Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan edzést már láttam ahol levetették a hátso féket.. aztán ergye nyolcasozni......

aztán hátsofék vissza, és első fék kar le... voltak szép kirohanások a fordulobol...

de ez a kuplungkar nélküli feljározás az igazán extrém enduros gyakorlo..
Jól van Vik csak vicceltem
Szia ronis! Vik azért menekült ide mert itt még elhiszik neki
bakker ez nem is hűlyeség ez a kuplungkar nélküli motorozás... lehet holnap kiprobálom...
szeva Vili..

rég láttalak... azért Viktor forumos hírneve látom eljutott hozzád is hogy benéztél ide... igen itt szokta nyomni a marhaságait, amugy szeretjük de néha Sokk... de te tudod mert ismered 1000+1 éve...
Legközelebb olyat csinálunk hogy nektek is levesszük a kuplung kart, és így megy mindenki, és azonos esélyekkel tudunk együtt motorozni egész nap!
Amúgy 1 ilyen kuplung nélküli nap igazi tanulónap, mert nagyon sokszor és sokan olyankor is használjuk a kuplungot mikor még nem is kéne! Vagy nem?
VIK mit szólsz az ötlethez
legközelebb oda megyünk mert az a rész még szűz
hály..
itt van vili ..előszor agyaltam ki ir ürről a zarándiban..de a bontósról leesett
mert legalább olyna logikus vagyok mint szííp
kösz a vidiket..majd holnap feltöltöm...
az ahol a felugrósat csinálod..az nagyon komoly
Bemutatkozás! "bontós" vili, szeged, (ktm 250 sx 2009')
Szia ronis!
Szia ZSÍRFERI! Hétről hétre nagyobb űr van a Zarándiban és eddig nem tudtuk mire vélni ,de rájöttünk hogy nem vagy ott! Jó lenne már ezt a nagy űrt kitölteni, de az az érzésem hogy ezt csak a te személyeddel vagyis az arcoddal lehet csak :-)
Múltkor valami alkatrész kellett volna ha tudok segíteni benne írj!
viktor jött egy rajongod... akiröl nemtuggyuki...
Sziasztok! CSáó Vik!
mit meséljek,jo volt... itt játszottam a kis homokozomban, ami semennyire nem homokos...

benéztem pár új lehetőséget azokon lekaristoltam, majd jövő héten megcsinálom csipkedővel aztán bemotorozás...
mire vissza-térek..itt legyne vagy 100oldal as hősi eposz
mesélj te is merre jártál...
mert itt a ..körül a tűznek, tűkön ülve, türelmetlennek tűnve, tűnődünk a tetteken..amit véghez vitt a fehér lófaszú herceg az ármányos sár-kányok ellen..
én elmeséltem a déli végeken hogy védtük meg az endúró várakat..zsir elmesélte hogy hogy csinálták a vp-n.. te meg a balaton felvidékről toljad a beszámolót
elmék felveszem a hulaszagú véres sárga-fehérvolt tirikóm és ...megbüdösödöm kicsit
Óooo nagy Cézár bocsáss meg nekem, kivégzésemröl gondoskodom...
jahh nem is meséltem, belefutottam a kispályán egy aktivan harcolo alakulatba... ott paint ball-oztak talpig bokornak öltözve...

alig vettem észre a manust, vagy csajt nem tom...
na tessék már tely is filyam burkus.. a gumit nem a rigát raktad fel hanem a skÓrpilyót
zsirferi ne szopass már pont dicsértem, nem leszoltam.. mit olvastál te..

jahh tegnap felgumiztam elöl egy ritkás fim-es használt, új belsővel, persze a lukasat is megragasztottam. .. hátra beraktam megforgatva a scorpionst, nagyon laposban, kb 0,3-0,4, csak sziklás farönkösben probáltam, jo kis gumi tán annyi negativum hogyha ferde sziklára lépet azonnal elcsuszott, de ez szerintem inkább annak köszönhető hogy ez forgás irányos gumi ,és ugye most pont ellentétesen van felrakva, ilyenkor a bűtykök V-elrendezése pont rosszul műkszik.... de ez alig észre vehető aproság.. nem hiszti ahogy te mondanád...
meg van a szali reklámvidi is.. itt van a pendrálywon...megnéztem..behugyoztam a röhögéstől..megint..
szali kiengedi a szellemet a parasztból .
ezt felraknám még b.ka is megharagudna..
azt meg nem vállalom be..mert szeretem a tsáwót...mert ő sem utálja a helyet ahol hetente toljuk a motorokat..és még hogy fogja szertni az úly helyektet
a tegnapi zorróst kifejezettema pösti bandának találtam.. hogy ne csak nagygázos felfelé legyen hanem zorrós is..bár ez a zorró megtévesztőleg hat mert azért nagygázos is..meg zorrós is...ha nem nagygázos akkor meg +30 perc a menetidő..+5dl viz+ 20 perc mire a vérnyomása az egekből visszaesik 160alá
szval eská..hosi és b.ka..tetszeni fog..olyan zarándol kombó feljáró ez
240 óra van benne.
Ha jól tudom neked volt egy 1000 órás,amikor először lett szétszedve?
Feri, kiprobáltam azt a scorpions gumit amit adtál, jo holmi...nem csodálom hogy kedveled..
nem csak visszaolvatam.. és ami pirossal alá volt húzva megnéztem hogy csak "thai-szólási" hibás vagy egyszerűen össze vissza álnak benne a betűk..de szar visszaolvasni..mert túl rövidek a sorok..meg nem is az a forma mint itt...a képernyőn...

nem arról van szó hogy fogadók bár kit is ulyoncnak a hónajkutyám alá..hanem arról hogy hallottam hogy szétröhögik rajtunk magukat olyanok aki a parkolóból sem tudnának kiendúrózni...
a videókon fetrengő... semmilyen nehézségűnek látszó meredélyeken azt látják hogy bénázunk...
a bénázást jóllátják..csak a hely az a megtévesztő..és már van olyan aki nem a forumot olvassa hanme a lyuhtúbon nézik a vidiket...
ezek a titoknézők..és röhögnek hogy bénabéla banda
ezt tegnap a két és félóra úton beszélték...én nem is gondoltam ilyenre...
de engem nem is foglalkoztat.. aki ugy gondolja bénabéla banda..igaza van...nem nekik csinálom a börleszk vidiket..de akkor ezek szerint az analfabéláknak is öreömet tudok szerezni nem csak a rályederoknak
Ronis, ne felraktad ? s milyen ? milyen volt a nyomás 0,5 vgay kézel benyomhato ? illetve milyen volt fán ? kövön ?
s tudod éle nem volt már ? irjál máár többet ? nem volt kicsit himbi limbis ? huh de kivancsi vagyok.
Zarit ne bantsd bazz igyekszik s az nagy dolog. komolyan.