Azert utazunk,hogy egy crossenduro paja minden aga bogat sarkat tudjuk atvenni,ronkos kanyarokat,sziklas reszeket,gumikot...aztan mikor mindenki felszedett egy kis tudomanyt akkor majd ki az extremebb reszekre.Persze a tav mindenkinek idealis kozeparanyos,csak ma az ido athuzta ..jovo hetvegen pedig See to sky,aztan csak osszehozzuk Zsockoval az élen.
ez volt már fenn régebbi motoromon .... amugy története van.. ez 4t-re valo hosszabb joval, beleért mindenhová, megbeszéltem profi avis haverral lehet-e kivágni belőle, nem fog kilágyulni ..... ááá asztmondja jo lesz.... csak hagyni kell simán lehülni...
Sajna a mai Xtremenduro oktatas kimaradt..autoztunk potyara 150 km es vegul lefujtuk a zuhogo eso meg a 4 fok miatt.Pedig nagyon ra volt izgulva mindenki...de majd lekgozelebb:)
Deeee holnap belehuzunk..
Dew ..erre van egy jo tanmesém... elmondom neked ...
egyszer réges régen egy távoli galaxisban, együtt motoroztam pár ominozus hires versenyzővel, többek között ott volt a dakaron magyarként legjobb eredményt elért Kátai Peti...
na volt egy hasonlo szitu fal amiröl regélsz,nem is volt beláthato, erő is kellett hozá de volt benne nehez csak okos technikával megoldhato rész... Havri meg Ő simán felmentek, mi meg csunyán hajigáltuk a motorokat.... oda mentem mondom megkérdezem már mi a trükk...hol a csel benne mit kéne csinálni
megvonta a vállát és annyit mondott...- hát, felmegyek.... huzd neki...
Dew... http://www.youtube.com/watch?v...
Ennel a videonal az volt a celom,hogy minel nagyobb lendulettel atugorjam az utat.Nagyon sokat kell azoknal a kis domboknal dolgoznii labbal,hogy mindig a foldon maradjon es ne veszitsen lenduletet,mert akkor az utat nem atugrod,hanem a tulpartnak plattot ugratsz.Vegul is itt fel lehet menni lassan is,de minek ha lehet gyorsan is .Megvan a meredeksege az oldalnak,es minden levegobe toltott ido csak lasit...ugyhogy nyel gazon ki kell a motort hasznalni,es minden elkepzelheto otletet megprobalni...
Dew latom,hogy jol raereztel a problemara,de ha mar ezeket eszrevetted akkor gondolkodj tovabb ,hogyan tudnad meg az akadajt lenduletesebben lekuzdeni,mindazt ugy,hogy nem dobja fel a motor elejet,vagy az egeszet,ahol irgalmatlanul veszited a sebesseget.En pl az ilyesmi helyzetet a maximalis sebessegnel vegzem(meredeknek irtad le,es a fo cel a feljutas)mikozbe az akadaj elott hatradolven elemelem a motor elejet ugy,hogy az elsokerek eppen csak elfusson az akadaj folott es a hatso kerek(full gaz)pedig lekopirozza,tolva folfele.Na de ez nem ilyen egyszeru ahogy en leirtam.Rengeteg munka megy vegbe az akadajnal,ahol a sujommal letolva,az egesz motort kenyszeritem a hatso rugostagtol a maxinalis tapadasra.Nem tudom mennyire vagyok ertheto es az ekezetek es hejesiras hianya miatt is bocsanatot kerek.A test sujpontnak is nagy szerepe van,talan a legtobb,de nem szabad szem elol teveszteni azt sem,hogy a kormany az iranyitani van es nem szabad bele kapaszkodni mintha esnel hatra.Minel lazabban kell mozogni a motoron,ami nem konnyu dolog a rendszertelen hetvegi motorozasok miatt,de azert ugy kell allni a motoron ,hogy biztos legyen a labad alatt es ha kell akkor tudd a levegobe is oda tenni ahova esetleg szeretned.Biztos ,hogy masok maskeppen lassak meg,de vegul is a velemenyunkre vagy kivancsi es mindenki ugy csinalja ahogy elleste vagy megtanitottak neki,esetleg ahogy elkepzeli.En lesem es tanitjak...
