Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenkinek a jó vagy rossz kocsijához
árulok BONTOTT ALKATRÉSZEKET
Köszi Zsír a kis bemutatkozást
JA! Én meg azért vagyok "bontós" Mert bontós vagyok
Bontos,

ez itt Szali meg Zari személyes pletyka rovata volt. mig én nem avatkoztam be azota Zari megjavult szépen ir s nem pletykál.
a többit te roluk tudod, szali hisztis Viktor mig sisak van rajta nincs hsizti...

Ronis a motorozás s tudás királya, ultra fasza pályákkal s titkon Jarvis tan oktatója.

van it meg DewEnduro a szerény, aki mindig mindekivel joban van de engem a MenIn black ban a földön kivuliekre emlékeztett tobb okbol..
1 mert olyan jarganyal megy ami csoda megy s masik amilyen csodes es rendes.

van még S.K aki idonkent 3 szónál tobbet nem ír.

Van csika1 a crossos aki mar bajnok is volt de abba hagyta, nagy futomu szakértő

a többit nem ismerem de nagyjabol mind titok olvaso. de eddig indokolt volt azok.
remélem nincs hiszti... beszologattam a népeknek... vicc az élet.
deknitömitést már mondtam.. fúvókát is mondtam..
a csövre..is van megoldás..ott van a dobozodba..ha nem akkor vidd át a hidraulikásokhoz ..20mre..
valami gond az életedben még..megoldom...
Ez embertől lehetetlen
kormányom kuka, kuplung kuka, deklitömítés kuka, lánckerék kuka, fuvóka kuka,....stb
nekem jó a menés de 1 raklap cucc van amit vennem kell a mocira
Vik! így már értem de ha nem mondod soha nem jövök rá
Zsírferi pedig azért az ami ,mert ezt írta magáról a személyes rovatba! "nalam minden zsir ha zsir ha nem zsir."
bontós..
beszéljetek aranfogúval.. mert a héten megent szép idő lesz... jövőhét közepéig..10-12fok nappal..este meg 3-4fok
szóval még van egy menet biztos
bontós bili...te hova jársz motorozni...
na annak a hely hegynek a neve...na ..dereng már
igen ügyes vagy...
ha ha pedig oda játsz motoroznina akkor mit csinálsz igen.. zarándol-sz

amúgy nekem is van ilyen szintű kérdésem... te mért vagy bontós. . .
vagy zsirferi...neki miért .. ..

jó mondjuk a többiek azért nem olyan 1értelmű...
de halljuk kinek mi a sztorilya
Még 1 kérdés mindenkihez!
Megszeretném kérdezni, hogy ki miért ezt a blognevet kapta vagy választotta, persze ha nem titkos.
Pl.Vik TE mi a fszért vagy zarándol?
ZsírFecó segíts!
Kiket ismerhetek közületek mert Vik is olan néven van hogy "ilyen nincs és mégis van"
Sziasztok!
Ha már fél napot nem olvasom a blogot már le is maradtam mindenről úgy látom!
Cső Járronis
megtaláltam a helyet ott állt a zumba kocsi holnapra kész kösz
nem tudsz hivna szar a telom kell vennem 1 szifont mert ha nincs szifonod min 5ös szifon akkor már ember sem vagy)))kinéznek a gecibe a pösti úrinépek a hiteles bmw kel
onnan jövök épp ott sinz már méz elfogyott üdv az őrült Psyho Gabinak
Olyan segget fogtam ma ááááááááááááááááááááá Suddent Death
Jonny Walker - edzés - nem lassu a gyerek wazz !
http://www.youtube.com/watch?f...
Vannak jó helyek, jó feljárókkal az biztos.
én imserem gyergyó-t s környékét ott tényleg vannak zoral helyek, olyan hegyek hogy vége nincs feljároknak... bexarx...
te tudod...
Varjal Zsir,a multkor Vik-el Gyergyo fele neztuk a terkepen,hogy arra kozelebb....azert irtam...
ember Csík peströl 800km s szegedröl 600 nem ?
mi akkor az a 100km ?
Igen Csikban lakom,de a jó terep innen 40km van (anyósnál)
100 km oda meg plusz vissza nem ?
te csikban vagy nem ?
Remélem jövőbe eljotok hozzánk,nem fogod sajnálni azt a + 100km(hanem kifizetem az üzemanyagot )es elviszlek en patakba,tudod ahol ott lehet aludni a fáradságtól
Mondtam szállást adok,na meg ha jó fiuk vagytok a piát is állom...a fáradságtól 1 sor után koma
http://youtu.be/zm9e-iV5T-U
szpilberg. szpilberg .