viccelsz nem csoda ugy show mint Ronis igy tudnak motorozni,
a kornyek ugy tele van zsir területekkel, egszen jarvis-os mig gyor enduro cross területtekkel, meg olyan patakos reszek hogy bexarsz.
ugy megy a nedves fákon a zerge (ronis) kettesben rákuplungol a fákra s átrepül a 60 centis nyálas fákon, bexaras, majd le fogom videjozni.
örvendek, nagy buli volt tegnap, azért azon a köes megfözös feljáron célal tudod ahol fütészeltél, céllal akartál megszivatni mi....
de nekem az a erőségem....
milyen volt az alapjaratos.... stilus...
az erdős rész is ultra fasza volt, volt kanyar balos elég szük már kicsit ki voltam ozt első fékkel érkeztem be, már a hátsot elfelejtettem használni ugy lement az eleje... hu huuuu.
hossszu erös és terhes volt a nap. 1 perc pihenés nem volt.
ugy korbe tekertünk egy sziklás köves hegyet hogy bazzz.
Vannak itt emberek akik szerények,nem úgy mint én Idővel majd megtapasztalod A teremkrosszon meg majd ne felejtsd el jobb oldalt van a gáz,azt nem tolni,húzni kell
képeket nem engedet 51 zona modjára védi a területett
8 pecsétes, csak egy első defekt szögelésre álltunk meg....
olyan volt mint a devai verseny toltuk toltuk s toltuk....
nem volt semmi...
Show nem votl szar menet.. gec...
szar végig aszfal ! , kb 500m a közértig s vissza de teli gázon.
kis szatyrok voltak fel függesztve a kát kormány csutkára addig is szorakozásnak roman testviiireimk zenéje: http://youtu.be/z6RVGis_wZk
köszönöm a linket és zozinak a választ! igen érdekel. mondjuk a linken levő szajré teljesen jó lenne . (ha nem hibás) akkor már csak a kábelkorbács kéne hozzá. de hogy kerül be?
hát nem tudom leírhatom e de voltam Ronis-nál akinek nevét is tudom honnan kapta a forumon. sok sok titok került a zsákomba de egyett elmondok.
ez a Ronis nem kutya de lehet mégis s ezen túl.....
lememerjem írni....
hát én a forum nevét átirnám Jarvis-a...
baszus ez a ember szerény csondes és ugy motorozik mint akiben van minimum 20év motorozás, csak elindultunk s a motort ugy tereli mintha jarvis menne elöttem, szepen kiralja amotorot kanyarba ahogy kell, kuplungal gázzal kanyarodik, csoda.
Hát a területe az a kis pályácska amiről beszélnek....
nem is tudom..... brutál.
van neki olyan mennyiségben s olyan sok fajtában edzésre kialakitott s természetes hardenduro területe, beszartok.
ami meglepet nem meszze a házától oyan koves feljárok, hogy töbsör is lefözheted a kávét, van olyan több kialakitot köves nagyon meredek feljáró amibe a perverz bele rakot az utolsó 2 méterbe ahol már nincs lenduleted olyan 60 centi magas s mint mondtam feljároban szar tapadással egy fa rakást amit át kell ugratni. Szoval perverz a pali.
FÉlek itt leírni mindent, lehet jegyet kellene szednem, de lehet Ronis fog megbüntetni elmondom titktait... abba is hagyom... de még lenne egy pár oldal... megvárom Jarvis jóváhagyását.... jah előtérbe rakom a Wellnest--- huhh.... végig ált a cerka.
kondi kondi kondi
meg területek.... heygekben minden fajta... paradicsom a hely...
a kornyek ugy tele van zsir területekkel, egszen jarvis-os mig gyor enduro cross területtekkel, meg olyan patakos reszek hogy bexarsz.
ugy megy a nedves fákon a zerge (ronis) kettesben rákuplungol a fákra s átrepül a 60 centis nyálas fákon, bexaras, majd le fogom videjozni.
örvendek, nagy buli volt tegnap, azért azon a köes megfözös feljáron célal tudod ahol fütészeltél, céllal akartál megszivatni mi....
de nekem az a erőségem....
milyen volt az alapjaratos.... stilus...
az erdős rész is ultra fasza volt, volt kanyar balos elég szük már kicsit ki voltam ozt első fékkel érkeztem be, már a hátsot elfelejtettem használni ugy lement az eleje... hu huuuu.
hossszu erös és terhes volt a nap. 1 perc pihenés nem volt.
ugy korbe tekertünk egy sziklás köves hegyet hogy bazzz.
zoozee pont dumáltuk zsirferivel elmennénk hozzád motorzani...ilyen kiscsoportos hétközbeni... ha még motorozol, terepmotorkerékpárral...
persze irhatsz amit akarsz, csak engem ne fényezz, kistérségi endurost, mert még megfekszi a gyomromat...
ilyen őserő van benne hasonlo mint viktorban...
akkor irhatok vagy nem...
felő majd sokan rád másznak.. nem...
amugy itt hagytad a sapkádat...majdnem azt hittem karácsony van, és hozta a télapu.
8 pecsétes, csak egy első defekt szögelésre álltunk meg....
olyan volt mint a devai verseny toltuk toltuk s toltuk....
nem volt semmi...
Show nem votl szar menet.. gec...
kis szatyrok voltak fel függesztve a kát kormány csutkára addig is szorakozásnak roman testviiireimk zenéje:
http://youtu.be/z6RVGis_wZk
Örülök, hogy jót motoroztatok!
Ezek szerint a kispálya volt terítéken.
afrikaiak elöl 1-2-3
http://bcove.me/2tqysk0y
ez a Ronis nem kutya de lehet mégis s ezen túl.....
lememerjem írni....
hát én a forum nevét átirnám Jarvis-a...
baszus ez a ember szerény csondes és ugy motorozik mint akiben van minimum 20év motorozás, csak elindultunk s a motort ugy tereli mintha jarvis menne elöttem, szepen kiralja amotorot kanyarba ahogy kell, kuplungal gázzal kanyarodik, csoda.
Hát a területe az a kis pályácska amiről beszélnek....
nem is tudom..... brutál.
van neki olyan mennyiségben s olyan sok fajtában edzésre kialakitott s természetes hardenduro területe, beszartok.
ami meglepet nem meszze a házától oyan koves feljárok, hogy töbsör is lefözheted a kávét, van olyan több kialakitot köves nagyon meredek feljáró amibe a perverz bele rakot az utolsó 2 méterbe ahol már nincs lenduleted olyan 60 centi magas s mint mondtam feljároban szar tapadással egy fa rakást amit át kell ugratni. Szoval perverz a pali.
FÉlek itt leírni mindent, lehet jegyet kellene szednem, de lehet Ronis fog megbüntetni elmondom titktait... abba is hagyom... de még lenne egy pár oldal... megvárom Jarvis jóváhagyását.... jah előtérbe rakom a Wellnest--- huhh.... végig ált a cerka.