Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fent vagy még?
lehet 1 kérdés?
te maki.. ezzel a készlettel te lopni mész baszod... mutasd a tenyeredet dzsigolo fiu..
+Mobil+készpénz!Sose szereltem az erdőbe ha olyan tré volt egyből telefon azt a zsír uj sx et is bebasztam a repcébe ha a faszom kivolt mindennek otthagytam a gecibe szakadt lánccal azt hivtam a felmentést
hály...
bálint .
benne vagy az etnikai bizottságban
hendikeppen javitok előrengedme a gyenegébbet:pontos jelentése...lásd kis legzigonban
http://www.kislexikon.hu/handi...
ezentúl igy lesz...

én leirom az enyémet...
kaja: kolbász... kenyér...van hogy vaj is kerül a szendvixbe.. de az nem jó mert krisz akkor nem kér..csak ha valytalan
nadrág...mader trauzersz 3db illetve szekondhend ottó féel...
mez:lefoslott kettő meg egy zarándol feliratos szpongyoli
gumi:első...mindég örökölt amivel... már nem tudnak motorozni
hátsó: örökölt, de most két egynapos hatnapos gumi
ja várom az etnikai szalibizottság döntését.. kb 300érv múlva meglesz,hogy ....nem

kesztyű mókáskesztyű 600ftvan szürke is meg piros is.. kátélyemsárga az nix
sisak :a fasz tudja de már karton(-kevlár-)dobozos
szemüveg..kutyaszar mert nem volt olcsó enem is használom és mégis tönkre ment a szivacsa.. a sok táskában töltött óra miatt
tudás: teszgó gazdaságtalan illetve lejárt szabadosságú helyes-sírás...
egyedül a motorom ami versenyképes és ez az egy ami miatt irigy lehet rám az összes új motor tulaja legyen az 300...350..450.. vagy 950es ádvencsör...az az esiksz 5 nyuszi öt eigszcély tankal.. 18as kerékkel onli berugókarral szuper hűtővel..amivel már azért felforraltam..de a djáritól jóval tovább birta ..

mi van még?
ja budi-papir.. csak is 22ft per guriga és az is a dörzsölős kartonpair kivitelű legyen.. mert kemény wok

vacsorakaja ha jönnek a nagyok.. mindég csilisbab... most is bevált másnapra elfelejtik az összes bajukat mert csak a hasmenésre emlékeznek ...erejük nem marad..persze hogy a sárban másnap nem haladnak.
Kifelejtettétek a gumiszerelő cuccot és a pumpát..sokszor le kell engedni a gumit vagy felfújni..jó ha van kuplungba való olaj..sokszor segítettem embereken vele...kisfűrész..fémgyurma..és a sisakra ragasztgatott povertape csíkok...tű kiszedni a tüskét..láncspatent szem és hiltiszög láncot szerelni..csavarok hiltiszallag..és csípőfogó kerítést bontani
Dew a gyufa beszivja a nedvességet aztán nem gyullad...mikor kéne
nekem volt egy gyertya a hátiban aztán berozsdált a papir dobozába... naon durván...
soha nem kellett...
nálam őngyujto van ..kettő...

erröl eszembe jutott mikor az amcsik elköltöttek több mint 1 millio dollárt arra hogy csináljanak egy olyan tollat ami a sulytalanságban is működik, kint az ürben...

az oroszok ceruzát vittek...
Na akkor felülről,sisak nemtomén CMS,olcsó de én meg vok vele elégedve 4 éve,könnyű,kapott is,semmi baja.Páncél UFO,kényelmes,nem zavar,max pici pulcsinál.Mez meg gatya ufo,térdvédő szintúgy,meg pólót veszek a mez meg a páncél közé,hidegebbre pilcsi plussz mellény.Csizma.....na az idegtépő.4 év alatt 3ikat fogyasztom,elsőre sidi,másodjára fox,és most ismét,és hullanak és hullanak és hullanak széjjelfele.Fastag zokni,hátizsák,jó sok gyerttya,meg kombinátfogó meg defektspry meg cigi meg benzin.Sört a kocsnmában isszuk:)
Az én energetikai állapotomban mindent össze kell gereblyézni..........

