Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A legjobb gumi a dunlop,me ellopja a pízed,a nevében is benne van
Nekem az ef 06 mostansag a nyerő...
ami törik az a c-21 de csak száraz talajon.....sárban nagyon jo....
ne hülyéskedj.. a Dunlop már gyárt gumit is....? hogy mik vannak ...döbbenet..
bosszu állo giliszta.. ez jo...

nekem 1 gumi nem törik elöl, s-12, meg tán az ef-06... de ez már 2 gumi.. aztán véget is ér a lista...
legközelebb meglátom megcsinálom hátulrol a dogjait...
Mentünk régen dunloppal asszem 752-es volt vagy 756 már nemtom de az nem volt kemény....

zsír!

én is írtam valamelyi kép mellé hogy tolod a mocit.....de nagyon úgy nézett ki nem ?
A kis genya szani fel sem hívott....
bezzeg mikor a berget vette itt az utcánkban akkor jó voltam neki...
2012-es ?
azannya...
Remélem nem lesz ideje veretni s eladja
Mint egy haverom.Látott szép új gummát hátsót,megkérdezte mennyi?Mondják,tíz.Megvette,csomitartóba betette.Otthon mociból kerék ki,gumi leszed,másik előkészít,feltennééé,de nem bírja,telefonos segítség,me nem megy pedig mindent jól csinál,nem megy fel sehogyse.Kenegeti má mindennel,feszigeti nagy pajszerekkel,semmivel nem megy fel.Nem tudja mi lehet.Egyszercsak úgy fordul a gumi,hogy látja a bűvös számot a 18-ast.Hát,hogy a faszba ment volna fel 19-es felnire Mikor ezt előadta,beszartam És öreg róka
bálint. egy rigát kaptam zsírtól. ingyen. köszi utólag is . még az van a motoron.
illetve, vettem egyet pluszba még akkor.
na most azt szeretném eladni.

zsír . küld a címet. visszapostázom. ma elvihettem volna személyesen is . meg a sok tömítést itt hurcolom azóta is az autóban amit neked vittem. de akkor nem értél rá. közbe meg töröltél a fészen.
Vagy a kettő összefogott
Jó,az,nincs azzal baj,csak mindíg a gumira fogják Ádám is megy néha bütyök nélkül.Legutóbb homokban bicskén,mondom állítani kell a telón me összevissza megy csóri nyomból ki.Megáll,nézem a gumikat,bütyök fele kitörve hiányzik ,ami van, meg csak látványnak van.Kérdem,háteze?Válasz:Jóvanaz
az csakis a "fülesgiliszta"lehet,esetleg még a "láncospók"
a dunlop kemény nagyon, szerintem szar, kivétel gyorsaságiban arra jó.
huh de nagyon... de draga is egy pár gyorsasági slick 120e Ft
az enduroval szembe ami csak 24e egy pár.
durva...
Akkor ott valami nem jó,vagy amíg ő kapart egy helyben addig,te leállított motorral röhögtél rajta
Dunlop,típus titok idei.Viszont mindegy milyen,mind törik,így max a gilisztára fogom
egymás után végeztünk,
közel azonos idöket mentünk s eredmény is.
krosz pályán jobb volt nálam ! de az enduro részt együtt keztük eggyüt végeztük mindig mind a 6 kört.
s mi a márkája. tipusa ? évjárata guminak ?
nekem volt haverom kint BRNO gyorsasági pályan nyomtuk esöben, s felrakot valami esőgumit ami kiderült nem is az volt hanem egy slick amit megvágot s közel 10 éves volt, nem csoda repedt is vóóót meg szájra is eset a hülye.

az én mitás-aim max 4-5 menetesek s fris ez évi gumik. ha már nincs éle ledobom az elejét.
Ma is kimentem a pályára motorozni de egy nő el akart zavarni onnan. azt mondta kihívja a rendőröket, miután mondtam neki hogy egész nyugodtan, már csak a tulajdonost akarta hívni, utána meg már kitalálta hogy ő a tulaj. 2 nagy doggal volt azokat is rám akarta uszítani. Neked nem magyarázott még?
Érdekes.Az,hogy ki, hol végzett, az azé egy iciripicirit megmagyarázza a fogyasztást .Jövőre menek az öregek közt,na én fogok tankolni
amúgy azok a fogasztások amiket irsz..még 4tben is jó..az hogy a 350 az eszik szépen az azért van mert eben a 350 ccm ben a lóerőt a forgással hozzák elő...

