Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sajna az idei szezon befejeződött itt csíkországba Megmostam a járgányt és kerültem egy csőgázast vele, aztán befújtam szilikon spray-el.Mikor idom kerül akkor szétrúgom a segget és zsírozok be neki himba,villa, kormánycsapágy, olajcsere....
Addig is élünk a videókból.
kihagytad vik hogy a láncot nyujtani kell...
én tavaly ezzel nyomtam fater csinálta
ha beledől sza patakba mint valami teleszart búvárruha..nincs az a légszűrőmagasság am otoron ami elég lenne..még egy 8cm vizebn is ha eldölsz oldalra berántja a vizet..emgoldás..en légy hülye ne dőlj bele.. nem tudod kikerülni..vagy mit hittél mi vagy te sártúró kwados
zsirferi, a baglyas katlanjai garantáltan szélvédettek.... ha a Havri jelöli ki a nyomot akkor lesz olyan szintfelmérés, besza-behugy

a végén mindenki epét hány korusban , és azt a videot felrakjuk ide.... a győztesnek meg kell enni Viktor csilisbablyát 1 liter tejjel leőntve...
Köszi Zsír átadom! Akkor gyere le szegedre csak úgy motor nélkül és megugratjuk cickókat,homlokokat..stb!
meg ne téved.

ha elesett a hó akkro csak hiszt van.. ha nincs gumid.. úgy menny nek ia télnek hogy kész a fűtéshez minden vettél fát meg kazán fasz..en akkor kezdj szerelni ha már hideg van..szögs gumival is ez a helyzet.. ha jon a hó már kész van..és az első napokban egyből élvezheted..nem pedig siránkozol meg agylasz hogy jó lenne szöges gumi de el kéne menni a bótba..de a forgalom meg a sok odióta miatt nem mert mert pösti vagy és ott meg sok a bénabéla...hahahah
vick vót..ott mindenki lyaú sofhőr...
a lényeg előre cselekedj nem ér a hó váratlanunl
a jégen Hummer szoktuk tolni+ kötél+ korival huzás 50-el... na az jo játék...
mar télre gondolod ? most ?
még 15 fokban elmenne s egy szélvédet helyen, de ez tavasz vayg öszre lenne jó, vagy nyár.
udvözlöm aranyfogut...
a hordot ellopják a cigok... tűz az van a fejben elég.. házipálesz vénásan.... hazudozni majd elhivjuk viktort...
nem akarsz szitani..te blokbvédős állat
persze hogy számolom..mert olyna csapatba ahol én megyek ..minden nyüansznyi dolog számit.. van hogy a 0,4 bárral soha nem jössz fel a 0,3mal meg igen ..de ott meg elforog a gumid..szóval agyalsz megdöglesz lent vagy kockáztatsz és feljössz még ebben az életben
elmeséljem hogy kell csavaros gumát csinálin....
mondom..hátsó kerék:
végy 150-180 csavart.. 35mm es kapupántost...legalább8.8as acélcsavart..ne variállyá ne okoskodjá.. hogy mást veszell süllyesztett fejű inbuszt vagy bár mit..ne..már volt vagy 6 féle verzió és ez a bevált.szóval.. kapupánt!8.8as...
az hogy hatos vagy 8as azt embere válogatja.. ronis a 8as átmérőjőre esküszik...annak 9,5-10essel fúrsz elő ..
itt a fagyott földutakra jéggérátaposott hóban az nem jó..de a 6os az meg nagyon-viszont ronis régebben olyanal nyomta de neki meg az jött ki hogy ott a bakonyi takonyban a 8as a jótartós..meg fogós meg minden....szóval...6os vagy 8as kapupánt 35mm magas..
egy nagyalátét a hatosnál.. +1bd anya..nem kell kontraanya...
jó gumid legyen ne valami kopott szar..ha új az sem baj...sőt.. hóban jobban lapátol...
legszélső bütyöksorra vigyázz...szétszedi a láncot meg a kipufit...azt célszerű kihagyni..a legszélsőt...igy is elé brutális lesz mindenhol ..kanyarban is...
egyszer voltam vele nyáron...minden 4dik sorba raktam.. hát mit ne mondjak .. gyökéren fákon mindenen áthaladt.. patakban visz a nagyob sziklákon meg csúszott....igazándiból egy jó gimival sem rosszabb ....viszont a szöges csak szétharap mindent.. még a csizmát is ha odakerül a lábad ..szóval nyárárra nem igazán jó...
de ha ott a hó meg a lefagyott talaj...űberbrutál nagyot fog...
a kapupánt miatt a pótbelső sem olyan fontos.. és le lehet engedni 0,5bárra ezt is...!akkro hóban is jobba terül és mocskossul lánctalpal...
olyan áttétel kell amivel a láncot nagyon hátra tudod húzni