A vasárnapi menet után, hétfőn, kedden rehabilitáción vagyok, szerdán kezdek magamhoz térni.
Utalja ki neki, polgár jenő, a hivatalba....:-) cigánykölcsönbe

http://youtu.be/jR9BPSqFQZE
na hát én a ruháimrol nem mesélek mert olyan szakadtak szegények a sok boltba járástol hogy még egy indiai éhező sem huzná magára...
szagukrol inább nem mesélnék... durva...
sisak most lézer 7-es, olcso , elötte airoh-ok voltak...

az ufos hálos páncélom már annyiszor lett hekkelve hogy kb 5 féléböl van össze tákolva, miután a szegecsek lerohadtak rola rátákoltam egy másik gerincvédőt, mostmár a cipzárja is szétment ugy kell belebujni... tündér tánc verzioval... és vagy 50 db gyorskötöző fogja össze..

csizmám most kettő van Gaerne sg-10, meg egy sg-12, régen elhasználtam 3 pár oxtart, elötte meg alpinestarsok voltak 6-meg 8-as

szeművegem van vagy 7 db felváltva hordom őket, mikor milyen kell átlátszo, dupla plexit stb...
térdvédő a thor, ,az anyaga jo a tépőzárakat kell átvarratni mert azok ratyakok...

szerszámokat kiszedtem a motorbol mert csak rozsdásodtak... hátizsákban van pár életmentő aproság...

kesztyű amit doktor urnak is irtam rmc-böl bűtyök védős b-star olcso és bir annyit mint egy drága neves vászon darab...jah ha nem akartok állandoan oriás tüskéket huzkodni a bütykeitek mellöl akkor nem árt a a védős verzio...

alá öltözet,. elvettem a csajom pár cica gatyáját... és levágtam térd alatt, mivel ő vékony kb ugy nézek ki benne mint Obelix a gall harcos... felül decathlonos futo polo, , télen snowboardos alá öltözet testre tapados thermo hőtartos...
kb ennyit tudok elmondani..kérem kapcsoljaki..
azt kifelejtettem. nálam is van ber grilsz féle tüzcsiholo katonai kütyü. magnéziumrud egy szikráztatóval. volt már romániában, hogy kezdtem szürkületkor leltározni mik vannak nálam ,ha itt rohadnék. ahogy bajba kerül az ember azonnal előjönnek a dolgok mi nincs nála amit hozhatot volna! vagy kirakta.
elég ritkán ..sajnos..
Köszi a megosztást

Abból a felszerelésből ami nekem van, csak a vizes táskát tudom ajánlani. BTwin2+5L es az kiváló a céljának megfelel
A többi ami rajtam van, nem ajánlom senkinek, többet nem venném egyiket sem.

Esőkabát helyett/mellett tudom ajánlani a sima szemeteszsákot, akár ha meg vagy izzadva a hideg ellen is jó, a kezed ugyan nem védi de a tested igen, kicsi, könnyű és hasznos lehet. Természetesen kell rá 3 lyuk

Mindig van nálam tartalék póló hidegebb időben, ha nagyon le vagyok izzadva, megállunk, fázok stb. akkor tudom cserélni.

Nálam van elsősegély cucc is, pár géz, meg ilyen szarok amiket kiszedtem a kocsi elsősegély dobozból, ne kelljen sose, de inkább legyen. Nyáron van nálam kalcium, darázscsípés ellen, hátha allergiás rá valaki.

