ez itt Szali meg Zari személyes pletyka rovata volt. mig én nem avatkoztam be azota Zari megjavult szépen ir s nem pletykál.
a többit te roluk tudod, szali hisztis Viktor mig sisak van rajta nincs hsizti...
Ronis a motorozás s tudás királya, ultra fasza pályákkal s titkon Jarvis tan oktatója.
van it meg DewEnduro a szerény, aki mindig mindekivel joban van de engem a MenIn black ban a földön kivuliekre emlékeztett tobb okbol..
1 mert olyan jarganyal megy ami csoda megy s masik amilyen csodes es rendes.
van még S.K aki idonkent 3 szónál tobbet nem ír.
Van csika1 a crossos aki mar bajnok is volt de abba hagyta, nagy futomu szakértő
a többit nem ismerem de nagyjabol mind titok olvaso. de eddig indokolt volt azok.
remélem nincs hiszti... beszologattam a népeknek... vicc az élet.
deknitömitést már mondtam.. fúvókát is mondtam..
a csövre..is van megoldás..ott van a dobozodba..ha nem akkor vidd át a hidraulikásokhoz ..20mre..
valami gond az életedben még..megoldom...
Vik! így már értem de ha nem mondod soha nem jövök rá
Zsírferi pedig azért az ami ,mert ezt írta magáról a személyes rovatba! "nalam minden zsir ha zsir ha nem zsir."
bontós..
beszéljetek aranfogúval.. mert a héten megent szép idő lesz... jövőhét közepéig..10-12fok nappal..este meg 3-4fok
szóval még van egy menet biztos
bontós bili...te hova jársz motorozni...
na annak a hely hegynek a neve...na ..dereng már
igen ügyes vagy...
ha ha pedig oda játsz motoroznina akkor mit csinálsz igen.. zarándol-sz
amúgy nekem is van ilyen szintű kérdésem... te mért vagy bontós. . .
vagy zsirferi...neki miért .. ..
jó mondjuk a többiek azért nem olyan 1értelmű...
de halljuk kinek mi a sztorilya
Még 1 kérdés mindenkihez!
Megszeretném kérdezni, hogy ki miért ezt a blognevet kapta vagy választotta, persze ha nem titkos.
Pl.Vik TE mi a fszért vagy zarándol?
Cső Járronis
megtaláltam a helyet ott állt a zumba kocsi holnapra kész kösz
nem tudsz hivna szar a telom kell vennem 1 szifont mert ha nincs szifonod min 5ös szifon akkor már ember sem vagy)))kinéznek a gecibe a pösti úrinépek a hiteles bmw kel
onnan jövök épp ott sinz már méz elfogyott üdv az őrült Psyho Gabinak
Olyan segget fogtam ma ááááááááááááááááááááá Suddent Death
Remélem jövőbe eljotok hozzánk,nem fogod sajnálni azt a + 100km(hanem kifizetem az üzemanyagot )es elviszlek en patakba,tudod ahol ott lehet aludni a fáradságtól
Mondtam szállást adok,na meg ha jó fiuk vagytok a piát is állom...a fáradságtól 1 sor után koma http://youtu.be/zm9e-iV5T-U
árulok BONTOTT ALKATRÉSZEKET