pirelli scorpions mid soft 14 ezerért... faszt kamuzol itt én 10-ért tudok ugyan olyat...de nem mondom meg hol bibibiiiiii...
amugy ma pont azt a gumit probáltam ki, hátul alig használt verzioban....
rövid jellemzése..: jo kis gumi.
benéztem új helyeket a kisboltos pályán, nagyon szépen eltalált az a gumi, pedig itt ma még esett is délelött, és a vöröskő,megasár, nem nagy haverok...
Ez ja,az a víííípíííííííííííííí szereld otthon iskola példája,de állítólag csak olajcsere volt Na,ezé kell szarrá szedni mindent,mert ugye jó telót kell csinálni,nem szartot.Bár,én csak a szarhoz értek
Zari, köszi, igy történt, te tudsz.
most kerül bele uj dugo és kész. a hiszti után felhivtam egy szakit Zoozee-s egyböl mondta azonnal szedjem szét mert ha nem teszem azt reggelre berozsdal minden és koka utana a fötengely is. meg hajto kar is.
de mivel Ádámnál az oroszlán barlagjában szétszedtem és kimostam 2x majd otthon reggel megint 2x, most megint olaj bele, csuirg mig megnem kapom az uj dugot es megint össze. s rummm.
Te zari akkor megszervezzuk a menetet, ezt a csökönyös Ronist is levinném.
Nekem van 4t gasgas,minden megvan minden új,csak má kéne valaki aki összerakja,me a jányom szétszedte,de össze nem akarja tenni.Kérdésem,ha készen lesz valaha is örök lesz me,ha nem, összese rakom
viktor , ezt hogy csináltad hogy nincs benne helyesírási hiba...
biztos bekapcsoltad a world szöveg szerkesztőben a hiba javítot..fejlődsz...
azzal meg ne foglalkozzál mit gondol rolad egy titok olvaso, ha elmenne veled egész nap várhatnál rá, aztán még a motorozásodat is elkurná.. kell ez neked, ugye hogy nem.
nagyon jo tartos gépek de kérdés ép mikor melyik állapotában veszed meg.
nekem inkabb egy mozdonynak tünik mint enduro motornak egy 2T hez
szerintem egy husaberg 450 jobb konyebb.
ha keves benne a u.o. akkor zsir ha nem akkor 300e is költhetsz rá.
vegyek inkabb 2T ktm vagy inkabb gasgas-t
van egy kis gikszer ezzel a vizzel amit beetettek a blokkba...
ez nem tiszta..tehát mikor kipumpálod belőle ..a szárazanyag tartalom..ami va viz nemtisztaságát is okozza..ottmarad..a csapágyak a hengerfal dugó gyűrű között..és abraziv anyagként koptatómasszát alkotva alig várja hogy tekerd forgasd elinditsd.. és ő onnatól kezd el dolgozni...de naon...
szóval ezt a vizes témát..ezt nem szab eröltetni...
szétszedni..kimosni.. először csimán aztán fejreálitva... slaggal kimosn ia forgattyúsházatt vastagon főtengejt forgatva...majd feltölteni gázolajjal azzal is megforgatni kiönteni majd újra feltölteni megforgatni kiönteni..dugót gyűrűtől elválasztani mint mózes a veöres tengertkiganézni.. majd szépen finom olajjal összecsúsztani.. és óvatosba beinditani... majd bemelegiteni ahogy kel....majd
MEHET A NYÉLGÁÁÁÁÁZ
na el indítottam egyet...
hát ez pont olyan amit a ferensznek mondta men csináljon..de csak hogy lássátok.. ez három azaz 3 secundum:-)
a szállással szemeben a bányában..itt a van a bemelegités
hály.
csani..
jó hogy irsz...már nem miattam hanem a fórumszinesités miatt azért kösz az elismerő szavakat.. bár jobb szeretném ha a fotósarcképemről nyilatkozátok igy .
de azért akkorát hazudni ti sem tudtok
lyáccint...
nem gáz..az lesz és akkor ahogy akarod...
szali sem haragszik igazán a ferire..mért is haragudna.. mert hol is kezdődöt minden...hogy én nem adtam el az aranyfogóú blokkvédőjét dzsimmi 5 nyuszi5nek amit mint már kideritettem ..nem is akart eladni...
