Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lakosbalint@chello.hu

a holnap az jo, de péntek-szombat-vasárnap már nem, viszont jövő hét bármelyik nap jo... elvileg...
viktor itt egy neked valo üzenet... majd mesélj mi volt miután továbbitottad 658 országos titok olvasodnak...
Elmegyek veletek én is persze ha ronist nem zavarja!
jo zsir, kuld egy email cimet, beszeljuk le akar holnap holnap utan mennék, 11-töl estig toljuk ok ? vagy nyolctól is.
én csak olyan utat tudok ami a kisboltig visz el, röviditett levágos utat...
amit még egy simsonnal is megcsinálsz fél kézzel...

persze gyere , ha van kedved gyere motorozni, ráérek én is majdnem mindig hétközben is...kivéve mikor nem, de az mostanság ritka...

más ... nem tud valaki olcso , esetleg hibás triál motort..?
jessz..
Jozso... az oroszok igy mossák le az alvázat... ez náluk alap.

Motorozzon mindenki én azt mondom ...
én nem ugy tudom állitolag nagyon ugyes vagy szopoba fiam.
valamikor meg is nezhetnenk... ha tudsz lent nalad valami olyat amiben elvérzek de nagyon akkor lemennék, akár hétkoznap egy pár órára, mindegy eső vagy hó vagy mi van.. én tolom.
szoljál. én ráérek mert munknélkuli vagyok. csoro kutya. Judapesti.
a gasgas.com -rol le tudod tölteni

üsd be hogy gasgas ec 250 service manual, és megtalálod.

nincs mit 8 ezer...
te igen okos... olyat írj aminek van értelme...

nekem nem kell kedvezned , én csak boltba járo kiscsira koca robogos vagyok...
köszi szépen
ja ilyenre keresnek sőfőrt érdekel ? http://youtu.be/tTDn604ipYY
üdv
valaki nem tud nekem egy linket dobni 2006 os teljes ec 250 manualról?köszi szépen
próbálom úgy csinálni hogy jó légyen neked meg ferensznek..de nem tudom akkor
ez most ilyen sokat irunk, de keveset mondunk... vagy mi, mert nem találom se a fűlét, se a farkát...
köszi a vidiket...

fasza a talja... gyanci hogy ricsiékkel volt déw is adtak neki egy kátélyemet.. azon bukott meg..hogy fel akart menni a fára.. és akkor az csak is déved lehetett

csika..
ez nem volt fészbukszos
ez olyan öszinte gaszgaszos wót

ja elfelejtettem a kedvenszét.
lyaú reggelt ...béláim..szamara

amúgy szerintem kicsit igaza volt ferenszenk.. szali nem egy igazi racer...az hogy kint ezon a 3 déván pont úgy ment mint havrán meg nagypeti...akik 3ad osztályban indultak szalkán is.. mitképzel magáról.. idióta kistérségi...ugris...alfődi -örény...

meg az az egy két endórókrossz amin indul annó vagy 4-5 éve..hamis nevezéssel és a 130ból csak a 20dik lett abszolútban az mind semmi
+még valami ótvar öreg szarral repeszt...és a gumira akarja fogni hogy béna mint az atom

na mindegy ne bántsuk egymást.. mindenki kapirgálja a saját kis dombját és küldje ide fal a z élményeit...

aki raceéni akar az raceljon uán meg ne sirjon..hogy szar vót..
aki a kert végébe akar motorozni az meg mennyen ott...
én azt mondom..szent .. a béke..fuss el wéle
még ez a zene... mint valami 60-as évek beli reklám film zenéje...

amugy a helyek jok..
huh aki videozik esik kell meg esik meg kel fel meg le.
ez jot le... a hely zsir ..
grat a vidi si jo.
Csak jól emlékeztem én
Haveromét csináltad!
Azt is én csináltam?Ha igen,milyen?Meg mennyit ment mán?HA nem, akkó nem érdekel
Nem értelek