ez valami hihetetlen volt számomra genyó...csajommal néztük a közvetítést,de valami nagyon kemény volt...maxi respect a csávónak...mellékesen micsoda pénzek vannak red bulléknál... hm...
hat hivatalosan nem voltam sehol, sot egy havernál be is buktam (kiscsuka) mert behazudtam nála, sehol nem voltam csak ép aszon ült melletem, s nem tudta hol voltam.
nem hivatalosan Dew el voltam s toltunk egy kövéret a Dew területén, hát gec jo hely, DEW Pedig tud, kicsit jobb technikával nagyon ott lenne a szeren.
A hely ahol ti is voltatok Krisz el, az dönörü, ultra zsir feljárok, kövesek meg nem, fekete földesek meg nem, érezni lehetett a hegy csúcsát, fasza mert nem nagyon volt alj növényzett, Dew zsir turát nyomot, nem annyira feszitett meg tempos fáraszto mint a tiétek, de annál nyugodtabb és élvezetesebb, kicsit nyugdijas volt, kellemes pihenös látsot GASGASÁkis tanonca vagyok mert alapjáraton mindehol felmentem. Volt pár feljáro ahova oda pézeltelek volna gec a holdra is felrepültél volna. Sajna hozodot egy bolya velünk ami kicsit visszafogta a tempot, Dew mint mindig csöndes es nagy kopesz fehér arcával derüsen mindig pozitivan mutatta az utat.
Voltak furfangos becsapos kis rövid de annal meredekebb trükkös hisztik ahol kell atudás, szoval oda fogok szokni, kicsit olyan mint a böri de sötétebb.
Volt olyan lejáró sajna nagy kösziklárol kellet a mocikat le ereszteni, sajna kötél nem volt igy olyan 6-7 métert zugtak oldalukon, de ház ez is kell kemény legyen a dolog.
végül 4 körül haza indulodot ne talalkozunk a szervekkel...
a qplung most is bekulvázott szombaton... de csak félig aztán ..meg utána mindég jó volt...vasárnap is ...
ez a rebszol ugy lehet nem bortja ugy ezt a qplung igénybevételt ,mint a molos kutya lengés-csillivilli olaja..
krisz tegnap is alakitott.. a siroki mellett balra a feljáróban nem tudni hagyadjára de mikor feljött.. .dzsárvikszossan ált ugrált rajta az első kerék a levegőben.. állat volt..
robi Úr..azaz robúr ott is csúnyán feltolta....elpusztithatatlan..úgyí tolta mit ha muszály volna...
mondta is krisz... é legközelebb állo motorral indulj neki.. úgy is tolod az egész feljáróban
de nem számit.. robur folyamatossan ügyesedik...sárban a zaránd amúgy si vickes... már több racer is kiszopkodta a .....de mélytorokkal...oszt mikor meg race van úgy mennek el mellettem mint ha szembe mennék velük
ilyen ez a kishegy ha shár van...én gyerek koromban egy sárhegyen nőttem fel.. neve seggedi felső tiszapart
te CsodaTemp (zarán-dol) te tempova vagy jó de han nincs elvérzel, majd ha 1x el jösz büdös pestre akkor a csodafiuval elviszlek titeket olyan sziklás szopos erzbergekre hogy vért fogsz köpni, azon túl könyörögni fogsz az életedért, mert ahol mi megyünk nem lehet tempozni, keskeny nyakadban a kormany s állandóan rakod át balrol jobra jobrol balra a mocit, kicsit trialos téma, s gyökerek mg sziklák küzdenek ellened fiam. mi ugy hivjuk az a feljárot hogy a 2T feljáró mert eddig ot 1 4T ment csak fel füszer az ex siroki király mindenki más elvérzett. lecsuszot s sirt rivot meg könyörgöt, kuplungjára nyuszogot mint nem rég egy ismerösöm.... he he meg stb stb. egy 525 azon a feljáron nagyon tolva cibálva ketten sem megy fel.
elhiszem, az a tempo amit ti ot toltok az = egy romanex-el, en amikor romiba nyomok egy 6-7 órás versenyt hasonloan fáradok el mint veletek, ami kemény.
igaz nem voltam szét esve utánatok de az hogy folyamatosan nyomjátok a tempot s nincs mozizás az ultra.
hosi kemény gyerek, Krisz egy csoda csak ne lenne olyan nyávogos, igaz kezd róla leszokni, robur pedig jah mindent kibir.
figyu..
én
?
nélkülem nem nyitják meg a határokat a hétvégén...