(azért tudom pontssan mert visszaolvastam úgy ezer fényévet )
ugyhogy mindenki nyugodjon meg...
ha jön a gumi ki lesz tesztelve.. de ha nem lehetne használni kint a zarándban..ami azért vallyuk be igen csak
gumi...
rálydel....
stylus...
motor...
takonytalajon meg kifejezetten érzékeny...
mondjuk az ideális szalonnás talaj ami a tegnapi napra irható...kicsit sáros..de nagyon fogós .
szóval gumi vagy jó oda vagy sem.
de pályára biztos el lesz használva...csak nem szarabb azoktól a 19colos levetett lekoptatot kroccgumiktól amit örököltem 4-5 éven keresztül(szali aranfog és társaitól )
itt volt bili..itt vannak a videók...tévedtem mert nem 6 hanem 16
csani..a szerelős is megvan..meg az összes...király mind...a qÚplungnélküli délyeteket is feltolom
Nem akarok félreérthető lenni:
Viktor nem csak megrendítő erejű gázt tud húzni...
Ügyes is, hidd el van a Zarándiban jó kis patak is, oldalazó is meg a sokat emlegetett zorrózás is pont az, az igazi lassú hard endurós araszolgatás felfelé, amire Te gondolsz.
Amúgy nagyon pártolom, hogy adsz Viknek is abból az ominózus gumiból!
Hidd el, nagyon jó kezekbe kerül!
Lemerném fogadni, hogy alatta működni is fog!
Nem lesz más választása a guminak...
nagyon nagyon jo motor. nyugodtan vasarold meg csak figyelj a himbara, az szokot szet menni, s draga felujitani gyari cucc bol 80e
illetve a blokkra...
spanyol. de catalan.földröl.
nagyjábol kezelo szervek fékek minden honda cr.
a blok saját fejlesztés de pl. a blokban hajtokar meg ilyesmik cr szintén.
ICS= nagybütyki japán gumi
igen abban a bányában bálintal, s ott is szedtuk mi is szét az ö lesö gumiját ami neki kilukadt.
jah VP volt s a bakonnn a katonai területen.
a banya az jó.
s az ilyen helyi prolog verseny dolgot még gyakorlom bojler testemmel.
igérem. Jarvis pedig mard s lesz példaképem.
Téged azért tisztellek amit müvelsz sisakban hogy Ronis idézzem. !
de egyre jobb amit itt a közöségi oldalon müvelsz.
tisztelet....
Szali,
neked már nem hiszek te engem ne vársz, hanem alázni akarsz, ami nem gond. érzem a lelked. Viktorral szivesen elmegyek de te beteg vagy.
amit müveltel itt a gumival borzaszto s folytatod.
menni fogok ha ott vagy kezet fogunk s beleröhögök az arcodba, te buta. Gumi a Rige lesz fent. garantálom. a kedvedért.
amugy ma pont azt a gumit probáltam ki, hátul alig használt verzioban....
rövid jellemzése..: jo kis gumi.
benéztem új helyeket a kisboltos pályán, nagyon szépen eltalált az a gumi, pedig itt ma még esett is délelött, és a vöröskő,megasár, nem nagy haverok...
most kerül bele uj dugo és kész. a hiszti után felhivtam egy szakit Zoozee-s egyböl mondta azonnal szedjem szét mert ha nem teszem azt reggelre berozsdal minden és koka utana a fötengely is. meg hajto kar is.
de mivel Ádámnál az oroszlán barlagjában szétszedtem és kimostam 2x majd otthon reggel megint 2x, most megint olaj bele, csuirg mig megnem kapom az uj dugot es megint össze. s rummm.
Te zari akkor megszervezzuk a menetet, ezt a csökönyös Ronist is levinném.
biztos bekapcsoltad a world szöveg szerkesztőben a hiba javítot..fejlődsz...
azzal meg ne foglalkozzál mit gondol rolad egy titok olvaso,
nekem inkabb egy mozdonynak tünik mint enduro motornak egy 2T hez
szerintem egy husaberg 450 jobb konyebb.
ha keves benne a u.o. akkor zsir ha nem akkor 300e is költhetsz rá.
vegyek inkabb 2T ktm vagy inkabb gasgas-t
És 2006-os 450 exc re mit mondasz? Megbízható?
