Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Enyém jó lett? Holnap láncot cserélek és próbaút..nem vágtam meg az első csavarokat mert hátha?
Csak a dekli!
te csak örülnél,ha a haverod lenne zsíros!
Adatlapon van elérhetőségem...
nem bantalak mondtam csak viccc.
Na.egy kicsit elmentem a télapóhoz,és kérdőre vontam,mé nem hozott nekem csomagot Odasúgta: mee szaros volt a csizmám sarka Hazajöttem,megnéztem,ééééés tényleg szaros Na,ennyit a télapóról,egyébként fényűzően él nem szarozik
ezt a múlt-kori-s láttam..de akkor is majd befostam a röhögéstől..bén 4t .haha haha ha haahahaahahaha
mert gondo....lom a motor
a múltkor árult egy tsávó egy tuning vezértengelyt.... azt mondt a 2 motorozás van benne aztán szétrepült az öt nyuszi öt...
mondom akkor én azt megveszem Qrwa lyaú cucc lehet ha 2 hajtást is majd kibirt... ide kűdd...
Bp.1000 parlamenti naplopók
ugy látom nem csak én vagyok 108.. hanem kori is.hahaah de én kevesebb szeretnék lenni..ugy 98

zsir már megent bántol...
hidd el minden elismerésem..hogy mikor kijöttök ide az új 300asokkal egész keveset kell várni rátok..az öreg 4t..nek..nem rátok..rályuk...
mindég is mondom nekik..egész ügyesek vagytok ahhoz képest hogy nem 525tel vagytok és nem is seggediek
fontos az ember életében az elismerés..meg az is hogy kitől
mar a hangján hallani hiszti van kaboom !

http://youtu.be/iYXeEIyp1fc
érdekes.. ilyen sincs? :) már nem is eszek. Eddig o-ást egyetlen egy motor hengerén láttunk, meg is lepődtünk rajta, hogy ilyen is van.. Meg azon is meglepődnél, ha szalonban szétbontanál párat, és átméregetnéd.. Soxor még hüvellyel is jobban mennek, mint a gyári nicasil-os illesztéssel.Az is igaz, hogy nagyjából 3 éve nem csináltunk KTM-et. Nem tudom, azóta mik mennek. bár csak 7-et csináltam, meg 2,5 berget az is igaz.. nem általánosíthatok. Meg lehet a holdon csináltam.. Nyílván nem a profit a lényeg, tuti, hogy szível lélekkel csakis a motorosért dolgoznak, mint minden nagy neves cég.. Nem akarok ezen vitatkozni, én nem hiszek senkinek már csak a szememnek. Tény hogy hülye vagyok ezekhez, Gizgazt csinálok.. Azt ismerem csavarról csavarra. De abban sem vitatkozok senkivel! :) Na cuppantást skacok, jó éjt! az erő legyen veletek! :) meg a nyúton!
Balint,halkan jegyzem meg,REKLUSE.
ez a meo 0 ás meg szúrópróbás amerikai szétszereléses faszságokat felejtsd el mielőtt kiröhögnek .... biztos helyről tudjad ...mielőtt te hülyedségeket beszélsz a száddal aztán eszel vele...én meg titkokat fecsegnék ki....szóval beveheted a mérget rá hogy nem így van...... meg meglepődnél azon is innen hova visznek motorokat , meg melyik vb -s versenyzőknek van a segge alatt évek óta magyar motor ....jó a magyar az most nem pontos de tudjátok mire gondolok...

meg ne lepődj meg azon se , hogy itt több amerikai motor van újkora óta mint hinnéd...