én azért megyek ki mikor csak lehet mert feszegetem a határokat
mikor szalival ketten megyünk 70km egy nap ..sohasem panaszkodik a tempóra.. akkor aaszli nekem hazudik..csak mert szeret és barátkozni akar?
zsir.
elárulom.,.csak mert nem akartam ezeket bemártani..de szombaton ezste krisz mondja.. mikor lefeküdt.. hú bakker most érzem hogy azért elfáradtam...(21.10kor)
hosi 2 percel később jött fel...és arra az ember nem emlékezett hogy hosi hol is alaudt..mert a kettő perc elég voilt ahhoz hogy elnyomja a fáradtság ..meg a za két mocskos nagy tányér csilisbab amit lefolytott a az (5cm) vékony szelet kenyérkével
a lassú utazósokat meg egy dologgal tudom magyarázni.. félek a nagyobb sebességektől... ami gyorsabb int egy gyalogos nő a babakocsival..az már nekem sokkkk
persze ha szali megy elöl... és a nyom meg van akkor tudunk piritani..de mikor minden domb után úgy rakom összea nyomvonalat hogy élvezetes(jó szoptatós legyen..te azért tudod miról ebszélek ) akkor csak lassan tudok menni..de majd szubótá.. szombaton mindenki a saját kis tempóját járhatja...
ha hozol egy babakocsis csajt akkor az én tempómba jöhetsz te is
hály.. hát itt vagy csendes teri...a zsÍr feri
arra a kijáróra ahol én kétszer mentem neki.. nem emlékszem...
volt egy hely ahol mindenki aki felment a másodikra (elsőre szétütöttem a felfelébe 3 combvastag fár.. és lelassultam...de kitkaritottam és utáén a huss már fent is voltunk...krisszel..a többiek ott nagyon elfáradtak persze robúr az nem fáradt el..mert az az ember elfáraszthatatlan...
a vége előtt 2mrel meg áltak és onnan..nem lehet feljönni...visszafelé maga volt a gyönyör mert úgy úszot lefelé a motor a sáron mint amikor az embert a kocsmába képentörlik és a pofon az orrból kifolyó zöd turtyin szépen elcsúszik elkenődvén a páciens arszán.
ezsembe jutot... az a hely...
de az a legelejéán volt a nap legelején és ott 2szer is neki futottam és a vége előtt és a vége előtt 1méterrel elvéreztem..pedig olyat ugrott szikláson hogy ihaj.. de onnona mégsem lehetett felmenni a taknyon...ne aggódj ott mindenki csak figyelt...küzdöttek mint disznó a jégen ..én meg agyaltam hogy is kéne tovább merre legyen az arra..volt időm rá ...
de ne aggódj ferikém..neked az elsőre sikerült volna...lent gurultál volna a papi után
van labdám fiam adok, nincs hiszti ezt is spongyoriba mint a gumát, de tudod elöbb utobb lekerülsz a pincébe vas golyoval a lábadra kötve azt rab leszel kutya.
a kettövel kevesebb talán 1 nem ? én labdákat próbáltam zsirak de ká elpazarolnom öket mindennapra, én majd csak versenyen használom majd ahol kell a 100% zsir tip fiam.
én szalajtós vagyok. viktor meg zarándi.
én nem írok regényeket. a gumi jó! de valóban elkalibráltam a labdákat mert én sixday keménységhez raktam a 24 db ot! majd hétvégére kiveszek kettőt mert ennek merevebb az oldalfala! és mégegyszer köszönöm neked ,hogy kaptam tőled egy ajándék gumit!
amúgy kurvára kéne két labdacs, ha van eladó. elfogyott a tartalékom. most elsőket teszek bele kettessével egymás mellé. amúgy az sem rossz.
először ugy volt hogy 100 km lesz sebis! de a benya miatt levitték 80 ra. nem lesz benzinpont eddig úgy néz ki. mindenki magának viszi a kellő mennyiésget. amúgy 80 kilcsit nemigen birnak ki a 2 t k mégha berg is az. szóval nem tudom hogy akarják. majd szólok péntekre sokkal többet megtudok.
te Gabi, akkor a Leffencs irt Viktor ? övé ez a moka duma ?
a gumi hallom nem szerepelt jól fiam, ha tul felfujod szar lesz, mivel maga a sixdays karkaszon van plusz anyag s igy kemenyebb lesz. a lényeg alacsonyabb nyomason kell menni vele s akkor jo lesz.
a tempos menetre igen ezt szeretném töled eltanulni zsir, a tempot az kell most nekem persze csont törés nélkül. a benzin témad nem értem ? nem lesz után tültés ? a versenyen ? illetve hany kilométer ? ha kell en viszek benyát s ha beszopsz adok 10.000 ért literjét ok ? tudod nagy zsicig vagyok.
