Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor még piskóták voltunk...
nekem a régicsótány 380as volt.. hogy az hányszor ment szét a berugó rendszere..vagy 5ször..
sok helyre elvitt azért...a mázsvél év alatt
még bociékkal is..meg pampival

http://www.youtube.com/watch?N...
Vik,
zsir nincs hiszti, vidi, kösz azért.

Sértödös, most mit csinál 150 átvette és epiti fel ? darabokbóól.
ultra fasza ez ott van VP nem ?
figyu..már letöröltem..
de hidd el ...nem is volt dÚrwa . . . . .

elvitt a kátai feljáróhoz..bevágom neked...illetvi idelya fhórumba
http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
Ronis,

bárhova akarsz menni vendégem vagy mig velem jösz.
erdélybe ha van idöd csak a nevezést kell fizetned a többiben vendégem vagy javaslom a may 10-dikei EnduroPanorámát (Déva)
az életed próbája.
http://www.facebook.com/events...
Sértödös,
Ronis nál s Dewnél is van már futozot guma, nem sokára kiderül ki a hálátlan, s a hisztis s jo e vagy nem az olcso guma.
s le is irhatnal végre egy rendes jellemzést az ajandek gumirol, holl lattad a gyengeit erossegeit, hany menet van benne, esetleg lefényképezhetnéd...
vagy benyeled a hisztid...

Zari,
ted már fel a hálátlan sértödos anyázásos videojat teljes mértékben a kedvemért ok ? nem lesz harag, söt részemről élvezett látni valaki igazi énjét... barátságának alkonyát....
Vik,

szed össze a sértödöttet, otto-ékat, villi-t s gyertek fel egyszer ide VP-re Ronis vezetésével nyomhatnánk egy kövéret.
állitolag a tizedét sem láttam a dolognak.
én amint tudok megyek megint.
Ronis, na ne bax
akkor is Zorival defektet kaptal ? pont mint most velem
vagy viktornak elmeslted a beragadt ragasztot ? nem értem
lehet kétszer megismetlodot a ragaszto hiszti.
az VP könyék ultra zsir.
ROnis területe az a kis pálya az nagyon komoly irigylésre méltó.
ez a bolond egy nagyon durva kis dombot egy also utrol nagy ivekbe felfele körbe körbe bemotorozik bemelegitésnek de nehogy azt higyétek sima B feljárok A+ feljárok s ez a bolon mar hogy ne legyen könnyü a vége fele maikro nincs lendulet kerezstbe bevág fa akadályokat 50-60 centiseket. se megint ragyorsit s megint fa akadaly.
A váju hires wellness detto de nam csak kereszbe rak be nagy fákat hanem hoszban is vékonyat ami elvezeti az elso kereket a hatsotol, s egy bol el akadsz vagy szajra esel.
Ronis, 2 kuplungolással átrepél ezeken az akadályokon.
nagyon durva jo hely.
minden volt bánya komoly enduro pályával, saját hegye kávélefőzős köves a+ feéjárokkal. igazán azt mondom ilyen szuper pályával ne mcsoda Ronis igy tud motorozni.
Fiuk ez a öreg roka csöndes szerény de nagyon tud, zsigerből tolja.
minden tud. s nem akárhogy, nem is beszélve e forum egyik örzője...
minden tiszteletem a tiéd Ronis.... huh ez már nagyon nyálas mi...
mocija is csodásan van összerakva... kis gasgas...
ROnis maga is erdekes olyan mint egy vastag tölgyfa, határozott, érdekes volt kezet fogni vele szemébe nézni mivel csak a forumból ismertem s kiváncsi voltam kivel lesz szerencsém gurulni, remélem hosszu jó motoros viszonyunk lesz. hajra ROnis - alias Jarvis.
Iylen motoros területtel én Jarvis helyében rettegnék.
lyágyszint
hova?
kivel?
ki is vagy?
Szép estét

riki küld már el az új számodat....
irtam viberen...csak a jövö vasarnap jó mocizni
Én mennék
Zavaros ügyek ezek szilágyi úr kérem! De fejezzük is be,mert jön a moderátor,aztán megint le leszünk baszarintva!
kéremkapcsójjaki ...
Estét.
Visszaolvasgattam,leszűrtem a lényeget,sok hozzáfűznivalóm nincs!
Vagy ahogy szoktam mondani: Az ügyről többet elmondani nem tudok!
mehetek én is.. mert nekem úgy is kell menni minimum 350km (oda vissza.).. csak mond hogy gyere és vezetlek két napig a sárban
de ha jönne valamelyik titokolvasó akkor egy nap is jó lehet..
főleg az a vp környéke meg ilonkai rész azok tetszettek....ahol nyáRONIS voltunk veled
most sárban a bakonyi takonyban..na az szimpi volna..mert ittt jó ha holnap is épp nem lesz phÓr
Szerintem elment előre azt mire odaértetek,megette az összes fornettit
nem haragszom rád... csak multkor kicsit sokat kevertél, de tudod ezt te is nagyon jol... ez a nagy hibád....

amugy szeretlek te gyagyás, de semmi buzulás... tök jokat motoroztam veled mindig... mentünk folyamatosan , isten király helyeken csucs jo volt...

majd lessz rá keret elmegyek arra felé megint...
estét..
hály..bélá.

na olvasom a ferensz féle beszámolót..
jo
örülök hogy jó helyekre eljutottál..megint.. jó vezetővel ... mindég jó menni...
a velnesz be mi is voltunk.. de csak egy dologra emlékszem.. a végén a lukas belsőt ott mutatta meg hogy kell megjavitani úgy hogy nem szedem ki a kereket.. az elsőt...
aztán meg én tanitottam meg arra ha nincs nála gumiragasztó akkor lukas gumival kell mennie ..de mivel nálam volt.. 10 perc múlva az ő defektje is megszerelődött
és vágattunk tovább...
jó kis nap volt csak besirt hogy besirtam hogy nem 8kor vigyen már vissza a családhoz hanem hamarabb
akkor fogtunk egy halőrt is...akit bevitt mélyer aztán mikor már nem tudot jönni...
de azt mondt a ronis..ez nem románia úgy hogy nyugottan otthagyhatjuk..hát ha ő mondja nem aggódok az ember miatt...

a kispálya jó...jó sziklás okos.. mikor ot voltam egy éve akkor is voltak benen fasz a fák de ha azóta még javitpotta biztos nagyon jó lett... kár hogy haragszik rám..különben vezethetett volna idén is
Elküldtem facen
Brutál Bálinnyó aliasz BB , mert erre csak így nevezik, hozta a formáját. Remélem. Nagyon régen, egyszer őskün találkoztunk a fornettis pékség tulajaival és kérték, hogy vigyük el motorolozni. Bálinyó ment elöl. Szerintetek mi volt?
bármiáRONISfeljutokacsúcsra:-)
Dew! Valahol a neten told már át a teli számodat légyszi,mert az enyém is változott
csak magasfordulatszámon üzemeltetek terepmotorkerékpárt erdőbe

persze lehet ....most gyógyulok pont megfelé....