Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jahh... megismerted a karter-rezo védőt ugyi...
bálinyó ez a te vasad volt http://www.kepesmotor.hu/ktm-e...
zsirferi.. hagyjál már ezzel a Jarvis-os dumával...kb olyan messze vagyok az ő tudásátol mint az a bizonyos mako jeruzsálemtöl....
Ki az az egyfejűűűű a neve is annyi csak SÜSŰŰŰ .Van bammeg
314? Akkor te egy valakit nem ismersz!

Van meló sárgacipő törzsfőnök? Kell? Küggyek?
Hát az én nevem?
micsoda téma... amugy nálam nem titok aki ismer tudja, az őreg kutyámat hivják Ronis-nak
Jó reggelt! Mind a 314 általam ismert titokolvasó olvas most? Aki igen,az nyomjon be egy szendvicset
az én vagyok haloka
na mi a stájsz hapsikák..
Amúgy én is voltam.
Természetesen a B nyomon...
Az első napot még csak csak kipréseltem magamból (21. hely)
De aztán a második nap szakadó esőben...
Vakszelep nélkül lett szerelve a moose-om, és túlforgott a felnin, de akkor még azt hittem, hogy leégettem a kupplungot...
Szóval semmi esélyem nem volt.

De milyen egy hülye dolog, hogy nem tudták rangsorolni az embereket!
Egyszerűen meg kellett volna nézni, ki hány checkpointot csinált és csak aztán hogy mennyi idő alatt...

Ott is a Pirelli Scorpion mid softot használtad?
Tényleg nem lehet rossz gumi...
Köszi
Köszi
Tényleg eddig szali meg zari pletyka rovata volt,de mostmár sokat változott.Mostmár szali és zsírferi pletykarovata!
Én azért vagyok jimmy,mert olyan a hajam mint jimmy hendrixnek!
Haho....

voltatok capatni riki ?
Én a félelem és reszketés las vegasba című film ügyvédje után kaptam a nicknevemet.
Fasza teljesítmény ez nem vitás!
Azért nem csak az általad írt pár ember van itt jelen,vannak olyanok akik igen sokat írtak csak mostanság kicsit gyengült az írás kedvük
jah s tudod miert nem a többit ? mert defektem volt s nem ment fel a motorom, sehol 70km mentem defektel s befejeztem a masodik napot.
elso nap 3 dik voltam verseny feléig mig extrem volt utána amint jootek a gyor részek 4-5-majd 6 s végül 7. első nap, második nap hetedik heylröl indultam, s a 30km defektet kaptam, s befejeztem sokan igy kialtak én a tubilisnek köszönhetöen befejeztem.

jo volt menni harmadiknak, nem volt nyom sehol, s alig lattam hol ment Zsoci, masodik nap sokat jot velem Hosi, de patakban lemaradt...
gyors részekben ott hagyot.

kösz. azért.
NEM VAGYOK TITOKOLVASÓ!
Most toporzékolok és hisztizek is ám!
Én tegnap tudtam meg hogy ezen az oldalon írogat 1-2 ismerős, ezért regisztráltam hogy pár mocskos nagyképű dumát tudjak küldeni Zsírferinek! A titokolvasó az aki nem fedi fel a kilétét és titokban olvasgatja a blogot és a háttérből van véleménye!
Viccet félretéve személygépkocsi használt (bontott) alkatrészeket árulok
Álljunk meg egy ásónyomra!
Most látom csak, hogy zsírferi 4 checkpoint kivételével megcsinálta az idei regimenten az A nyomot!
Respect!
nem titok most érkezet ide Viktor földjére... viktor földjéről...
szevasztok
és mit bontasz ?
titokolvasó