elsőkerékbe vegyé vagy 300db öndúró 4,8as D fejú!csavart
az a gumi is szinter új legyen mert ott a bütyök tartja a csavart..és úgy válaszd meg a csavar hosszát hogy max 10mmt nyúljon ki a bütyökből...7-8mm az már jó..12 az sok..
5mmnél meg hamarabb el fogy a magassága...nekem az első ilyen gumim 3 évig volt jó..5mm magasan kinyúló csavarokkal indult...szóval azért az sem egy nap
itt belepróbálásos alapon megy a csavar.. 3mmes fúróval fúrsz elő minden bütyök közepénél..itt az oldalsókat is rakd be ..elfér és mocskosul jó lesz..(berakáskor dobj egy rongyot a gumira..ne bassza össze a hegyes csavar a villaszáradtat

kb ennyi kell hozzá....meg sok türelem meg idő.. mert maga a művelet az megvan 3-4 óra alatt guminként..elsőre is..cska elfáradsz nem lesz türelmed mert elég gány meló...uyghogy célszerű 1 két órákat és többször neki álni..legalábbis először...
200 lit vas hordó, tűz, házipálesz,hazudozás...stb!
baglyason egy extrém enduro verseny... az fasza lenne...
megkérnénk Havrán Atit , ő jelölje ki a nyomot, minden katlan végig, + új helyek... aztán azon 10 kör....

garantáltan epét köpne mindenki...
Naugye hogy ugye!
Mert nyáron meleg van és inkább elmennek a strandra.Fürdenek,megeszik a sajtos tejfölös lángost,szétcsapatják egy pohár sörrel azt alszanak a pokrócon az árnyékba!
Igaza van Jimmynek! Miért nyáron?
zsirferi csak neked... még ilyet is csináltam egyszer...nagy hora, hátul 8-as kapupánt csavar...
Mondjuk én átöltöznék száraz ruhába a sztorizáshoz,persze ha mennék,ha jó lennék.
Errefele mindenki eladta a nyáron a mocit Pedig mennyit vártam rájuk Jó is vót is
mert ilyenkor nehéz lenne, levetkozve utána egy bográcsbol jot enni s pofázni nem ?
tervbe van hill climb verseny meg trial-jellegu hard enduro verseny.
meglátjuk.. még..
Vagy maradnának és bevallanák hogy szarok!
Bár én nem vagyok jó,tehát nincs is keresnivalóm ilyen helyen,de azért bátortalanul megkérdezném,miért nyáron? Miért nem ilyenkor,mikor kalandosabb a talaj,a bedőlt fák,kövek.Szerintem jobban fel lehetne mérni a szintet a takony sárba,vizes köveken,mint nyáron a betonkemény földön vagy a porba.
Hmmm felmérősdi Sokan lennének hama hama titokolvasók
nem gec ekkor-ra arc vagyok....
he he ...
hianyzik ez a nagy pofáju mi...
nekem is ti ottoval... aranyfogu...
a multkori jo menet volt gec...

én kezdem érteni miért ilyen zabos szali...ka a hisztis...
majd felhivlak vill.

jo lenne majd 1x csinalni egy iylen felmérösdit, eljönne az összes arc a forumrol aki azt mondja jo, s felmérnénk minden-t
szopot, feljárot, extremet, fa akadalyt, stb stb... majd megszervezem nyáron, ronis bányája V.p. idealis lenne.