Az első villámon van egy gyorskötöző, ha meghajlik az első tárcsa, annak segítségével szoktam helyben centírozni. Természetesen minden fontosabb cucchoz van kulcs is, kivéve amikor pont az nincs ami kéne . Tartalék gyertya mindig, valakinek mindig kell. Van nálam defekt javító készlet is, de sose tudom minek, mert gumiszerelő vas sosincs
Amit még érdemes berakni 2Tseknek egy kis olaj, ha kifogysz és 4Ts haverok tudnak adni benyát. Szokott nálam lenni szilikon paszta, de nem mindig, kisebb sérüléseket el lehet vele kenni, de jobb a fémragasztó gyurma.

Ha idegen helyre megyek, mindig van GPS, amit jobb esetben be is kapcsolok trackloggal, ki tudja mit hoz a sors, hol veszek el
Szubjektív probléma, de rakok be lencse lemosó folyadékot+tárolót hogy tudjak helyben szemet "műteni", jártam már úgy, hogy kaptam sarat a szemembe és mehettem haza "vakon" a motorral
Mobil mindig van, bár térerő sok helyen nincs
Amit még tudok javasolni, egy doboz gyufa, sose lehet tudni, mikor hol fagynál meg, ha nem jutsz haza.
sisak 2 db arai vx pro csak hogy ne legyen unalmas. nehéz mint a disznó . olcsó kinai szemét. arainál vettem bécsben arany árban. kb örök élet.
gatya fox second hand by ádám. lassan lerohad de még birja és kb két számmal nagyobb is. de legalább csúnya.
kesztyű vorkwear by munkaruhabolt /3000 ft . orange .
térdvédő thor csuklós 3 csatos elpusztithatalan kényelmes de rohadt büdös nyilván ki kék mosni néha . ugy kaptam ákihavertól mert vett egy asterixet.
csimma gaerne s12 a legjobb kuzmám előtte tec 8 . ja az van egy még tarcsiba de nem hordom. gaerne kényelmes és kibaszottjól birja .
protektorgatya jégkorongos bauer mindenhol véd kevlárbetétes . intersportba vettem 15 ért! 100x jobb mint ezek a vacak 20 ezres kis kutyaszarok. még avesémet is védi.
mellvért ufo . nem rossz de volt már jobbis.
könyökvédő bauer kevlárbetétes icehoki kibaszott jól tart véd és kényelmes ajánlom mindenkinek a hokis cucokat fele anyiért csúcsminőség! van mellpáncélom is de tul meleg amugy nagyon kényelmes! azis bauer.
zokni. amit ad a szekrény. két napig jó aztán halálos.
térdvédő alá huzok egy levágott fejü zoknit ne csipkedje a térdemet.
szerszám. ami kel amotoromhoz ismerem mint a tenyerem. felesleges kacatot nem hordok. gázbovden, benzincső, kis szerszámos, 2 db gyertya , tartalék olaj benyához kis fiolában . fék kuplung váltókar. bent alégszürőházban. devcon usa epoxigyurma. hátizsákban szárazkesztyü meg egy vékony teknikai pólo.
kb ennyi.
meg gyümölcsös sört!Az erdő mélyén!
egyszer régebben raktam fel egy galériát egy csomo motorral kapcsolatos okosságrol, aztán jöttek a buták és kérdezték a hülyeséget....

kicsit már belefáradtam az ilyesmibe..lehet a korral jár...
szivesen belépnék abba az etikai bizottságba...
basszus te még az italra meg a kajára is igy figyelsz..? nem semmi...

én sima vizet iszom , néha eszem egy almát, jahh és csokit....
zsír. továbbítani fogom az engedély kérelmét az etikai bizottságnak! felülvizsgálják viktor gumiigényét vajon megérdemli e avagy sem. kicsit lassan dolgoznak a hivatalban és elég szigorúak is! addig a kérelem be lesz zárva egy dossziéban és betesszük az iktatóba egy pincébe. amint van eredmény és nekem szólnak . én is szólni fogok neked ,hogy utald ki neki a gumit vagy ne utald. addig meg majd lesz valami. reméljük nem őrül bele. hátha addig javít a hendikepjén is .
doktor ur.. ez egy tényleg épitő hozzászolás...

kezdünk forumosodni....a sok titok olvaso meg nem győz jegyzetelni...
Köszönöm, most már láttam
Kár hogy ez is régi fajta, de a berúgókarra azért rákérdeztem.
ez egy igen jól sikerült kép, de mivel csinált ilyen szélesvásznú fotót
Srácok!