így születnek a rémhírek meg a nagyvárosi legendák......hogy antikátéemesek elkezdik beszélni és esetleg rosszhírét kelteni a márkának ...miközben a versenyeken meg bebizonyosodik a gasgasról hogy egy fos...b ár ott nem nagyon használják...
(2t az kivétel tudom de az se hígit a narancson kicsit se)
Én ezt is megértem, én elfogult vagyok, de pont a GasGas fórumon kotlázod a GasGast? ez nem szép! még ha így is van.. És itt a válasz, miért járok ide ritkán, mert itt szinte csak gasgas-os nincs! :) De nem gáz, ti azokat szeretitek, mert meg vagytok győződve.. De akkor is Árban a legjobbak, ha amatőr versenyzel akkor is.. Erős, és nem DRZ. Persze biztos jobb egy másfél millás KTM, mint egy 5 kilós Gizgaz, de kb 2 motorgenerál után sincs annyiban.. Akik nem tehetik meg maguknak, azoknak szerintem kiváló! És senkinek nem hazudtam azt, hogy ezeket meg kell venni, mert semmi baj velük.. Mindenkit óvatosságra intek.. de nagy részben azért elégedettek az ügyfeleim ezekkel a motorokkal.. főleg hogy előtte sok nem is tudta használni..
Jah s a világ elsők mind 2T vel mennek s KTM vagy husabergel, nem gas gas nem honda sem más kotla...
szoval Zari ha majd megtanulsz motorozni kérelk ullj át egy 2T-re s mehetsz a Romaniacs-re zsir...
Ez a motor Jonny haverom motorja indul most a hetvegi lengyel versenyen
ott lesz Kori is nth108 is
dönnörü a moci..waz
gasgas fs 450
nézzétek
http://youtu.be/HswW667xrZA
hehe! :) ilyen is van! Ez is az ország hibája! KTM-ből sem jön ide meo0-ás alkatrész... még motor sem... Jó ez a nincstelen, pénz nélküli, hitellel fizető országnak.. Hidd el, amcsiban konténerestől küldik vissza a KTM-et is, ha a szúrópróba szerű szétszerelésnél valami hiba van. Olyankor odafigyelnek.. Nálunk miért van az összes régi gizgaz olajjárata lukasra marva? elállítódott a marógép? ja.. "az jóvan keletre.. maj, az alkatrészből visszajön".. Igen, Ákos sógorának Robinak a 07-es 450-esét is én raktam össze. Teljesen szar volt minden, és a gyári új henger-dugó 1 tizedre volt illesztve..( lehotay) Azt nem is tettük bele.. Vettünk méretes újat.. plusz 50 rongy.. Így megy ez, ilyen ez az ország.. És ráadásul még csúzligumi a motor is.. Úgy kifejlesztették a rövid löketet, hogy hányinger a nyomatéka.. 2006-ig voltak erősek a gizgazok.. Ha valaki meg tényleg 500-ast szeretne, az nehogy 515-öt vegyen, mert kb olyan mint a régi 450-es. csak alul nincs ereje! :)
100 szónak is 1 a vége, elfogult is vagyok, de szerintem ár érték arányban a legjobbak itthon. egy KTM árából 2 motort tarthatsz fenn.. A Husa-ról meg ne is beszéljünk.
á... kész vagyok.. a rozsdamentes az 7.0ás... az a gagyi 5.6os és a 8.8as között van...
ami rozsdás az 10.9es!süllyesztett...fejes ingblúz(=buszban=in busz )csavar

de válaszolok...

kuka...
én használtam 4ötvenest...de az valójában 9 ötvenes mert 450ccm az 9x50ccm

nekem a k5 bergem3,5 év alatt 8 ezer ft ráköltéssel elmenet vagy 350üzórát...azért nem költött me rá többet mert ..mert nem kérte...
bezzeg a ktm 525sx szuperverda már több pénzembe vanb mint a berg volt egész életében..de akkor is őt szeretem
berugókar gyűrűzés főtengelycsapágy..kidörzsölt tank már az 50ezer nem is elég ha megnézem ezt az egy évet
lord
lord helemet
szerintem sem jó roszdás, nagyon ki áll nem 8 mm hanem 9mm szemre látszik..
meg ne 3-2 hanem 8-10 be kell rakni.... :-)
Zari nehogy felhuzd magad...
mivan sporoltal a rozsdamentesen... ne válaszolj kérlek...
mert tudom büdös pösti vagyok meg köcsög meg minden szar....
béke szeretet,,,
nekem is kész... az enyém reggel megyek ki próbálom.
szóljatok már nekem is ha mentek! úgy hiányzol zsír! jó lesz már látni a pofádat.
aki használt... az nagybetükkel nem sokáig HASZNÁLT akkora csoda...
ezt a skotkockás példet az ürbolyhógból vettem el.. szőr helmettől
http://youtu.be/aCcJvFMinCo
nem szakad ki? vagy elég nagy a bütyök ahhoz hogy megtartsa?
te tudod milyen forumban vagy ? GASGAS
több referencia is van a bugyogásra... nekem az uj novicento a Lehotai-knal is szar volt., az injektor egy szar allandoan le boffent, sot magátol menet kozben leállt.
Havernak GASGAS Ákos ha kell megadom a számát volt... s elcserélte egy 2T 300 GASGAS-ra mert gondolhatod vagy szarabb volt vagy jobb a másik.. döntsd el te.... s ott áll egy a Ürömi boltban 2 éve nem tudják eladni nincs akinek kellene... ha kell neked intézek ra jó kedvezményt, azon uj a henger is... :-)
egébbként minden szarnak meg van a vevője, mint verébnek a szár..