Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah az kell, licensz s ahhoz vizsgálat, vagy kérsz a magyar mamstol napi licenszt es rajt engedélyt. hivd Zolyomi Andreátö segit. hogy mennyi
jo morgent ..
Persze a FIM-es az 14 mert az a szabvány s van nem FIM-es az 17, ugy lehet kérni.
majd dokumentáljuk.
Te Feri!
Erről a 20-i versenyről mit is tudsz pontosan?
A lényeg hogy elvileg nincs nevezési díj. Napi licensz illetve orvosi vizsgálati díj van?
Jó reggelt mindenkinek
Az újrafutózott gumi pontosabban 14mm-re nőtt,nem kötekedésképpen csak a pontosítás végett
nem szakadnak, alatta a régi erös nagyon, ajd rakunk fel szétkoptatotatt, teszteltük aszfalton s zsir.
persze garancia nincs azt mondták mert ha valaki kövön le gyalázza idota modon akkor nincs mit csinálni...
Hahó

mondjuk ha tényleg nem szakadnak a bütykök,meg normális alapra lett futózva,akkor nem rossz az ára...
jah arányaiban, 1 vagy 2 mm azt nem mértem.
itt a hátsó képe !

Fiuk Gasgas Akos árul újra futózott metzeler sixdays gumikat
elsőt s hátsót, különbség a gyári sixdays hez képest hogy 14mm bütykök helyett 17mm-sek a bütykök.
tapasztalatok: nem kopik annyira mint a sixydays más szóval tartósabb, jó a tapadása kicsit erősebb a gumi szerkezete s sárban dzsuvában első osztály.
Köveken s nyálon is jól tapad mint minden 6days.
aki eddig ment vele dicsérte pl. Viktor (tuzolto). én magam.
élérhetőségek és ár: 14.000 Ft - tel: +36 70 5849636
Az első bütykök is magasabbak?
Köszönjük az infót.
Fiuk GASGAS-Aki árul újra futózott metzeler sixdays gumikat
elsőt s hátsót, különbség a gyári sixdays hez képest hogy 14mm bütykök helyett 17mm-sek a bütykök.
tapasztalatok: nem kopik annyira mint a sixydays más szóval tartósabb, jó a tapadása kicsit erősebb a gumi szerkezete s sárban dzsuvában első osztály.
Köveken s nyálon is jól tapad mint minden 6days.
aki eddig ment vele dicsérte pl. szalajtos. én magam, kérdeztétek ki.
élérhetőségek és ár: 14.000 Ft - tel: +36 70 5849636
Én használom már év eleje óta, eddig nem volt rá panasz.
Igaz, hogy kismotoron nem kell sokat qplungolni se a folyatós feljárókban se a kövesebb patakokban, se zikzakban...
Kuplungot cseréltem már, de a mozgatásával sose volt gondom.
bakker ..ez lehet...lyaú lesz
hidraulika és fékrendszerekhez.. ami azt jelenti birja a hőt is anélkül hogy széthígulna.. mai jó
na ze valami jófajta lehet ..ásványi olaj alapú... hát az lehet akko félszinti is
de erős az bizti
jo estét hapsikák..mia pálya..

látom megy az osztás.. hajrá. hajrá, Viktor csipázza, egyenesen igényli...
haver most égete le a repsol-al a kuplungját. ott voltam amikor szétment.
mondtam neki repsol olcso de kuka a kuplung.
holnapután veszek valami rendes olajat a qplungba... oszt nem lesz ilyne hogyha felforr akkor behal...amúgy ezzel nem halt be csak gyanúsan van benne kis légbuborék és mikor ... egysszrer volt ilyne a két nap alatt egyszer 1 percre..
ferensz...
hát ha csodaszép fiu.. ráér.. elmegyünk...az a baj hogy akkor eladod a gépet ..mert azt fogod látni hogy egy ezer éves ktm is megcsinálja a bergedet..elörröl háturról.. leállitott motorral is
a za köszáli heg meg .. hát a zoró az amit itt a seggediek a legjobban tudnak.. az hogy húzzuk a gázt az megy még a hűlyének is..de itt segged környékén mikor kimegyünk a szikléás feljáróhoz..ami 170kmes extrém szikla-ösvény
te ne dumálj gyere csak fel, a csodaszép fiuval de hozzal magaddal valami rendes muszaki allapotban(kuplung) lévö mocit nehogy besirjál hogy nem megy.
majd amikor high fosásod lesz a gyökeres feljáron, ahol persze nincs tempo fiam. nyakadban a kormány s elmegyünk melleted te pedig ide oda dobálod majd a vasat es orditozol hogy a kv-nénikéjét... a recsegö ricsogo kuplungodnak waz..

hehe
haver a csoda olcso repsol-al most fustolte le a kuplungját.
a repsol nekem is meg egy regi gixxer 1000 K3 (2003) le égete a kuplungját 1000 km alatt. szolval ne használjátok valami szar adalék lehet benne.
jah hogy most 7végén lenne ez a versenyke...az nagy szopás,mert nem tudok menni...azt hittem jövő7vége...kurva ég,de jól hangzana,mint egy fórum találkozó! bvazzz