A gumis tapasztalatok után érdemes lenne leírni a felszerelésről írt tapasztalatokat is. Mint lényeges elemeket-számunkra. Okulni egymás vásárlásaiból , és haladni a jobb minőség és a biztonság irányába.

A magam részéről:

Sisak: Airoh stelt senior - 950 grammjával verhetetlen, könnyű, erős, kényelmes, a párnákat könnyű ki és betenni. Szép, csinos, karcsú, dekoratív, az ára is tükrözi. A korábbi lazer sisakom után maga a mennyország. Nem mindegy, hogy egész nap mi terheli a fejedet. auner győr akciós portéka. Imádom.

Csizma: sidi flexforce. Életem első csizmája, így nem tudom mihez mérni. Nekem kifogástalan, egész nap lehet benne endurózni, szükség esetén hegyet mászni, gyalogolni, a csuklós boka sokat segít. Egyetlen negatívum, a levételnél elállítódhat a csatok szorítása, ezért felvételnél utána kell állítani a szorosságon. Nem minden esetben, és max fél perc. akciós motorline kb 5 éve.

kesztyű: pro grip, sokat kibírt (magamhoz képest:-) ajánlom.

Protektor: ufo protektoring: pár év után a háló szétszakadt a mez nélküli motorozástól, de egy kabát-szabó pár ezer ft-ért átvarrta a protektorokat egy konfekció dzseki bélésére, ami erősebb, azóta nincs vele baj. Nyáron meleg volt, ezért a protektoron lévő lyukak alatt a polifoam szivacsokat is átlyukasztottam, így légáteresztővé vállt. A hátrészre kb 1 cm vastag és széles polifoam rudakat ragasztattam keresztben, így csak ezeken érintkezik a hátammal a a szivacsozás, így a levegő áramlik alatta. Ezekkel a háztáji átalakításokkal (max 1 óra) a szellőzése kifogástalan lett, megszűnt a korábbi nyári hűguta ízzadással érzés. Ahogy van egy kis sebesség hűti a pilótát a menetszél. Ezen túlmenően a műanyag elemeket gyorskötözővel állítottam méretre, meg a helyükre.

Aláöltöző: egy lidl-es bringás poliészter póló, jobb mint a normál pamut, mert elvezeti a nedvességet.

Mez, nadrág: jelenleg troy lee designs, de csak hogy szép legyek, hamár gyors és ügyes nem. Amúgy ebben a legjobb az one industries defcon szettje volt magasan a legjobb, amivel találkoztam. Anyagminőség, kivitelezés, szabás-varrás, kényelem tekintetében.

Szerszám: gerber diesel multifogó, kombinált fogó, kulcsok, csavarhúzó, fűrész, olló, kés, reszelő és társai. -ebay ajánlom. +1 vonatókötél.

ivózsák: militarty bolt 2,5 literes, strpabíró, erős, jól tisztítható, nagyságrendekkel komolyabb, mint az 1500.-Ft os tescos.

dzseki: mivel én a hegyen mindig ízzadok, egy munkavédelmis esőkabátot viszek, erős, könnyű, kis helyet foglal, és csak 2000.-ft.

szemnűveg: pro-grip, de az erdőbe felváltom egy munkavédelmisre: nincs holttér, van levegő, könnyű, golyóálló, olcsó, nem zavar, mintha rajtam sem lenne.

térdvédő: korábban ufó, de a mostani acerbis impact evo sokkal jobb, szerintem az egyik legjobb. motorline.

ital: isosource 50% +víz 50% keveréke, így megvan az elveszett energia és a folyadék+vitaminok pótlása is.

Kaja: zabszelet gyúrós boltból.