mivel lehet spórolni 13 kg ot? Kihagyták a motor elejét, minek az úgy is lehet menni 1 keréken is, aki tud
Bár sok kicsi sokra megy alapon el tudom képzelni, viszont nekem nem kéne az a -10kg, ha kap egy követ a motor és attól elhajlik, mert már annyira le van gyengítve
Inkább legyen nehezebb, de strapabíró
Nem tudom mennyi lehet,de biztos a gyári alap model alatt van.102.5 kg az én yz250f-em,de úgy raulve, megmozgatva elcsodálkoztatóan könnyűnek találtam Állítólag Zsoci ment vele ,hogy kipróbálja és brutálisan megy...de majd megkérdem én is
Ma csak feljáróztam, meg lejáróztam, ha feljutottam
Nem szép arány, kb30-ból 3x szor jutottam fel lefelé mind3x fejre álltam, nem tudom megfektetni a motort, ha megindul s meg akarom fektetni, kimegy mindig az eleje
A talaj az kurva jó fogós volt, 3. ba jött felfelé a motor eleje, csak itt kezdődtek a bajok, nem tudom egyenesben tartani keréken és már nem is jó szögben van terhelve a hátulja. A másik gond a feljáró közepe táján lévő "fellépő", ha rárongyolok 3.ba felugrok, de elfogy a lendület, s nem haladok tovább, ha elveszem a gázt előtte, akkor sem sikerül már a 2. felére elegendő lendületet szerezni, nem tudom, mi lehet a jó technika az ilyen "rátöltős" feljárókón
Valaki leírhatná, legalább az elméletét
Arra rájöttem ma, nem elég a kopp gáz, ha túl elől van a súlypont csak kapar, ha túl hátul, mindjárt ágaskodik, s ezt nem győztem állandóan korrigálni hupli függően, elég nehéz technika a feljárózás túl sok dologra kell figyelni/érezni
4 t közül ez a típus a legkönnyebb..(megnéztem a tavai motoros lapba)...na de ez meg könnyebb..tele csupa csupa extrával, kerámia csapágyak....verseny múltal... ráültem és az 250yzf-em mellett biciklinek mondhatom...ez a motor csak kiállítási darab, és nem hiába..
nahh második rugásra hátra hajlott...
aztán igy tudtam meghekkelni...
Deeee holnap belehuzunk..
még Dewid is megirigyelné...
egyszer réges régen egy távoli galaxisban, együtt motoroztam pár ominozus hires versenyzővel, többek között ott volt a dakaron magyarként legjobb eredményt elért Kátai Peti...
na volt egy hasonlo szitu fal amiröl regélsz,nem is volt beláthato, erő is kellett hozá de volt benne nehez csak okos technikával megoldhato rész... Havri meg Ő simán felmentek, mi meg csunyán hajigáltuk a motorokat.... oda mentem mondom megkérdezem már mi a trükk...hol a csel benne mit kéne csinálni
megvonta a vállát és annyit mondott...- hát, felmegyek.... huzd neki...
remélem segitettem...
http://www.youtube.com/watch?v...
Ennel a videonal az volt a celom,hogy minel nagyobb lendulettel atugorjam az utat.Nagyon sokat kell azoknal a kis domboknal dolgoznii labbal,hogy mindig a foldon maradjon es ne veszitsen lenduletet,mert akkor az utat nem atugrod,hanem a tulpartnak plattot ugratsz.Vegul is itt fel lehet menni lassan is,de minek ha lehet gyorsan is
még jo hogy van itthon egy pár hekkelt darab..
Bár sok kicsi sokra megy alapon el tudom képzelni, viszont nekem nem kéne az a -10kg, ha kap egy követ a motor és attól elhajlik, mert már annyira le van gyengítve
Inkább legyen nehezebb, de strapabíró
Nem szép arány, kb30-ból 3x szor jutottam fel
A talaj az kurva jó fogós volt, 3. ba jött felfelé a motor eleje, csak itt kezdődtek a bajok, nem tudom egyenesben tartani keréken és már nem is jó szögben van terhelve a hátulja.
Valaki leírhatná, legalább az elméletét
Arra rájöttem ma, nem elég a kopp gáz, ha túl elől van a súlypont csak kapar, ha túl hátul, mindjárt ágaskodik, s ezt nem győztem állandóan korrigálni hupli függően, elég nehéz technika a feljárózás túl sok dologra kell figyelni/érezni
Tuti nem mennék át rajta
Mi újság motorozás terén? Élmény volt?