mivan zsír? élsz még geci? köszi az ajándékot majd kapsz valamit cserébe ! amúgy szombat jóvolt de én is lassúnak itéltem meg. kivéve mikor egy kissebb szakaszon mehettem előre akkor lett némi haladás. rühellek énis nézelődve araszolni. várni meg mégjobban. egyszer krisz mondta hogy tetszett neki a tempós rész . lehet az volt az :) bár akkor se mentünk túl gyorsan csak úgy na.. haladósabban. amúgy krisz. egyszer gyere le egyedül elmék veled egy haladós körre ,ha ez a perverziód. de 6 emberrel nehéz tempót menni . amúgy én imádom mikor ugyanazt a kört amit 6 emberrel 5 óra alatt tesszük meg 2 emberrel lecsavarjuk 2 óra alatt.
amúgy pont erre lesz jó a sebis cselendzs. lehet menni saját tempóban ki mit szeret. csak kéne valami ötlet erre a kibaszott benzinre. állítólag levitték 80 km re és még így is mindenkinek vinnie kell a pluszbenzint a menyiivel többet eszik a motorja! nekem ez úgy kb 4 liter a 12 fölé. de majd megoldom.
Nalunk is került 5 marha akik a szakadó esőbe elindultunk a tegnap,nekem az uj S12 az fogott, és megint én mentem elöl... aztán Cigány barátunk(zenész)a joooshimma gumival beszopatott a jó oldalaknál... sőt meg húztuk is 4-en fel a motorját egy vontatókötéllel...a 4 hetes kimaradástól most izmoslazam van :))
Lettek videók is csak elbarmoltam a szögbeállítást és miután megnéztem, a fejem majd elcsavarodott
figy Leffencs, állitolag a sziklás patak kijáronál te csak másodikra mentél ki fiam.
a feljárokat pedig természetesen megyek megnézm hogyan csináljátok.
nem hivatalosan Dew el voltam s toltunk egy kövéret a Dew területén, hát gec jo hely, DEW Pedig tud, kicsit jobb technikával nagyon ott lenne a szeren.
A hely ahol ti is voltatok Krisz el, az dönörü, ultra zsir feljárok, kövesek meg nem, fekete földesek meg nem, érezni lehetett a hegy csúcsát, fasza mert nem nagyon volt alj növényzett, Dew zsir turát nyomot, nem annyira feszitett meg tempos fáraszto mint a tiétek, de annál nyugodtabb és élvezetesebb, kicsit nyugdijas volt, kellemes pihenös látsot GASGASÁkis tanonca vagyok mert alapjáraton mindehol felmentem. Volt pár feljáro ahova oda pézeltelek volna gec a holdra is felrepültél volna. Sajna hozodot egy bolya velünk ami kicsit visszafogta a tempot, Dew mint mindig csöndes es nagy kopesz fehér arcával derüsen mindig pozitivan mutatta az utat.
Voltak furfangos becsapos kis rövid de annal meredekebb trükkös hisztik ahol kell atudás, szoval oda fogok szokni, kicsit olyan mint a böri de sötétebb.
Volt olyan lejáró sajna nagy kösziklárol kellet a mocikat le ereszteni, sajna kötél nem volt igy olyan 6-7 métert zugtak oldalukon, de ház ez is kell kemény legyen a dolog.
végül 4 körül haza indulodot ne talalkozunk a szervekkel...
ez a rebszol ugy lehet nem bortja ugy ezt a qplung igénybevételt ,mint a molos kutya lengés-csillivilli olaja..
jó.. de igérd meg nem alázol meg csak azért mert sokkal jobbak vagytok...lyaú
krisz tegnap is alakitott.. a siroki mellett balra a feljáróban nem tudni hagyadjára de mikor feljött.. .dzsárvikszossan ált ugrált rajta az első kerék a levegőben.. állat volt..
robi Úr..azaz robúr ott is csúnyán feltolta....elpusztithatatlan..úgyí tolta mit ha muszály volna...
mondta is krisz... é legközelebb állo motorral indulj neki.. úgy is tolod az egész feljáróban
de nem számit.. robur folyamatossan ügyesedik...sárban a zaránd amúgy si vickes... már több racer is kiszopkodta a .....de mélytorokkal...oszt mikor meg race van úgy mennek el mellettem mint ha szembe mennék velük
ilyen ez a kishegy ha shár van...én gyerek koromban egy sárhegyen nőttem fel.. neve seggedi felső tiszapart
szoval. ennyi.
igaz nem voltam szét esve utánatok de az hogy folyamatosan nyomjátok a tempot s nincs mozizás az ultra.
hosi kemény gyerek, Krisz egy csoda csak ne lenne olyan nyávogos, igaz kezd róla leszokni, robur pedig jah mindent kibir.
mesélj már te hogy élted meg ezt a 7végét..
neked is annyira szar volt
nem is jöttök többet ....péntekig
én
?
nélkülem nem nyitják meg a határokat a hétvégén...