ez nem tiszta..tehát mikor kipumpálod belőle ..a szárazanyag tartalom..ami va viz nemtisztaságát is okozza..ottmarad..a csapágyak a hengerfal dugó gyűrű között..és abraziv anyagként koptatómasszát alkotva alig várja hogy tekerd forgasd elinditsd.. és ő onnatól kezd el dolgozni...de naon...
szóval ezt a vizes témát..ezt nem szab eröltetni...
szétszedni..kimosni.. először csimán aztán fejreálitva... slaggal kimosn ia forgattyúsházatt vastagon főtengejt forgatva...majd feltölteni gázolajjal azzal is megforgatni kiönteni majd újra feltölteni megforgatni kiönteni..dugót gyűrűtől elválasztani mint mózes a veöres tengertkiganézni.. majd szépen finom olajjal összecsúsztani.. és óvatosba beinditani... majd bemelegiteni ahogy kel....majd
MEHET A NYÉLGÁÁÁÁÁZ
akkor a 15 secumdumos.. az 50 perc volna...
azt majd holnap
hát ez pont olyan amit a ferensznek mondta men csináljon..de csak hogy lássátok.. ez három azaz 3 secundum:-)
a szállással szemeben a bányában..itt a van a bemelegités
de most csak ez van mert mocskos lassú a net
csani..
jó hogy irsz...már nem miattam
de azért akkorát hazudni ti sem tudtok
lyáccint...
nem gáz..az lesz és akkor ahogy akarod...
szali sem haragszik igazán a ferire..mért is haragudna.. mert hol is kezdődöt minden...hogy én nem adtam el az aranyfogóú blokkvédőjét dzsimmi 5 nyuszi5nek amit mint már kideritettem ..nem is akart eladni...
(azért tudom pontssan mert visszaolvastam úgy ezer fényévet
ugyhogy mindenki nyugodjon meg...
ha jön a gumi ki lesz tesztelve.. de ha nem lehetne használni kint a zarándban..ami azért vallyuk be igen csak
gumi...
rálydel....
stylus...
motor...
takonytalajon meg kifejezetten érzékeny...
mondjuk az ideális szalonnás talaj ami a tegnapi napra irható...kicsit sáros..de nagyon fogós
szóval gumi vagy jó oda vagy sem.
de pályára biztos el lesz használva...csak nem szarabb azoktól a 19colos levetett lekoptatot kroccgumiktól amit örököltem 4-5 éven keresztül(szali aranfog és társaitól
itt volt bili..itt vannak a videók...tévedtem mert nem 6 hanem 16
csani..a szerelős is megvan..meg az összes...király mind...a qÚplungnélküli délyeteket is feltolom
Viktor nem csak megrendítő erejű gázt tud húzni...
Ügyes is, hidd el van a Zarándiban jó kis patak is, oldalazó is meg a sokat emlegetett zorrózás is pont az, az igazi lassú hard endurós araszolgatás felfelé, amire Te gondolsz.
Amúgy nagyon pártolom, hogy adsz Viknek is abból az ominózus gumiból!
Hidd el, nagyon jó kezekbe kerül!
Lemerném fogadni, hogy alatta működni is fog!
Nem lesz más választása a guminak...
illetve a blokkra...
nagyjábol kezelo szervek fékek minden honda cr.
a blok saját fejlesztés de pl. a blokban hajtokar meg ilyesmik cr szintén.
a szétszedet - 108 üzemorás dugorol képek. TE 300 2012.
https://www.dropbox.com/sh/z4q...
igen abban a bányában bálintal, s ott is szedtuk mi is szét az ö lesö gumiját ami neki kilukadt.
jah VP volt s a bakonnn a katonai területen.
a banya az jó.
s az ilyen helyi prolog verseny dolgot még gyakorlom bojler testemmel.
igérem. Jarvis pedig mard s lesz példaképem.
Téged azért tisztellek amit müvelsz sisakban hogy Ronis idézzem. !
de egyre jobb amit itt a közöségi oldalon müvelsz.
tisztelet....
neked már nem hiszek te engem ne vársz, hanem alázni akarsz, ami nem gond. érzem a lelked. Viktorral szivesen elmegyek de te beteg vagy.
amit müveltel itt a gumival borzaszto s folytatod.
menni fogok ha ott vagy kezet fogunk s beleröhögök az arcodba, te buta. Gumi a Rige lesz fent. garantálom. a kedvedért.