lakok Móvár mellett a síkon!
(meg a motorom...)
ahol még nem is próbáltál
hát jól bemelegit bili a bandát
bili
...küzd a nyomban..de a nem kerüli ki..
.
egyből gó a közepébe
megvéd majd minket a... bólyákkal való menetektől
.
...ezért kell az embereknek gondolkodni.. és nem hűbele bili módjára csinálni mindent...reggel már szájbavágta a motor ...aztán itt mikor 4 fejenátfordulás után a patakban landolt a gép ..már az sx sem birta ki röhögés nélkül.....
pihenőkkel nem terhelve magunkat
.. majd pár óra múlva... belevittem magunkat a jóba
)
..
de már a patakból kijutottál...
...ez nem volt akadály... szépen kerültem aranyfogat a beakadt résznél majd... csak is 2-3 feladattal előre koncentrálva.. egyben erős gázfröccsökkel operálva figyelve a lendületben maradásra ...átlépem a kidőlt fákat ..sok sok volt belőlük..de haladtam szépen felfelé.... keresem a kiutat...lendület maradjon mindég mert a fákon át a meredek avarosban
csak igy lehet könnyeden gyorsan haladni..gyorsba csapkolódó jobbos balos zorrók tömkelege
és meredek a hegy..
szerintem meg még jó is.
..
)magát... én nagyon hallgattam és próbáltam belelátni a fejébe hogy most akkor utál vagy mi van...de...még egy jó 10perc kemény küzdés után felért
az aki tényleg akar is valamit..nem csak ugat meg ábrándozik
.
.
fel lejárókkal .....elindultunk haza
...kérdem a végén goldentooth tól ...na itt ketten hittük azt hogy ennyi volt
..hú bakker az kicsit majdnem sok lett.
...
azért ezt jó olvasni hogy vannak akik 270Ha-t csak úgy odaadnak egy rendezvényre! ez zsír! bár nekem lenne 20ha-om azon is csinálnék olyat...persze nem az alföldön
kb köze nincs hozzá , emezen simán fel lehet csorogni azon viszont felmész vagy meghalsz kategoria...
..
..gázzal fel a levegőbe...és mikor a tetején vagy szinte ott még végig egykeréken van.. és úgy léped át.. azért is nem mered a nagygumit megcsinálni ..mert ezzel a pucsitós tecsnikával...ezzel az a kisgumi a csúcs..amit kihozol magadból meg a bergből..igy nem leszel drágám dzsarviksz
1000 év múlva sem
Viktor s bandája olyan feljárokon megy fel amire felnézni is félelmetes, olyan gyökeres, köves és meredek hogy ránézel és azt mondod Ááááá felejtös.
DE azt is tudni kell az a ide oda rakosgatos, lassu hardendurot nem muvelik, csak tempo neki ront, felront meghidit, ez a eröségük, s nekem gyengém, ezért tisztelem öket.
De mint mondtam megnézném a nagy kentaur (viktor) hátán felviszi e a motort olyan feljáron ahol 20 percenként mész 1 métert mert nincs tempo, szoval Viktort megnézném a tempo nélküli feljárokon vagy lépcsökön, olyanon mint amin gasgas akos megy fel..
Vik m,inden tisztelet, s Villinek s ottonk is., irásod egyre élezhetőbb.