én azért megyek ki mikor csak lehet mert feszegetem a határokat
mikor szalival ketten megyünk 70km egy nap ..sohasem panaszkodik a tempóra.. akkor aaszli nekem hazudik..csak mert szeret és barátkozni akar?
zsir.
elárulom.,.csak mert nem akartam ezeket bemártani..de szombaton ezste krisz mondja.. mikor lefeküdt.. hú bakker most érzem hogy azért elfáradtam...(21.10kor)
hosi 2 percel később jött fel...és arra az ember nem emlékezett hogy hosi hol is alaudt..mert a kettő perc elég voilt ahhoz hogy elnyomja a fáradtság
szombat race utána meg levezetjük a fölös energiákat..
persze ha szali megy elöl... és a nyom meg van akkor tudunk piritani..de mikor minden domb után úgy rakom összea nyomvonalat hogy élvezetes(jó szoptatós legyen..te azért tudod miról ebszélek
ha hozol egy babakocsis csajt akkor az én tempómba jöhetsz te is
arra a kijáróra ahol én kétszer mentem neki.. nem emlékszem...
volt egy hely ahol mindenki aki felment a másodikra (elsőre szétütöttem a felfelébe 3 combvastag fár.. és lelassultam...de kitkaritottam és utáén a huss már fent is voltunk...krisszel..a többiek ott nagyon elfáradtak
a vége előtt 2mrel meg áltak és onnan..nem lehet feljönni...visszafelé maga volt a gyönyör mert úgy úszot lefelé a motor a sáron mint amikor az embert a kocsmába képentörlik és a pofon az orrból kifolyó zöd turtyin szépen elcsúszik elkenődvén a páciens arszán.
ezsembe jutot... az a hely...
de az a legelejéán volt a nap legelején és ott 2szer is neki futottam és a vége előtt és a vége előtt 1méterrel elvéreztem..pedig olyat ugrott szikláson hogy ihaj.. de onnona mégsem lehetett felmenni a taknyon...ne aggódj ott mindenki csak figyelt...küzdöttek mint disznó a jégen ..én meg agyaltam hogy is kéne tovább merre legyen az arra..volt időm rá
de ne aggódj ferikém..neked az elsőre sikerült volna...lent gurultál volna a papi után
a kettövel kevesebb talán 1 nem ? én labdákat próbáltam zsirak de ká elpazarolnom öket mindennapra, én majd csak versenyen használom majd ahol kell a 100% zsir tip fiam.
full extra zsir kutya...
én nem írok regényeket. a gumi jó! de valóban elkalibráltam a labdákat mert én sixday keménységhez raktam a 24 db ot! majd hétvégére kiveszek kettőt mert ennek merevebb az oldalfala! és mégegyszer köszönöm neked ,hogy kaptam tőled egy ajándék gumit!
amúgy kurvára kéne két labdacs, ha van eladó. elfogyott a tartalékom. most elsőket teszek bele kettessével egymás mellé. amúgy az sem rossz.
először ugy volt hogy 100 km lesz sebis! de a benya miatt levitték 80 ra. nem lesz benzinpont eddig úgy néz ki. mindenki magának viszi a kellő mennyiésget. amúgy 80 kilcsit nemigen birnak ki a 2 t k mégha berg is az. szóval nem tudom hogy akarják. majd szólok péntekre sokkal többet megtudok.
a gumi hallom nem szerepelt jól fiam, ha tul felfujod szar lesz, mivel maga a sixdays karkaszon van plusz anyag s igy kemenyebb lesz. a lényeg alacsonyabb nyomason kell menni vele s akkor jo lesz.
a tempos menetre igen ezt szeretném töled eltanulni zsir, a tempot az kell most nekem persze csont törés nélkül. a benzin témad nem értem ? nem lesz után tültés ? a versenyen ? illetve hany kilométer ? ha kell en viszek benyát s ha beszopsz adok 10.000 ért literjét ok ? tudod nagy zsicig vagyok.
amúgy pont erre lesz jó a sebis cselendzs. lehet menni saját tempóban ki mit szeret. csak kéne valami ötlet erre a kibaszott benzinre. állítólag levitték 80 km re és még így is mindenkinek vinnie kell a pluszbenzint a menyiivel többet eszik a motorja! nekem ez úgy kb 4 liter a 12 fölé. de majd megoldom.
Lettek videók is csak elbarmoltam a szögbeállítást és miután megnéztem, a fejem majd elcsavarodott
a feljárokat pedig természetesen megyek megnézm hogyan csináljátok.
az igazi az a új siroki Krisz, az mindenhol jo.