggondolandó szerintem.
Szerintem az eladó korrekt srác, ha az akire gondolok, azaz ha ő azt írja a gumira OK, akkor OK.
http://www.kepesmotor.hu/kross...
Hivatalos weboldal : www.GASGASHUNGARY.HU
Hivatalos facebook oldal : facebook.hu/gasgashungary
Ebben az országban mindent lehet,baltás gyilkosokat családokat gyerekestöl halálra gázolót..mindenkit futni hagynak csak legyen pénz a háta mögött vagy legyen szlovák volt kormánytag a rokona...erre is majd ráfogják hogy magától ment a kocsi keresztül rajta..baleset
itt megnézhetitek a faszkalapot... mire jo a facebuk
tutti hogy be voltak tépve rendesen.... mert tiszta fejjel ilyet nem csinál senki...
állitolag...