Hááát Mesterem,én azt szűrtem le most itt a leírásodból,hogy számodra az a jó menet, ha véletlen megszopatnak ,akkor vissza is tudd szopatni.Tehát a "Magyar Enduro"neked erre nem jó,me ott csak szopatnak Ejjjj,ejjjjj ezt nem kellett volna lehet így leírnod
Egy versenyen az indul aki akar,ha a szabályok engedik.Már pedig szabályzat szerint van,vagy kéne,hogy legyen a verseny megrendezve.
Szeretem,ha a saját felindultságából kiindúlva szid valaki valakiket,akik "lehetőséget"biztosítanak egy esemény megrendezésére,nem kihagyva azt,hogy sokakat uszítanak ugyanerre, akik mennek a másik után,mint Bélám szamara persze a háttérről fogalmuk nincs,csak mennek egy haver vagy nagy hang után .Szidva mindenkit.
Szeretem mikor valaki már csak úgy jó egy versenyen ha "csal"!Igen,csal.Pályát vág le,bíró emelget szalagot stb.Ez is fasza,de sajnos működik!
Ezek ellenőrzésére is kellene egy brigád,de ugye nincs
Sok mindent szeretek én még,de nem tisztem,hogy foglalkozzak vele,így leszarom,me a szabályokat nem én hozom,hanem max követem,vagy nem .
Egy szónak is ezer a vége,me lehet kifordítgatni mindent,de én aszondom úgysem lesz változás!Nem azért,mert nem lehet.
A pálya meg egy kijelölt helyszín amelyet a nevezőnek időre teljesíteni-e kell vagy kellene.
Mindenki azért megy el egy versenyre,hogy eredményt érjen el,megméresse magát stb.Aki azt mondja csak a motorozás szeretetéért,meg,hogy jól érezze magát megy az hazudik.Miért?Mert nem nyávogna a nevezési díjért,hanem elmenne máshova ingyenesre,vagy napi pízes pályára Írhatnám még,de má elszállt az agyam,így gondolkozni sem tudok .
Azt tudom,mi jövőre is megpróbálunk a legjobbak lenni, minden körülmények között.Remélem sikerül is.
Ha ilyen alapdolgok rendbe vannak téve egy emberke agyában,és nem mással vagy máséval foglalkozik akkor lehet erdményesen menni.Meee ugye egy benevezett versenyzőőő azért nevez,hogy végigmenjen az adott ismétlem adott napon és pályán versenytempóban.
Azt,hogy ki hanyadik lesz a végén azt meg sok sok minden befolyásolja,mert a verseny a leintésig tart!
Nem személyeskedésnek kell venni,mert nem csak arra vonatkozik aki magára veszi,hanem sajnos ez így van.
Könnyűűű utólag okosnak lenni,deeee lehet
te s enduro... gasgas ktm mid van vagy hayaval a feljarokon,
multko kijot egy 1000 gixer-el egy sraca banyaba, ozt majdnem megugratot egy 1 méteres szint kulombséget, neztem enduros gépel is orros de azzal a nagy vassal.... gondoltam villa villa nyakkk.. ozt a srac satu fek es elfektette de semmi baj nem lett fel ált s ment továbbb.
tegnap már "téliesítettük" a motorokat.vagyis a hayabujából kivettük az akksit,a többi mocc akksija csepptöltőn van.most is már igencsak fagy reggelente,ma is hófehét volt minden
hát az tényleg nem jó
most én is szenvedek egész éjjel-nappal már hétfő óta becsípődött a derekam és ez iszonyú szar most már valamivel jobb,ma már ebéd is lesz,nem csak fekvés van
tudom....nem vagyok már olyan fiatal,állva már ne szexeljek megkapom én ezt most mindenkitől
simán megérzek bármit...ami sokszor nem jo.. hogy pl fél éjszaka csak forgolodom mert nem tudok melyik oldalamra fordulva aludni annyira fáj a vállam...
pont ezért ha marad igy az enduro szabályzat részemről
s sok más ember részéről nem lesz menet az ilyen mezön szallagok közti futkorászás meg ugrálgatás...
van ennél jobb elfogllatásg veszélytelenebb... s érdemesebb
itt egy kép
vagy az erdélyi versenyek ahol nincs szallagok közti hiszti s nincs krosz pálya, ott is a croccos-ok az egyenes szakaszokon meg elöznek a szopoban pedig lehagyom, volt olyan csoka aki annyiszor aláztam meg alapjáraton a szopos feljárokon, h a végén már nem mert meg előzni mert tudta integetek neki lassan alapjáraton ahogy fetreng a feljáron.
