Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom mindegy mi van neked a gépeden, te még egy ultra kemény cross gumival is feljösz.
ott a kendád az csoda azzal mit muvelsz.
mit muvelnél egy jo gumival....
ne haragudj feca..de neked ez a szali ez egyszerűen többet jelent
holi szerelemnél..ic lyor lályf

de ne bánkódjatook... a riga miatt...
dzs dzs elad annyit amennyit kell..
viszont ferensztezswír..nem értelek.. ha a gumi jó és még a haverod is és bizniece is meg jóárú is..meg akkora a bütyke mint egy pirelli skorpinyónak..te mért nem jársz azzal

ja nem én kérdeztem...hanem
hanem valaki más
öcsém sértödés te buta vagy !
nézd miket irsz... te teljesen kivagy
olvas vissza , nézd meg nem e véres a bugyid.
át operáltad magad... nem is értem...
vik
lehet tévedtem te sokkal pontosabb s precizebb tesztelő lettél volna mint a hisztis. majd megkereslek személyesen s beszélünk.
arnayfogo azt mondta hisztisnek vannak ilyen idoszakai...
én élvezem... valaki hogy lépdes at árokba... he he
én ott akkor megmondtam kisborkának az autója mellett a tapasztalatom. ezt kérdezd csak meg bártan tuti emlékszik rá. amikor kátaival mentünk 4 en aznap. akkor tettem fel a gumit. amúgy ne gondold már ,hogy ezt a fórumot az egész világon olvassák te balga szamár. és nem akartam megbántani vele bár már akkor beláttam ,hogy rosszul esett neki amit mondtam. mégsem sértődött meg úgy mint te
Túl a baráccságon:-)
egyik haver megoldott...nem keverte a benzinbe az olajat .
de azóta már megent keveri. ..és jó is
nem öreg de hitelt is felveszek arra valaki lelkét megvegyem 100e Ft-böl
s arcon röhögjem,
azok után amiket eggyüt átéltünk azzal a hülyével...
szegény... szégyen gyalázat...
bakker..
akkora a hiszti hogy el sem hiszem..hagyátok itt a fórumot mint múltkor szali meg én..most ferensz tezsvír meg szali állyá fel az asztaltó . . .

hát mit nem hisztiztek itt ösze...
a gg áki meg a borka...nem értem...
nekem eská nem is szólt hogy hisztiznek pedig beszéltem velel .. keddddden...

inkább szólj ákinak hog szedje ösez magát és vigyete ka ledobom az 525sxet felfeléhez ...most
azt még riga gumival is megcsinálom mire felnéznétek a tetejéig
Fizunap vót Feca?
oké, küld számlaszámod kilora megveszlek te .... belépsz a kutyák táborba

ez lesz a legjobban elköltött szaros 100.000 forintom.
röhögve kifizetlek... olcso jani ----

kuld csak a számlaszámod... he he... kiröhöglek...
nekem ha most lenne 380 2T új en használnám,
en mentem cr 500-al az brutál. az a gép.
aszongyák a kawa 500 még durvább mert van powaja.
én mondom fel viragzik a 2T megint.
csak oljak meg az olajzást indirekt nem a benzinen keresztül.
akkor még kemény voltam.. 380eskiszel a -8 fokban...a csavaros gumival.. bár a videó érdekse mert minden 10cm nél nagyobb ugrást kilassit..
már nem vok ilyne kemyén.. mert akkor még..termosztát nélkül elindultam.. ma meg a tetás négy télyel..már a holnapi +8 forka felraktam a termosztátot
http://www.youtube.com/watch?f...!
öööömmmmmm. azt mondja ,hogy.

1x 45000.- az alaplapom kiégett mikor veled motoroztam mert túl sokat álltunk egyhelyben.
1x 25000.- elkoptattam egy uj sixdayst felesleges bőcörgéssel
1x 40 liter keverék az annyi mint 23000.-
1x 20000.- amortizációs költség

adj egy 100000.- ast oszt nincs harag. így engedtem is.
Hisztis,
jah s még egy ez a egész gumi hisztivel nem nekem teszel kárt hanem indirekt GASGAS Ákinak és Borkának, üzentek neked de nem adom sem adtam át.
Majd ha talalkozol velük szed magad össze mit hazudsz majd nekik, mert , S.K. beszámolt nekik az itteni hisztijeiddröl a Riga-rol. s irásaidról.
s persze magad járattad le...

te buta....
eshiksz 380 mell....
nem sal
shell
Majd megmutatom Lacikának, így kell menni az SX 380 al
Hol lehet kapni 1x ezrekért eredeti sixdayt és pirellit, 20 alatt még sehol nem láttam?

