Én már modernizáltam a stresszmentes életet Ferikém!
Lent hagyom a kocsiba a Telóm és stresszmentes hosszú motoros élet vár rám!
holnap visszahívlak addig írogassunk!
tudod nem vartam semmit sokat adtam a sajat lelekmeböl, nem szoktam mindenkinek megnyilni, s mindenkinek adni, altalaban jo ember ismero vagyok, csak a elmebajt nem tudom ezek szerint felismerni.
de kovetem ajanlatod. szárazon gumi nélkül... he he
zsir...
azért csalódsz mert valamit vársz az emberektől.. ne várj semmit és nem fogsz csalódni...
amúgy meg mi van.. nem vágom...a nagy szerelem a bimbózzó kapcsolat hol romlott el..a gumin?
nem értem..
ha nincs jÓ gumid vegyél gyógyszert mert különben jön a közös gyerek
ne baz ez csak fájdalommal s lové veszteséggel jár csak.
undorodom a pinátol.
inkabb valami szép szöges gumit tegyetek fel.. s átmenék a hátukon, sokszor arra gondolok fent a teremtö ezt az egeszet azert csinálta mármint a cerka es pina vonzalmat hoyg legyen musor amin élvezkedik, 1cer amikor osszjo s ecer amikor nem es szenved a ferfi...
undorodom töle...
a kutyám jobban szeretem mint a pinát. kiszámitható. s mindig örvend nekem.
jah igazad van,
nem 1ceruek az emberek, en csalodtam benne, zavar igy romba tud menni valami ami szép volt jo volt. sejtem lassan mi a hisztije.
csak hogy valaki igy viselkedjen. gec...
örvendek Vik, emészthetők irásaid nagyon, s jó a szöges leiras megyek majd le Ronishoz ha lesz tél... remélem....
lemegyek. a jövö héten, lehet lehozom Ronist ha ráér s van kedve elmegyünk hozzátok s a aranyfoguval eszünk egy halászlét zsir ?
majd megcsörgetlek. elötte.
Szali, mostanában megbolondult...
Hát bzki nem tudom már akkor mi legyen!
A szöges gumiig ok
marad s zöges gumi.
Lent hagyom a kocsiba a Telóm és stresszmentes hosszú motoros élet vár rám!
holnap visszahívlak addig írogassunk!
de kovetem ajanlatod. szárazon gumi nélkül... he he
igazad van igy kell csinalni... igy legyen...
miez a gumi te Vill én csörögtem...
azért csalódsz mert valamit vársz az emberektől.. ne várj semmit és nem fogsz csalódni...
amúgy meg mi van.. nem vágom...a nagy szerelem a bimbózzó kapcsolat hol romlott el..a gumin?
nem értem..
ha nincs jÓ gumid vegyél gyógyszert mert különben jön a közös gyerek
undorodom a pinátol.
inkabb valami szép szöges gumit tegyetek fel.. s átmenék a hátukon, sokszor arra gondolok fent a teremtö ezt az egeszet azert csinálta mármint a cerka es pina vonzalmat hoyg legyen musor amin élvezkedik, 1cer amikor osszjo s ecer amikor nem es szenved a ferfi...
undorodom töle...
a kutyám jobban szeretem mint a pinát. kiszámitható. s mindig örvend nekem.
nem 1ceruek az emberek, en csalodtam benne, zavar igy romba tud menni valami ami szép volt jo volt. sejtem lassan mi a hisztije.
csak hogy valaki igy viselkedjen. gec...
örvendek Vik, emészthetők irásaid nagyon, s jó a szöges leiras megyek majd le Ronishoz ha lesz tél... remélem....
Pár ismerős barátokat bemutatnék! Lásd
http://youtu.be/9dRK8T-ny94
majd megcsörgetlek. elötte.
Szali, mostanában megbolondult...
Nem hívom.Én csak téged hívlak,mert veled olyan jó beszélgetni!
Na jó,néha csikát.Meg zsiráfot.Meg ronist.