Patyi ismeri a területet
http://youtu.be/8_eRhgl8ArQ
jöhetsz , alig várom
csak a sok ölelésbe vigyázz a karjaidra
Egy versenyen az indul aki akar,ha a szabályok engedik.Már pedig szabályzat szerint van,vagy kéne,hogy legyen a verseny megrendezve.
Szeretem,ha a saját felindultságából kiindúlva szid valaki valakiket,akik "lehetőséget"biztosítanak egy esemény megrendezésére,nem kihagyva azt,hogy sokakat uszítanak ugyanerre, akik mennek a másik után,mint Bélám szamara persze a háttérről fogalmuk nincs,csak mennek egy haver vagy nagy hang után
Szeretem mikor valaki már csak úgy jó egy versenyen ha "csal"!Igen,csal.Pályát vág le,bíró emelget szalagot stb.Ez is fasza,de sajnos működik!
Ezek ellenőrzésére is kellene egy brigád,de ugye nincs
Sok mindent szeretek én még,de nem tisztem,hogy foglalkozzak vele,így leszarom,me a szabályokat nem én hozom,hanem max követem,vagy nem
Egy szónak is ezer a vége,me lehet kifordítgatni mindent,de én aszondom úgysem lesz változás!Nem azért,mert nem lehet.
A pálya meg egy kijelölt helyszín amelyet a nevezőnek időre teljesíteni-e kell vagy kellene.
Mindenki azért megy el egy versenyre,hogy eredményt érjen el,megméresse magát stb.Aki azt mondja csak a motorozás szeretetéért,meg,hogy jól érezze magát megy az hazudik.Miért?Mert nem nyávogna a nevezési díjért,hanem elmenne máshova ingyenesre,vagy napi pízes pályára
Azt tudom,mi jövőre is megpróbálunk a legjobbak lenni, minden körülmények között.Remélem sikerül is.
Ha ilyen alapdolgok rendbe vannak téve egy emberke agyában,és nem mással vagy máséval foglalkozik akkor lehet erdményesen menni.Meee ugye egy benevezett versenyzőőő azért nevez,hogy végigmenjen az adott ismétlem adott napon és pályán versenytempóban.
Azt,hogy ki hanyadik lesz a végén azt meg sok sok minden befolyásolja,mert a verseny a leintésig tart!
Nem személyeskedésnek kell venni,mert nem csak arra vonatkozik aki magára veszi,hanem sajnos ez így van.
Könnyűűű utólag okosnak lenni,deeee lehet
virtuálisan oda bujok hozzád kis szeretetért....
most a lányok betegek , én már jól vagyok
meg gyógyultál már ?
multko kijot egy 1000 gixer-el egy sraca banyaba, ozt majdnem megugratot egy 1 méteres szint kulombséget, neztem enduros gépel is orros de azzal a nagy vassal.... gondoltam villa villa nyakkk.. ozt a srac satu fek es elfektette de semmi baj nem lett fel ált s ment továbbb.
most én is szenvedek egész éjjel-nappal már hétfő óta
tudom....nem vagyok már olyan fiatal,állva már ne szexeljek
s sok más ember részéről nem lesz menet az ilyen mezön szallagok közti futkorászás meg ugrálgatás...
van ennél jobb elfogllatásg veszélytelenebb... s érdemesebb
itt egy kép
vagy az erdélyi versenyek ahol nincs szallagok közti hiszti s nincs krosz pálya, ott is a croccos-ok az egyenes szakaszokon meg elöznek a szopoban pedig lehagyom, volt olyan csoka aki annyiszor aláztam meg alapjáraton a szopos feljárokon, h a végén már nem mert meg előzni mert tudta integetek neki lassan alapjáraton ahogy fetreng a feljáron.