Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

zsir a hely..
nem is értem aki ilyen helyen lakik..annak azt király az élet.. nem is kocsiznék napi 2,5 órát ha 20perc alatt ott vagyok
király sziklás
hétvégi gurulás Zsámbékról - Tokod Motto-val ketten. !
az utolso kép oldalazva oda fel. Motto a végén felér...
szarkáspuszta - képek !
szeva, nekem is törik ozt van olyan haver akinek nem, s u.a. használjuk.
szerintem vezetés stilus az egész, én pl. túl terhelem az elejét s azért törik le de csak a kemény gumi int a mitas, a pireli meg a metzi az elmaszik, nem szeretem elől. de a mitas.... hüha..
Pozitív első gumik azok azok,amik még nincsenek felrakva A jó motoros első gumija nem is kopik,az enyém meg mindíg törik
Jó reggelt
első gumikrol meséljél... de valami pozitivosat...

legutobbi motorozáskor is ugy éreztem magam ezzel az oldal sor nélküli levedlett kacattal mint egy műkorcsolyázo....
motorozos történetet akarsz.? : jo volt... többet nem tudok elmondani kérem kapcsojaki

20 dkg parizer 134 ft. 1 liter uht tej 140 ft. a kistérségi botba... én csira vagyok ,csak oda járok ,
De jó akkor lehet nyomni fel baszós milf es qwados véres döglött zergés, kigereblyézett kiscsukás képeket berushozott videókat
enurhó rendőr elöl menekülös occó sx alkatrészes mindenféle jóságot hahahahahahahaha ui Gombás Gabi a király a legnagyobb tanár yeeee
ronis ..
igazad van.. ez a téma lezárva...

a gumi az nem teljessen igaz.. szalinak kettő van..gondolom azt adja el amit pézé vett.. mert a másik az még fent van neki és hajtja is ...
de mivel a szonzori az ott van és kell a lé ezért a másikat meg eladja...vágod?

voltál motorozni..mesél.j.. a múltkor is i jó volt..,mert attól jó a fórum hogy vannak motoros történektek..
ezt az endúró versenyzős témát másik...az endúrókrosssz forumon kéne megvitatni..nEEm?

na jó ez csak vick vót...mert itt (eddig!) minden témát ki lehetett tárgyalni.. most hogy jött csendes teri...majd ó meghatározza mi a jó és mi nem..amolyan 0,5 istenféleség

1/2 a tfélyfával...
demzsóti..ez a race ez állati jó..olyan kistérségi...

ez a perpétu mobile ez dúrva...
kár hogy számos emberben ez olyan hamis érzést ad mint az igaz barátcság illúzilyólya...
lehet hogy van..de semmi sem tart örökké.. mert sajnos a súlódás(ameny hőt termel..az emberek közt az meg feszültséget..ami szinte kézzel fogható..géppel még sem mérhető)
vannak rövid idejű IGAZ barátságok amik a fészbukszon pár 7 után szimpla kitörléssel érnek véget. . .

egy a fontos ha az ember elvár valakitől valamit abból csak a csalódás marad...
ja és igaz barátság csak a fészbukon lehet ..meg a gas gas fórumon...
keblemre feca

szerintem jól elférünk ha nincs harag..és ha minden irás om kihygyod.. számodra ugyan olyna élvezetes fórmu marad mint volt...párna meg szoltak hogy azért irjak már...szóvl ha nincs hari..akkor irok nekik..hagy viduljon a banda
ingyé kaptad zsirferitöl, aztán most meg eladnád a forumon 13 000. ft-ért..?

nem vagy kispályás..
te viktor... nem lehetne lapozni..?

vagy még ezt a semmi fingot fogjátok fűrészelni pár honapig...?

menjetek a picsbe motorozni, vagy dugjatok egyet aztán örömésbodogsag...
estét...
felhivtak..ne sokan de ...
hogy mi az hogy egy két ilyen beirás után föladjuk...

há mondom minek vitatkozni..azt mondá nem kell minden idióta beirással foglalkozni..nekem is vannak olyanok...szóval lépjek vissza különben. .tudja hol lakom

ugyhogy
lyaúreggelt..kistérségiek..
és kökeményendórú-hisztis besirósok

mi a faszom ez.. valami vallomás a fészbukszból
bakker a fészbuksz átültetés majdnem kész
már csak a fotókat kell feltöltened ohne lályn
akinek nem inge ne vegye magára
nincs hiszti(azaz van )
csak barátkozás van(na az nincs)

van egy nagy mondás ..mi lyár annak akinek igaza van..hát a szálya és vagy vannak barátadi..de lehet még sincsenek..
De persze megy ez mágnes nélkül is...

http://youtu.be/287qd4uI7-E
Mágnes témakörben ez is jópofa:

http://youtu.be/WHDFxm7ZU4Q
ember !
barát kevés van talán életeben 1-2 lesz s marad,
sok a hamis haver aki érdekből vagy hirtelen felindulásból a barátod lesz. azt mondva kitálál ilyen meg olyan okból az első adandó alkalomkor amikor menopauziás akkor már nem szeret, nem veszi fel a telefont.
a másik nem is kell barát sok inkább tudják rólad tökös kemény gyerek vagy.
A sok puha testü gerinctelenből pöcsből sok van. s mind leszarandó.
mondjuk igazi motorosra ez nem illik mint leírás.
szia
én új árban vissza vásárlonám 14.000 Ft.
küld fel után vételben kérem.
megirom sms-ben a cimem ok. ?
üdv. eladó 1 db vadonat új sixdays replica hátsó gumi. (riga)
nekem nem jött be de igazából balfasz tinó is vagyok talán azért.

kövön nagyon fasza és máshol. nekem sáros erdei talajon nem fogott jól de hangsújozom béna is voltam!

ára 13000.- ft
Szevasztok

Ez jó nagyon csak sajna az öszinte embereknek nincsenek barátaik.
TO.
neki az volt a dolga s ezért kapta a léét, neked pedig megkérdőjelezd.
a lényeg a sok betokosodot embernek köszönhetjük ott tartunk ahol tartunk.
te pedig buszke lehetsz magadra... rájötél kamu az egész...
einstein is megbukot, fökép mert összelopkodta másoktól azt ami végül mégsem jó. relativitás....
Hogy érted?
Annyit láttam már, hogy ledet meghajtanak vele, azaz lehet kivenni teljesítményt belőle, persze egy led az lópikula de egy erősebb mágneses rendszerből tuti több energia kiszedhető. Valami légrés se mindegy, meg tudom is mi még, sajna hülye vagyok hozzá nagyon
Mondtam az általános iskolában a fizika tanáromnak, ez hülyeség amit oktat adott is cserébe pár jó osztályzatot Már akkor is igazam volt
Köszönöm a lehetőséget , már tervben van, de nem tudom mikor hozzuk össze Zergével.
Most hétvégén magamnál akarok menni még soha nem jártam ott zorba helyeken, illetve megpróbálom ismét amin nem sikerült feljutni múlt hétvégén, birizgálja a fantáziámat