viszont..nagy nagy garatula..szanbergnek.. akiró hosszú hosszú patakos feljárós kifingós hely van elnevezve itt nálunk..
megvett 1 2012es xc-w 500ast..karc mentesset.. és olyan árba ha leirnám sokan öngyilkosak lennének..tudom mert mikor jöttünk haza felé a látvány és az összeg olyan szintes sokkolt engem is és a sofőrt is hogy ...
gyakorlatilag új verda.. volt benn azt mondják 10 óra..szerintem max 10 perc..és az is a boltban brummogtatva...az ára meg..egységnyi volt.. .
gyakorlatilag úly volt a verda...karc mentes!
na nem vok irigy senkire..de ez a gép.. ez az amit igaz csak szőrén de elcserélném az mostani 5nyuszi ötre..
mondom elcserélném. .
mondom csak szörén szört

lyani..
le a kalappla hogy egy jó barát kezére játszottad..
Szeva,hát nem tudom terhelés-e,me én azt a 20 kilómmal nem tudom ,nem szoktam nagyon fékezni,me lasnyú tempónál amúgy sem illik csak leborítom azt az fékez a gázt meg ijedtemben húzom,me a kormányba kapaszkodom,hogy le ne vigyen a menetszél.Mivel ugye hátrafelé visz,így természetesen a csuklóm is arra billen A féké ezé nem tudok kinyúlni a hátsó fék meg eszembe se jut,me annyi mindenre lehetetlen koncentrálni.
Néha azé mikó az új gumi repedései teli vannak fűvel azé elgondolkozok,hogy most ezek gyári hibásak,vagy valaki direkt elszaggatja menetközben,mondjuk egy bosszúálló giliszta
azt azért ne feledjük..a krosszan semi köze az endúróhoz...
kb mint a szupermotónak a motogp höz...

de sokan azt hiszik ha itt megy akkor ott is...
megy is csak át kell kicsit programozni az agyat...
de ez ami itt mo van az sosem lesz olyna amit ti vártatok..te hosi krisz..és sokan másik..pl patyiék élvezték
mert ez a hagyományos endúró volt.. csak műszak nem kellett hozzá...
ze lesz kint roban is.. hiába lesz ott a race... ott kb ugyan úgy ki leszen zárva ahol H.H nem tud majd felmenni..illetve veszélyesnek találja...
ott is lesz valami krocc szerű..meg special...
de ott lehet nem a füvön kaptok majd pár csikicsukit
amúgy meg az ismerősök közül...akik endúróznak a szabályok szerintit szeretik..soknak tetszett
jah s mesélek még egy érdekes dolgot
egy haver kijöt a versenyre szarkaspuszta, egy zsir uj sixdays 350el, aszem 2 hónapos, s cikizett hogy majd meglátom tnakolnom kel a szar 2T-m el majd a vereny során, s montam neki nem hiszem, s igy is volt lenyomtam a 4x30 perc versenyt 6-7 liter benzinnel ugy hogy nem is kapcsoltam át tartalékra. a srac pedig tartalékra valtotta a 4T 350-st.
ozt magyarázte en nem huzom o pedig igen.
de érdekes nem.
tervezzük, megmásszuk a szikla falat oldalról. a meredek oldalrol.
nagyon durván jó a hely.
mi a tetejéről érkeztünk rá.
nagyon szép volt. Motto haverommal nyomtuk a turát. 6 óra menet, zsambékt-tokod-zsámbék 6 liter benzinnel, nagyon zsir volt.
jah s zsir tolja a motor ! már nem tudom mi volt !
de egy jó akarom valahol találta s ezzel a szöveggel felrakta a face-re:
szó szerint:
József Horváth: "zsír feri a kritikus a gyenge versenyen tolja a motorját gratulálunk"
majd megint
"József Horváth: az is lehet hogy most állítja fel"

ezt majd en irom, mentorom egykerekezik GGAKI hurrá. !