Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

32.000,- körül...
házilag max akkor javítható a laptop LAN portja, ha elektroműszerész vagy és van hozzá miniatűr szarságod meg ki tudod mérni hol is a hiba, ha nincs akkor max laptop szervíz
A tápot jó eséllyel meg tudod csinálni.
Jó napot!

Köszi mindenkinek a sprintenduro terén adott okítást
áááááááááááááááááááááááááááááá
szép reggelt..
Videók,képek?
Hahó Tomi...
hazaértél rendesen?
hogy tetszett a mai nap?
eccer jöhetnél úgy hogy megszervezünk egy jó kis kis patakos,felfutós,vízmosásos kört.....a hely adott...
túl sokan voltunk.....meg persze az sxf......
Senki sem érti, hogy hogy hajolhatott el, magam sem, de elég bénán néz ki.

Amúgy a gyári ktm kormány kb mennyibe kerül? (ha motor nélkül kéri az ember)
pro grip volt rajta, ugyanolyan erősített, műanyagból, rugalmas visszahajlós.

Valószínű, hogy szerencsétlenül kapta az ütést, ahol nem vett fel erőt a kézvédő.
hát itt ülök..és nem jön mese...
gecsa csak anyit irt hogy ő már csak ezel a hússzal megy el hajtani...mert ezek naggyon ütösek..lehet kocsmai verekedés vót..és ott jó a sokaság

gecsa..mesélj már plííz..
itt nálunk az eső most hugyozta szét a tábortüzet.. és már kezdek fázni..kén egy kis fhény az éjcszakába.
szakad az eső..
fúly a szél..
a hétvége ..
csak beér...
ez a 10évvel ezelőti anyagismereti vizsgából maradt vissza információ....valami fasza acél..de lehet hogy crmo5...valami krómmolibdén ötvözésű genya...amúgy van ilyen is és olyan is...
de gonzónak lehet az is kevés wóna...én kb 2003 óta megyek ktm gyári kormányokkla..de még egy motoromon sem kellett hajlitani...valamit rosszul csinálok ?
mondjuk ezek sima gyári faszomtudja milyen kormányok...nem zsideszemszempély kormányok
versenyzők..szali az is és hidd el ügyes...nagyanyám is ügyes..de szali se kutya illetve kutya de nem csivava ..
én nem ...én bár mikor feladhatom...hobbi bobi..alias tsivava...
az az egy verseny..arra gondplsz amire fel is készitettem a ktm et(a másikra sajna nem ..mert nem is tudtam előre hogy indulni kéne nem csak bóklászni az erdőben)
szóval mi hobbibobik tarcsunk össze...
Mi a tököm az a crmo4? Mondjuk itt nincs nagyon acélmű,de ha lenne,szerintem akkor is lehajtanának a picsába egy ilyen kéréssel!
Normális kormányt kell venni,azt kész.Nekem már nagyon sokszor borult el a bolt előtt,mikor rosszul támasztottam neki a bicikli tárolónak,de még sohasem hajlott el.
egy 110kilóüs csivava.hahah
tsivava
Gyakrabban mi sem megyünk.Hetente egyszer szoktunk kijutni.
Mi csak szeretnénk ott tartani ahol ti,mert ti versenyzők vagytok,mi meg csak turisták.
Mi meg bakonyaljai parasztok vagyunk! A városba nagyon be sem engednek.A barátom akivel hajtottam ma is,a városban lakik,de nagyobb paraszt,mint az akinek 700hektár földje van.Ja,és mi nem taj parasztok vagyünk,hanem sültparasztok!
gonzó...
megspórolok neked ..10ezret...
most..(ebből ötöt utálj nekem ..5öt meg bálintnak a forum spórolósnak..az 5letgazdák attyának
fogj egy fazza kormányt 5ezeré... viddele egy acélműbe és öncsé bele meleg crmo4et
oszt ha az is elgörbül akor már a villahidad is ki köll cseréni

hozzád képest Úri Gellért(uri geller) lófaszt sem tud akkor a hajlitásokról
te nem vagy taj paraszt.. hiszen nincs is főlded meg traktorod, te kis csivava....
Próbálják a kormányt visszanyomni.Egész jó lett.Főleg ahhoz képest,amilyen volt! Olyan volt mint a csopper kormány!
miröl beszélsz? a kátéjem a világ legjobb motorja aki mást mond arra ráküldöm szergejt barátjával kalasnyikoval..
dzsimi.arra gondolok ha ide költöznél..meg tudnád milyen vessziteni..wagy ezt már irtam .
hát hogy itt a legközelebbi motoros hely 140km és rommánilya...nem menneétek úgy ha heti max kétheti 1szer jutok ki...motorkázni.. még ti is csak ott tartanátok ahol mi ...vágod
leirom itt a frankót meg a kafár ost valójában hol is voltunk meg kik is vagyunk..ugye.. csak alfődi parasztok..én meg még taj is...
oszt azt irom hogy 1m magas szuikla és lehet hogy 0,1m magas vót és nem is szikla csak patka
ááá
nem baj..nekünk akkor is nagy élmény... főleg nekem
zsiri.
ezt nem tudtam azt hittem tedii csak úgy megy a z-eghsztrémben..valami európályi modellel mert európalyi
egyáltalán ez ktm?
mert mostmár magamban sem vagyok biztos..hú ályem

ne hogy mellyre szivd csak ugratlak...

amúgy itt a tank.. és exc véletlen pedig azt mondta jó nekem a krocc is mikor kérdeztem van e esetleg eigszcély tankja... de most már van
doktor ur volt rajta alus kézvédő?
ezek a fiuk valami talajtornát csinálnak.... esetleg fekvőtámasz verseny...?