A riga guminak keményebb az oldalfala, nem lapul annyit ugyanolyan nyomáson, mint az eredeti sixday, ma amikor állítgattam a guminyomást, akkor ez volt tapasztalat.
Többet nem tudok mondani se pro se kontra, mert még nem mentem vele, majd 7végén.
huh mennyi düh, s sértödés !
valami nagyon fáj neked .. mint mondtam már egy uriember az nem beszél igy s nem vezet sem amugy hogy mindenkit le ordit az útról.
ha majd rendbe leszel beszélünk.
s tudod mit ne fizes ki, én fizetem a te összes károd... csak sorold fel nagy úr. a ki utad sorold csak a benzin ktg, a szenvedést azt is számold fel, s a rossz szandékom is ki akartam veled baszni...
hisztis vagy... valami miatt.. add ki ... s légy ember...
tovabbra is szeretlek meg igy is nöis hangulatodban.

jo volt látni a fiatalon a katay feljáron.
ami a feljárot illeti en a rigaval nem motorozom, csak a véleményedre leszek kivancsi, azon a feljaron ahol hisztiztel meg alázlak s lefilmezzük ok, alapjáraton sárban elindulok, Ronis is látt hogyan, s barmikor megmutatom neked is.
Termélszetesen te 5x jobb motoros vagy mint en de a tulzot duh es cirkusz azon a videon latszik.. az tény...
béke s megbékélést lelkednek...
ezt az egy rönköt nem értem
mire gondolhatott(ha épp nem két kopaszpinályú 25éves milf-re )
arra hogy egyforma kövérek vagyunk
pedig én is rajta vok a fogyáson..a múlthétem még 108 kiló voltam és most sem vagyok még 110
holnapra is van megálmodott feljáró...
ahol 3 nyomon lehet menni..minél balrább mész neki annál dúrvább...a legbal az az mikor a sziklánál kell dobni egy balaost egy peremre ami alatt van egy kis mélység ..na ott
ot a múltkor találtam egy 2mes párkányt..amit ha átugratok felfelé...legalább 3m magasra...ÁÁÁÁÁÁÁ....akkor onnan tovább lehet ruggatni..de legalább 3méterrel fel kell ugarni különben egy függőleges fal van ott felette sem lankás de onnan már feltol ha flugrok és 2nyélen nekivágódik a hegynek azt a maradég..4-5m nagyon meredeket már felrugatom. ..csak okossan
oda leteszem a kameramant.. és vasárnap reggel már nézhetitek is..+ a szállásnál is van egy olyna meredek hogy az azt mondtá ka többiek ..ők akkor nem is akarnak egykocsival jönni mert az tuti..ottmaradós lesz..szerintem meg kicsit eltúlózzák...
10m szakadék után azért van kiguruló...azt nem igérem mert ha nagy lesz a hiszti nem mehetek le ott .
1. te tukmáltad azt a gumit kb úgy 20 x. én sosem kértem ,sosem könyörögtem érte. ide akartad adni ,hogy próbáljam ki.
2. ettől függetlenül örültem neki és mindjárt akkor vásároltam belőle még egy darabot. mert úgy gondoltam jó lehet.
3 mért nem kapod már be a faszomat tövig herével együtt?
4. az a gumi jó száraz talajon, kövön, vagyis hasonló mint az eredeti sixdays . (esőmentes viszonyoknál)
5 . nedves körülmények között (nem sárban) abszolút levizsgázott. 0,4 bárnak megflelő nyomással használtam tireballsal. és semmit de semmit nem fogott.
6. sárban ezek után ki sem merném próbálni.
7. nyomába sem ér egy fimes pirelli scorpionnak aminek az ára boltban idegennek 15000.- ft és az mégiscsak egy márka.
8. a sixdays hoz sincs túl sok köze. talán köszönő viszonyban sincsenek.
9. bocs ha extreme terepen próbáltam ,elvileg az van ráirva.
10. mi a szájbabaszott kurva életnek tukmáltad rám, ha csak jót írhatok róla. a valóságot nem?
11. és a legfontosabb! nem ér 14000.- ft ot. kb 6-7000.- ft os kategória.
12. romániában kinevették mikor meglátták. égtem vele mint valami rozsdás 28 as biciklivel. de ez igazán nem zavart.én megpróbáltam.
szerintem 6-7000 ft os áron árulva nagy jövő előtt állhatna. de mig pirellit adnak egy vadidegennek 15000 ért ,és eredeti sixdayst 16000.- ért addig szerintem ez a riga nem ér 14000 ft ot.
13. köszönöm szépen azt a gumit amit nem hánytorgattál túl sokszor a pofámra az elmúlt hetekben:) ha ekkora probléma kifizetem és akkor végre lenyugszol.
14. ne adakozz ilyen bőkezűen ,ha cserébe nem szop le valaki ne haragudj rá.
a videót majd megnézheted élőben. ha eljössz velem még valaha. pontosan arra a feljáróra foglak vinni aminek a tetején kapirgáltam. (nem a rólad elnevezett feljáro) ott te még nem voltál. akkor viszlek oda amikor nyálkás lesz. és ezzel a gumival kell jönnöd amit ajnározol. gyanítom ,hogy az aljából fogsz nyávogni ,hogy vigyelek vissza a kocsidhoz mert már fázol és nincs benzined sem felmenni. és meguntad 50 x reménytelenül nekifutni.
viszont ha ott is ugatsz így mint ahogy itt. akkor ott döglesz meg mert én úgy otthagylak a véres gecibe ,hogy olyat még nem basztál.
hát igen 380 2t TRAKTOR GEC.

mit szolsz egy rönkön emlit téged meg engem Ronis
azt mondja kemények vagyunk, én ezt igy látom van bennünk közös
annyi a külömbség, hogy te a feljárok királya vagy bazzz azota.
söt azzal a 525 mozdonnyal nem semmi.... grat
én meg csak tanulo...
de.
ronis nem mutatta. .
pedig szerintem még most is halálos ha elbassza a paraszt
60méter kavicsos... aztán 20 méter függőleges szilalépcsőkkel...
hú bakker ezt is úgy álmodtam meg..mert az első nap nem mertük megcsinálni..de másnap meg...